12.9.20

Υπουργός Μεταφορών: Μπλα, μπλα, μπλα…


Εδώ και ένα μήνα περίπου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας που εστιάζουν στα μεγάλα κρίσιμα προβλήματα της χώρας, το υπουργείο Μεταφορών προχώρησε στη σύνταξη νομοσχεδίου που αλλάζει άρδην τις αερομεταφορές στη χώρα.
Με κεντρικό σημείο του την κατάργηση των κρατικών ελέγχων στα αεροδρόμια.
Που όσο και αν ακούγεται παράλογο εν τούτοις ισχύει.




Και που θα έχει ως αποτέλεσμα τις εκπτώσεις σε ζητήματα ασφάλειας στα αεροδρόμια.
Και που αν τύχει κανένα ατύχημα, π.χ. πυρκαγιά αεροσκάφους στο έδαφος ή κάτι παρόμοιο, και μπουν τα ΜΜΕ στο παιχνίδι, αυτά που σήμερα δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι μεθοδεύεται, οι νυν αρμόδιοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν, αλλά τότε θα είναι αργά…


Σκέψεις περί Πολάκη και άλλων τινών…


Πολλοί φίλοι και συναγωνιστές μου, εξέφρασαν εντόνως χθες την δυσαρέσκεια τους, για την απουσία της πλειοψηφίας των βουλευτών της ΝΔ, από την ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του αθυροστόμου Πολάκη.




Μεγάλο το δίκιο τους, και συμμερίζομαι την ανησυχία τους, όμως εκπλήσσομαι που αντίδραση αυτής της εντάσεως, δεν υπήρξε, όταν η κυβέρνηση της αυτοδύναμης από την εκλογική διαδικασία της 7/7/19, Ν.Δ, συνεκροτήθη με πολλούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ υπουργούς, και μάλιστα της Σημιτικής ενδοτικής τάσεως, Δρασιτες, που πολέμησαν την κυβέρνηση Σαμαρά, και φυσικά γραμματείς ποταμίσιους, που ως βουλευτές ψήφισαν την εθνοπροδοτική συμφωνία των Πρεσπών...

Το πηγάδι είναι βαθύ…


Χτες είχαν συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας οι γνωστοί τραμπούκοι.
Σήμερα η πλατεία μετά από δύο ημέρες χωρίς τσαντίρια, ξαναγεμίζει μπαγκάζια, στρωσίδια και λάθρο.



Στην Λέσβο οι τραμπούκοι δεν δίστασαν να υψώσουν και πανό με τα ονόματα των κατοίκων που έχουν στοχοποιήσει και από κάτω την φράση "το πηγάδι είναι βαθύ".
Δεν υπήρξε ούτε μία σύλληψη...