13.9.20

Χαϊδεύοντας τα αφτιά των ψηφοφόρων του…


Αν τις ανακοινώσεις του για την άμυνα, ο πρωθυπουργός δεν τις είχε κάνει χθες, μετά από δύο σχεδόν μήνες διαρκούς κρίσης με την Τουρκία, αλλά αμέσως μόλις ανέλαβε ή έστω τον Νοέμβρη μετά το τουρκολιβυκό σύμφωνο, ενδεχομένως να είχαν αποτραπεί και τα όσα ακολούθησαν. Θα ήταν μια δήλωση αποφασιστικότητας που θα είχε συνεκτιμηθεί από την άλλη πλευρά του Αιγαίου.




Τότε όμως, φευ, ο Μητσοτάκης είχε άλλες προτεραιότητες: να μειώσει τον προϋπολογισμό του υπουργείου Αμύνης…


Όλα είναι υπό έλεγχο στα σχολεία…


Αύριο στα σχολεία έχουμε αγιασμό.
Η ημέρα αυτή είναι για όλους μας πάντα ξεχωριστή και χαρούμενη. Ε
ίναι η πρώτη χρονιά σε όλα αυτά τα χρόνια που διδάσκω που ξεκινάμε άσχημα. Με εκνευρισμό, στρες, αγωνία, ανησυχία και μία άνευ προηγουμένου και άνευ λόγου και αιτίας πίεση.





Μέσα σε 48 ώρες το Υπουργείο μας έχει βομβαρδίσει με ένα εκατομμύριο πράγματα, τα οποία αντί να στείλει εγκαίρως επέλεξε να το κάνει την τελευταία στιγμή.
Θυμάται να μας πει για τον αγιασμό στις 2 η ώρα το μεσημέρι την Παρασκευή, όταν κλείνουν τα σχολεία και ήδη είχαμε ενημερώσει τους γονείς, θυμάται μέσα στο ΣΚ να φωνάξει τους δ/ντές να πάρουν τις μάσκες, μας έχει μετατρέψει σε προθάλαμους νοσοκομείων με κάτι οδηγίες ό,τι να 'ναι, κάθε τρεις και λίγο ανακοινώνει κάτι καινούριο…

Η Συμφωνία των Πρεσπών, και οι κωλοτούμπες του Κυριάκου…


Προσωπική άποψη. Και σε όσους δεν αρέσει ΞΥΔΑΚΙ.
Το πρώτο μεγάλο αυτογκόλ του Μητσοτάκη – Βαθιά εκτεθειμένος από το Σκοπιανό.
Προεκλογικά η ΝΔ έκανε «σημαία» της το Σκοπιανό και κέρδισε πολλούς «πόντους» σε επίπεδο πολιτικών εντυπώσεων και ακόμα περισσότερες ψήφους επιτιθέμενη στο ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.




Οι χαρακτηρισμοί και ο πολιτικός λόγος από κορυφαία στελέχη της ΝΔ, τα οποία σήμερα είναι υπουργοί, κινούνταν σε εξαιρετικά υψηλούς και επιθετικούς τόνους.
«Εθνικό έγκλημα», «προδότες», «ξεπούλημα», «153 πρόθυμοι», «κυβέρνηση κουρελού», «βολικός πρωθυπουργός», ήταν κάποιοι από αυτούς τους χαρακτηρισμούς, τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης ουδέποτε έσπευσε προεκλογικά να αποδοκιμάσει…