3.4.19

Το «ηθικό πλεονέκτημα» και οι… βίζιτες!


Το λεγόμενο «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς, είναι μια ψευδαίσθηση που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε – με πάταγο μάλιστα…
Αλλά είναι κάτι παραπάνω από μια –ακόμα– ψευδαίσθηση (του ΣΥΡΙΖΑ)…
Είναι κυρίως μια στρέβλωση της δημοκρατίας!
Τι ακριβώς σημαίνει «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς;
Σημαίνει απλά, ότι οι Αριστεροί είναι, τάχα, «πιο ηθικοί» απ’ όλους τους υπόλοιπους!



  

Δηλαδή όταν οι Αριστεροί κάνουν κάτι στραβό (ή και παράνομο ακόμα) οφείλουμε να είμαστε «επιεικείς» απέναντί τους! Δικαιούνται, κατά κάποιο τρόπο ειδική μεταχείριση ή και «ασυλία» ακόμα.
Για παράδειγμα βγαίνει μια «χυμώδης» νεαρά κυρία και δημοσιεύει η ίδια φωτογραφίες της με προκλητικές πόζες σε στιλ… «ανοίξαμε και σας περιμένουμε».
Κι ύστερα μαθαίνουμε ότι είναι σύμβουλος πολιτικού προσώπου και μάλιστα με ειδικότητα την… θρησκευτική διπλωματία! Γίνεται «θόρυβος» και η κυρία υποχρεώνεται σε παραίτηση…


Η ιστορία του αεροδρομίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…


Πολύς τζερτζελές έγινε ξαφνικά με αφορμή την τοποθέτηση του Αλέξη (στα Σκόπια) σε σχέση με το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης, το οποίο αποκάλεσε «αεροδρόμιο της Μίκρας».
Έτσι λέγονταν παλιά, όταν δηλαδή ο Αλέξης ήταν ακόμη μαθητής, και μάλιστα άτυπα στην καθομιλουμένη, αφού το επίσημο όνομά του ήταν Κρατικός Αερολιμήν Θεσσαλονίκης.





Μίκρα λέγονταν παλιά ένας δήμος, στον οποίο και ανήκε το αεροδρόμιο, με έδρα του τον Τρίλοφο, ο οποίος όμως δήμος καταργήθηκε με την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης, και σήμερα ανήκει στον δήμο Θέρμης (όπως και το αεροδρόμιο, όπως και ο Τρίλοφος).
Το περίφημο ραντάρ του αεροδρομίου, στο οποίο αναφέρθηκε ο Τσίπρας, και το οποίο εφεξής θα συνδράμει στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας των Σκοπίων βρίσκεται στην Άνω Περαία, η οποία με τη σειρά της ανήκει στον δήμο Θερμαϊκού…