12.9.20

Το πηγάδι είναι βαθύ…


Χτες είχαν συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας οι γνωστοί τραμπούκοι.
Σήμερα η πλατεία μετά από δύο ημέρες χωρίς τσαντίρια, ξαναγεμίζει μπαγκάζια, στρωσίδια και λάθρο.



Στην Λέσβο οι τραμπούκοι δεν δίστασαν να υψώσουν και πανό με τα ονόματα των κατοίκων που έχουν στοχοποιήσει και από κάτω την φράση "το πηγάδι είναι βαθύ".
Δεν υπήρξε ούτε μία σύλληψη...



Στη Λέσβο γίνεται χαμός κάθε μέρα, με εξεγέρσεις, φωτιές και κλοπές.
Η κατάσταση δεν ελέγχεται, λογικό μου φαίνεται έτσι όπως τα έκαναν, και ουδείς γνωρίζει τί θα γίνει.
Η Αθήνα από την άλλη έχει ήδη γονατίσει, ενώ πλέον αντιμετωπίζει και την υγειονομική βόμβα που όλοι γνώριζαν, αλλά ουδείς τολμούσε να πει, των χιλιάδων που ζουν σε αυτή σε άθλιες συνθήκες, όχι γιατί φταίμε εμείς, αλλά γιατί οι ίδιοι έχουν τσακωθεί με την καθαριότητα. Απόδειξη το σκουπιδαριό που αφήνουν από όπου περάσουν.
Η γκυβερνησάρα όχι μόνο σφυρίζει αδιάφορα και κρατάει ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε Έλληνες πολίτες και λαθρομετανάστες, τύπου "ναι έχετε δίκιο, αλλά και αυτοί οι καημένοι",  όχι μόνο ελέγχει τα ΜΜΕ να συνεχίζουν να αγνοούν τους κατοίκους των περιοχών που έχουν καταληφθεί από τις "πσυχούλες" με ευθύνη του Μητσοτάκη, του Μηταράκη και του κάθε -άκη και μη -άκη που βιοπορίζεται εις βάρος μας, όχι μόνο δεν μιλάει καθόλου για απελάσεις και επιστροφές… αλλά έχει το θράσος να επιρρίπτει ευθύνες στις τοπικές κοινωνίες για το αίσχος που έχει δημιουργήσει η ίδια με τους συνεταίρους της, Υπάτη και ΜΚΟ.
Τα μπουκωμένα ΜΜΕ μας πρήζουν με ανοησίες περί κορονοϊού, ενώ η χώρα φλέγεται και απειλείται και εξωτερικά και εσωτερικά πλέον.
Συγγνώμη, αλλά χ@@@@με τί θα πει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, τι εγκύκλιους στέλνει η Κεραμέως τελευταία στιγμή και πώς είναι το σποτάκι του κάθε παπάτζα για τις μάσκες.
Αυτοί νομίζουν ότι κυβερνούν, ενώ η μπάλα έχει χαθεί σε όλα τα επίπεδα πλέον.
Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Ελένη Παπαδοπούλου (από το Facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου