18.12.18

Fever...

Pink Grease





Αλήθεια, πόσα είναι τα «άκρα» ρε παιδιά;

Η βόμβα στο σταθμό του ΣΚΑΙ, δεν είναι το πρώτο «χτύπημα» που δέχονται Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης στην Ελλάδα…
Πριν 35 χρόνια δολοφονήθηκε ο ιστορικός εκδότης της «Βραδινής» Τζώρτζης Αθανασιάδης … (Συμπτωματικά όλα τα θύματα τρομοκρατίας εκείνης της περιόδου ανήκαν σε μια συγκεκριμένη παράταξη. Αλλά αυτό βέβαια, είναι μια άλλη ιστορία…)





Αργότερα πολλές φορές εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί δέχθηκαν «συμβολικές» επιθέσεις με γκαζάκια (τελευταία και με χειροβομβίδες).
Αλλά αυτή τη φορά υπάρχουν δύο μεγάλες – «ποιοτικές» - διαφορές:
*Πρώτον η επίθεση στο ΣΚΑΙ ήταν πολύ μεγάλης κλίμακος - όχι «συμβολική». Πάνω από 5 κιλά δυναμίτη (ίσως και κοντά στα 10 κιλά!) είναι ποσότητα που μπορεί να καταστρέψει ολοσχερώς ένα κτίριο. Δεν είναι «συμβολική πράξη» πλέον…


Γιατί ενοχλεί τόσο τους ΣΥΡΙΖΑίους ο Σαμαράς;


Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ και των φιλικών προς την Κουμουνδούρου και το Μέγαρο Μαξίμου ΜΜΕ, βρέθηκε από το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, λίγη ώρα μετά το τέλος της ομιλίας του στο 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.




Σχόλια, παραπολιτικά και απόψεις άρχισαν να κατακλύζουν ηλεκτρονικά ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την απορία όλων να είναι η εξής. Γιατί ενοχλούνται τόσο πολύ από τον Αντώνη Σαμαρά; Είναι ένας πρώην πρόεδρος κόμματος και πρώην πρωθυπουργός. Ένας πολιτικός που έκανε τη διαδρομή προς την εξουσία και την ολοκλήρωσε.
Για τους ίδιους ειδικά, είναι ο αντίπαλος που κέρδισαν όχι μία αλλά τρεις φορές.
Στις ευρωεκλογές του 2014, στις εθνικές εκλογές του 2015 και στο δημοψήφισμα της ίδιας χρονιάς. Οπότε προς τι η σφοδρή αντίδραση στην ομιλία του;


Τα επιτήδεια τζιμάνια της άφθαρτης Αριστεράς…


Ένας ημιμαθής επαγγελματίας αφισοκολλητής, με μόνο όπλο του το περίσσιο θράσος, και με πλήρη αδυναμία αντίληψης των συνεπειών των λόγων και των πράξεών του γίνεται στη χώρα μας πρωθυπουργός.
Χωρίς να έχει εργαστεί ποτέ, και χωρίς (γνώμη μου) να έχει διαβάσει ποτέ βιβλίο χωρίς εικόνες.





Ένας διεθνής πλέιμποι του «πνεύματος», ένας μπον βιβέρ, ένας ψεύτης κατά συρροή, αφού κατάφερε να πλασαριστεί (ελέω των ΜΜΕ) ως οικονομικός γκουρού, ανέλαβε τα οικονομικά ηνία της χώρας στην πιο κρίσιμη περίοδο της πρόσφατης ιστορίας της.
Με αποτέλεσμα να αντικρύσουμε την άβυσσο και να γλιτώσουμε την σομαλοποίησή μας στις καθυστερήσεις.
Κι αντί να πάει φυλακή, ή έστω να κυκλοφορεί δακτυλοδεικτούμενος,  ο συγκεκριμένος απατεώνας συνεχίζει τις «εμφανίσεις» του, και λατρεύεται ακόμη μετά μανίας…