17.12.17

Streets of Philadelphia...

Bruce Springsteen






Το πρόβλημα δεν είναι το χρέος, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ…

Το πρόβλημα της πατρίδας μας δεν είναι οικονομικό, αλλά πολιτικό. Αν έχουμε φτάσει στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, αυτό οφείλεται στις πολιτικές επιλογές του πολιτικού μας συστήματος.




Επέλεξε, διαχρονικά, η ανάπτυξη να έρθει μέσα από την διόγκωση του κρατικού τομέα και όχι μέσα από τις επενδύσεις των Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών.
Αυτή η νοσηρή κατάσταση επιτάθηκε από τις 25 Ιανουαρίου 2015 και μετά, όταν ο Ελληνικός λαός εμπιστεύτηκε την διακύβερνηση του τόπου στον Α.Τσίπρα και στον Π.Καμμένο. Ετσι, είμαστε μάρτυρες μιας πολιτικής που μισεί τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα και θρέφει και συντηρεί την εξαθλίωση και την μιζέρια...



Ο Σίσυφος κι ο βράχος του…

Οταν η πρυτανεία ειδοποιήθηκε ότι ομάδα ροπαλοφόρων έχει εισβάλει στους χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και σπάει κεφάλια και αντικείμενα, θα όφειλε κατ’ αρχάς να ενημερωθεί για τις απόψεις των. Είναι «αναρχοαυτόνομοι», «αντιεξουσιαστές», «αντισπισιστές», «αλληλέγγυοι»; Αναλόγως, δε, να πράξει.





Εάν μπορούσε να αποδειχθεί ότι οι ροπαλοφόροι ανήκουν σε κάποια από τις ιδεολογικές αποχρώσεις της υγιούς Αριστεράς, θα όφειλε να τηλεφωνήσει αμέσως σε εκπροσώπους του υγιούς και ρωμαλέου φοιτητικού κινήματος ώστε να αναλάβουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για διάλογο, πάντα υγιή και ρωμαλέο. Θα έπρεπε συγχρόνως και αμέσως να κάνει προκαταρκτική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί εάν οι πράξεις των κουκουλοφόρων έχουν κακουργηματικό χαρακτήρα…