4.8.18

H ανάλγητη νομενκλατούρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…


Η ασύλληπτη τραγωδία είναι ανίκανη να τους συγκινήσει και να τους αποσπάσει από τον σκοπό τους.
Την ώρα που χάνονταν ανθρώπινες ζωές το μυαλό τους ήταν στο πώς θα προστατέψουν την εξουσία τους και σκηνοθέτησαν την άθλια παράσταση της σύσκεψης που μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση. Αφού το κακό έγινε, η προτεραιότητά τους είναι στο πώς θα συγκαλύψουν τις ευθύνες τους.

 
Μετακλητοί συνεργάτες του υπουργού εν ώρα υπΕρεσίας


Στην προσπάθεια συγκάλυψης μετέχουν όχι μόνο ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί, αλλά και στελέχη όπως περιφερειακοί σύμβουλοι και διοικητές νοσοκομείων. Η ασύλληπτη τραγωδία είναι ανίκανη να τους συγκινήσει και να τους αποσπάσει από τον σκοπό τους. 

Επάγγελμα… Ψινάκης!


Στα πρόσωπα των ημερών που καλό είναι να μην ξεχάσουμε ανήκει κι αυτό του πανικόβλητου δήμαρχου Μαραθώνα κ. Ηλία Ψινάκη, του ανθρώπου που τις προάλλες μιλούσε τριάντα λεπτά στον Ant1 για να πει στο τέλος ότι δεν είναι ώρες για λόγια αυτές που ζούμε. Ας μην ξεχάσουμε τον δήμαρχο της σοουμπίζ, που τραγικά και κάπως αργά, κατάλαβε ότι η αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να είναι ένα σόου και μάλιστα προβλέψιμο και φτηνό.




Κάηκε το σπίτι του Ψινάκη στις φωτιές; Ο ίδιος λέει ναι, άλλοι λένε όχι. Ο ίδιος λέει πως δεν θα μπορούσε να μην καεί, αφού κάηκαν όλα τα σπίτια της περιοχής, οι άλλοι λένε πως τα δηλώνει αυτά μόνο για να κερδίσει λίγη συμπάθεια ή να για να κρυφτεί από τις ευθύνες του. Ηταν όντως εγκλωβισμένος στη Λεωφόρο Μαραθώνος το βράδυ της Δευτέρας και δεν μπορούσε να φτάσει στο Δημαρχείο του, όπως ισχυρίζεται, ή έλειπε για διακοπές κι επέστρεψε καθυστερημένος, όπως κατηγορείται; Νομίζω ότι όλα αυτά έχουν μικρή σημασία…