18.11.19

Επιστολή προς Κυριάκο από 109 "προσωπικότητες"...

Την αναγκαιότητα εφαρμογής του άρθρου 8 για την εγχώρια προστασία του νόμου 4636/2019 Περί Διεθνούς Προστασίας που ψηφίστηκε πριν από τρεις εβδομάδες επισημαίνουν σε επιστολή τους στον πρωθυπουργό 109 πρόσωπα «υψηλού κύρους», ανάμεσά τους καθηγητές του ΑΠΘ, στρατιωτικοί, νομικοί και γιατροί.
Η επιστολή τους έχει ως εξής:

Πλατεία Αριστοτέλους



ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 η Ελληνική Βουλή ψήφισε, και μάλιστα με την στήριξη και άλλου κοινοβουλευτικού κόμματος, τον Νόμο «περί Διεθνούς Προστασίας» (Νόμος 4636/2019, ΦΕΚ 169/Α/1-11-2019).
Αντιλαμβανόμαστε ότι ο νόμος αυτός επιχειρεί να βάλει μία τάξη στο χάος που δημιουργήθηκε από τις εμμένουσες αντιλήψεις και ιδεολογικές αγκυλώσεις που είχαν επικρατήσει, αναφορικά με το φλέγον ζήτημα του «μεταναστευτικού», και σας συγχαίρουμε γι’ αυτό...


Επιτέλους... κανονικότητα!

Πέρασε κι η χθεσινή επέτειος του Πολυτεχνείου, όπως τόσες άλλες, μόνο που αυτή είχε μια ιδιομορφία.
Ένα στοίχημα που είχε βάλει ο Χρυσοχοίδης με τους "συνήθεις υπόπτους", τους "γνωστούς άγνωστους", δηλαδή τους μπαχαλάκηδες.
Οι οποίοι έμειναν με την όρεξη, αφού όπως φάνηκε όταν η ΕΛ.ΑΣ θέλει, κι έχει πολιτική κάλυψη, τότε μπορεί.



Μπορεί όχι μόνο να "κυνηγήσει" τους πράκτορες του χάους αλλά και να τους προλάβει. Άσχετα αν διαφωνεί ο Προκόπης (με την θεωρία των ακούνητων στρατιωτών του) που σήμερα διδάσκεται σε όλες τις αστυνομικές ακαδημίες του πλανήτη, ως παράδειγμα προς αποφυγήν...