8.6.15

Foi Na Cruz...

Nick Cave & the Bad Seeds



Ζουν…..



ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!!!!!
Επιπλέον προσλήψεις «συγγενών Α' βαθμού και αλληλέγγυων  ώστε να αποδοθεί συμβολικά το μερίδιο του αγώνα που αντιστοιχεί στην κοινωνία», ζητά ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης, όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση.
Γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση:



11 ΙΟΥΝΗ είναι ημέρα ΜΝΗΜΗΣ όχι ΓΙΟΡΤΗΣ
-Για να τιμήσουμε έναν μοναδικό, αταλάντευτο, αδιάκοπο, ανένδοτο αγώνα.
-Για τη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων και αλληλέγγυων
(ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΡΙΣΑΓΙΟ)
-Για τη δημοκρατία, την αποτίναξη των μνημονίων
και  την αξιοπρέπεια του λαού και την ανάταξη της χώρας.
Πετύχαμε την πρώτη μεγάλη νίκη
Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για όσα μαζί διεκδικήσαμε…

Πάγκαλος: «Ο Τσίπρας είναι ένας ημιμαθής ….»



Είναι ανώμαλο μια κυβέρνηση να αποτελείται από μαρξιστές- λενινιστές και «Καμμένους ψεκασμένους» - «Θα φύγουν κλοτσηδόν», είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του.
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε με συνέντευξη του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος.




Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «ο Τσίπρας είναι οπαδός του κομμουνισμού και της δικτατορίας ορισμένων ‘φωτισμένων’, πάνω στη πλειοψηφία».
Όπως είπε: «Δεν πιστεύουν στη δημοκρατία οι άνθρωποι αυτοί. Δημοκρατία είναι μία και είναι η αστική δημοκρατία, με αντιπροσωπευτικότητα στο κοινοβούλιο.
Τα άλλα όλα, όπως η γνήσια, η αυθεντική, η προλεταριακή, η εργατική, η κινέζικη, η γιαπωνέζικη ή η κογκολέζικη δημοκρατία, είναι κατασκευάσματα για να επιβληθεί δικτατορία από ορισμένους ελάχιστους ανθρώπους πάνω στη πλειοψηφία.
Αυτό γίνεται και ετοιμάζεται στη χώρα μας…»!

Νά´ μαστε πάλι εδώ Αλέξη…



Μετά από 4 μήνες στο τιμόνι της χώρας, όλα αρχίζουν από την αρχή.
Με τις νωπές ακόμα εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης να αποκαλύπτονται ως η μεγάλη αυταπάτη, που “πουλήθηκε” στο λαό ως ελπίδα.
Με μια ανεύθυνη στρατηγική που στηρίχτηκε σε πολιτικές φαντασιώσεις και κατέληξε στον απόλυτο εγκλωβισμό.




Με μια ακατανόητη “διπλωματική” πρακτική και ρητορική που απέκοψε τη χώρα από τα διεθνή της ερίσματα.
Με μια διαπραγματευση αναποτελεσματική και αδιέξοδη, που επιπλέον διεκπεραιώθηκε από άτομα βαρείας ναρκισιστικής διαταραχής, διεθνοποιώντας το πρόβλημα της χώρας όχι ως το κρίσιμο, ζήτημα επιβίωσης ενός λαού αλλά ως “one man show” για τα διεθνή τηλεοπτικά πανηγύρια...


Όχι κε Τσίπρα…



Δεν έχετε δικαίωμα να παραπονιέστε για το στενό κορσέ που μας «φόρεσε» η Τρόικα. Μπορεί εσάς να σας κοστίσει την απώλεια της εξουσίας, αλλά σε εμάς θα κοστίσει πολύ περισσότερο. 




Εσείς, τι είχατε τι χάσατε, που θάλεγε και ο θυμόσοφος παππούς που έχετε κοντά σας.
Και εκεί που φτάσατε πολύ σας είναι αν σκεφθείτε από πού ξεκινήσατε.
Εμείς, όμως, που σας ψηφίσαμε, όσοι το κάναμε, μπορεί να βλαστημάμε την ώρα και τη στιγμή, αλλά θα έχουμε χάσει και μία 10ετία μέχρι να σας ξεχάσουμε…

Τα όρια του κ. Γιάννη Μηλιού…



Είναι δομικό στοιχείο στη σκέψη των κομμουνιστών η ανελευθερία και συνεπώς δεν πρέπει να προξενεί εντύπωση η απόφανση του κ. Γιάννη Μηλιού ότι «έπρεπε να είχε τεθεί όριο αναλήψεων από τα ΑΤΜ στα 300 ευρώ». Εκρινε δε -Κύριος οίδε πώς- ότι αυτό επαρκεί για το 95% των πολιτών.



Την επομένη ο κ. Μηλιός προσπάθησε να το συμμαζέψει με τη γνωστή συριζαίικη τακτική «παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου», αλλά δεν μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτε άλλο από έναν άνθρωπο που θαυμάζει την επανάσταση του Μάο με τα εκατομμύρια νεκρών.
Απλώς πρέπει να θυμηθούμε την ανάλυση του Φρίντριχ Χάγεκ για τον «Δρόμο προς τη δουλεία»…

Φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις για… «Ποτέ ξανά Αριστερά»



Για σκεφτείτε το.
Ο υπουργός της κυβέρνησης που κατέχει το μεγαλύτερο υπουργείο, ο Βούτσης, βγαίνει και δηλώνει ανερυθρίαστα ότι το email Χαρδούβελη ήταν λιγότερο επώδυνο από όσα ζητούν σήμερα οι δανειστές.
Ο Κατρούγκαλος υπογράφει συνεχώς επαναπροσλήψεις στο δημόσιο την
ώρα που καθημερινά «καίγεται» το σύμπαν στον ιδιωτικό τομέα!
Ο δε Στρατούλης, με τη γνωστή εξαλλοσύνη του, κραυγάζει για … εναλλακτικές λύσεις.
Τις οποίες ουδείς άλλος βλέπει πλην των δογματικών σε ιδεοληψίες και νεφελώδη οράματα του προηγούμενου αιώνα.




Κι όμως δεν κουνιέται φύλλο!
Ούτε η Αθήνα «καίγεται» από διαδηλώσεις, ούτε δηλώσεις περί γερμανοτσολιάδων και δοσίλογων «τρέχουν» στα ΜΜΕ, ούτε καν λειτουργεί ο κοινωνικός αυτοματισμός εκατομμυρίων ανέργων και πραγματικών θιγομένων.
Ακόμη κι η αντιπολιτευτική αντίδραση καταγράφεται χλιαρή.
Για σκεφτείτε το...


Και δεν σηκώνεις το τηλέφωνο…



Έφαγε λέει ο Τσίπρας χυλόπιτα από τον Γιουνκέρ εψές, αφού δε του απαντούσε ο Λουξεμβούργιος στο τηλέφωνο.
Η αγχωμένη προσπάθεια διατήρησης της επαφής αποτελεί ακόμη μια ένδειξη για τους αισιόδοξους ότι ο Άλεξ έχει βάλει μυαλό, και ότι έχει καταλάβει πως η συμφωνία είναι αναπόδραστη.

Μόνο ο Σώρρας του απαντάει...


Πιθανότατα να είναι έτσι, όμως το αίτιο της μεταστροφής του δεν είναι δεδομένο. Υπάρχει όντως το ευχάριστο ενδεχόμενο πως έχει αντιληφθεί την ορθότητα των ευρωπαϊκών προτάσεων, πως αναγνωρίζει πλέον πόσο σπάταλο κι αντιπαραγωγικό είναι το κράτος, πως έχει συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα της απελευθέρωσης της ιδιωτικής οικονομίας από τα δεσμά του κρατισμού….