30.11.18

Οι μαθητικές καταλήψεις και ο μακαρθισμός των εθνομηδενιστών…


Eδώ και μερικές βδομάδες, έχουν ξεκινήσει καταλήψεις διαμαρτυρίας των μαθητών υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και ενάντια στη Συνθήκη των Πρεσπών. Το κίνημα αυτό αποτελεί εξέλιξη της γενικής κινητοποίησης που ξεκίνησε από τα συλλαλητήρια σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδας και εκφράστηκε και στις συμβολικές πράξεις διαμαρτυρίας κατά τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου.




Η κυβέρνηση, για να δικαιολογήσει την ενδοτικότητά της απέναντι σε Σκοπιανούς και Αλβανούς, καθώς και την κυριολεκτικά ανεκδιήγητη συμφωνία των Πρεσπών, βάζει μπροστά μια εμφυλιοπολεμική συκοφαντία και καταδικάζει τις κινητοποιήσεις ως υποκινούμενες από φασίστες και χρυσαυγίτες. Στην πραγματικότητα, αυτές είναι αυθόρμητες, γιατί ένα όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της νεολαίας, ιδίως στη Μακεδονία, αντιδρά απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και στον γενικότερο εθνομηδενισμό που διοχετεύει η κυβέρνηση στα σχολεία, φτάνοντας να θέλει να καταργήσει ακόμα και τις εθνικές γιορτές και την ίδια την ιστορική μνήμη του ελληνισμού…


Οι μάχες οπισθοφυλακής των τρολς του Σύριζα…


Πριν από μερικούς μήνες το όνειρο έγινε πραγματικότητα, και η χώρα βγήκε επιτέλους από τα επαχθή μνημόνια, χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του Αλέξη και του Πάνου.
Αποδεικνύοντας ότι οι Συριζανέλ κάθε άλλο παρά απατεώνες είναι (όπως διαδίδουν οι αμετανόητοι σαμαροφύλακες), και πως ότι λένε το κάνουν.
Μπορεί να μην σκίσανε το μνημόνιο, όπως υπόσχονταν προεκλογικά, και μπορεί να υπέγραψαν κι άλλο πιο επαχθές στην πορεία, αλλά τελικά τα κατάφεραν… νενικήκαμεν!





Βγήκαμε λοιπόν από το μνημόνιο, αλλά δεν μπορούμε να βγούμε στις αγορές.
Κι αυτό διότι εν αντιθέσει με τον σοφό λαό, οι ανάλγητες αγορές δεν μασάνε, ούτε πέφτουν θύματα πομφολύγων, όπως αυτές που καθημερινά ξεστομίζουν στα κανάλια και στις εφημερίδες οι συριζαίοι…