23.4.15

Knocking on Heaven's Door...

Guns n' Roses




Λαθρομετανάστευση και αριστερές ιδεοληψίες…



Όσοι πίστευαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εγκαταλείψει τις ιδεολογικές του εμμονές υπέρ των λαθρομεταναστών, των αναρχικών και των τρομοκρατών με την άνοδό του στην εξουσία, διαπιστώνουν τελικά έκπληκτοι ότι αυτές οι ακραίες πολιτικές αντιλήψεις ενός κόμματος που το 2009 έλαβε μόλις 4,6%, αποτελούν σήμερα την επίσημη κυβερνητική πολιτική της Χώρας.



Εμβρόντητο το πανελλήνιο άκουσε προ ημερών την υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ.Χριστοδουλοπούλου να δηλώνει με χαμόγελο ότι η Χώρα μας αναμένει άλλους 100.000 λαθρομετανάστες τους επόμενους 7 μήνες(!) αλλά η εισροή αυτή είναι απολύτως αντιμετωπίσιμη και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Η απάντηση ήρθε από βουλευτή Λάρισας του κυβερνώντος κόμματος που χαρακτήρισε τις δηλώσεις της κυρίας υπουργού «ανόητες» και «εκτός τόπου και χρόνου»…


Κατα … κατα… καταρρέει ο Τσίπρας!



Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης, έλεγαν παλιά για τον Τσίπρα που ήταν πανταχού παρών.
Έκανε κριτική, καταγγελίες, υποσχέσεις.
Αγκάλιασε την Εκκλησία, τους συνδικαλιστές, επιχειρηματίες της δραχμής, μέσα ενημέρωσης, φορείς, δασκάλους, καθηγητές, γιατρούς, δημάρχους και περιφερειάρχες, βιομήχανους, εμπόρους.

 
Οι δυο ελπίδες του τόπου!

Ευσχήμως και με υπομονή την τελευταία διετία ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να πάρει με το μέρος του μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, ένα σημαντικό κομμάτι του κεντρώου και του δεξιού χώρου.
Από τους τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας του Δημοσίου μέχρι τους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές αλλά και πολλούς νοικοκυραίους και επιτυχημένους επιστήμονες...


Αλέξη στο 32% είναι η λύση…



Το 4% είναι διαφορετικό από το 32%. Απλά μαθηματικά.
Δεν χρειάζεται να λύσει κανείς διαφορική εξίσωση για να δει το προφανές: ότι οι απόψεις του 4% δεν μπορούν να καθυποτάξουν πολιτικά τις θέσεις του 32%.
Το 36% του εκλογικού σώματος που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ την 25η Ιανουαρίου είχε πολλούς λόγους να δώσει μια μεγάλη ευκαιρία στον 40χρονο Αλέξη Τσίπρα.
Οι λόγοι εν πολλοίς έχουν αναλυθεί επαρκώς.




Όμως η συντριπτική πλειοψηφία του 36% είναι ψηφοφόροι που προέρχονται από άλλος πολιτικούς χώρους και έχουν σημαντικές διαφορές σε βασικά θέματα από την κυρίαρχη ιδεολογία του άλλοτε 4% ή 6% που στήριζε πριν από το 2012 τον ΣΥΡΙΖΑ...


H κοινωνία πρέπει να υποστεί ένα σοκ!



Επί 40 χρόνια η ελληνική κοινωνία εθίστηκε να ενστερνίζεται τα νάματα της αριστερής παραληρηματικής αλήθειας της θυματοποίησης, της "κοινωνικής δικαιοσύνης", του "ανθρωπισμού", του κρατισμού, του αντιδυτικισμού, της αδούλωτης πατρίδας που όλη η υφήλιος επιβουλεύεται και δεν της επιτρέπει να πορεύεται ανεξάρτητη στο δρόμο του πεπρωμένου της.



Εκ παραλλήλου εθίστηκε στο παρασιτισμό και την προσοδοθηρία.
Στην ευκολία…


Πραξικόπημα; «Ούτε μία στο εκατομμύριο»…



Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας
Το πρόβλημα δεν είναι οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Οσο κι αν είναι υποκριτική η στάση των πρώην συγκυβερνώντων κομμάτων, που τις καταγγέλλουν σήμερα ενώ τις είχαν για ψωμοτύρι όσο κυβερνούσαν.



Οσο κι αν είναι διπλά υποκριτική η στάση της σημερινής κυβέρνησης, η οποία, σε μια επίδειξη πολιτικού κυνισμού, ακολουθεί κατά γράμμα την τακτική των προηγούμενων, που, ως αντιπολίτευση, κατακεραύνωνε.
Αν οι ΠΝΠ εξυπηρετούν επείγουσες ανάγκες, ας χρησιμοποιούνται κι ας είναι στα όρια της συνταγματικότητας.
Αν είναι να μη χρεοκοπήσει η χώρα, ας έρθει άλλη μία ΠΝΠ…


Αυτογκόλ του ΣΥΡΙΖΑ και στο ποδόσφαιρο…



Κλείνουν τα... ποδοσφαιρικά σύνορα της Ελλάδας;
Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο κατατέθηκε την Τρίτη και σύμφωνα με το άρθρο 29 καταργείται το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ στο ποδόσφαιρο.
Η Ομοσπονδία, από την πλευρά της, αντέδρασε άμεσα και έκανε καταγγελία σε FIFA και UEFA.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής έχει ραντεβού με την Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στις 30 Απριλίου, αλλά θα επιδιώξει να συναντηθεί νωρίτερα μαζί τους.



Το πιθανότερο σενάριο είναι να ηχήσει η καμπάνα άμεσα, ίσως και σήμερα από την Ευρώπη.
Με απλά λόγια, αν επιβεβαιωθεί το… εφιαλτικό σενάριο θα κλείσουν τα σύνορα για τους ελληνικούς συλλόγους και για όλα τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων και των δύο φύλων…