22.10.12

Η μουσική μας πρόταση για απόψε.



Σήμερα στα decks η Diamond Angel, μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο παρελθόν με Μπέλλου και Χιώτη.

Αν ψήφιζε ο πλανήτης τον πρόεδρο των ΗΠΑ….


Μπορεί στην Αμερική, ο προεκλογικός αγώνας για την προεδρία  να κρίνεται κάθε μέρα, και το αποτέλεσμα του να είναι ακόμη αμφίρροπο, ο υπόλοιπος όμως κόσμος περιμένει, και κυρίως ελπίζει, σε νίκη του Obama.
Περίπου το 75% των Ευρωπαίων προτιμά ως πρόεδρο τον Obama, και όχι τον αντίπαλό του Mitt Romney, τον οποίο προτιμά μόλις το 8%.


Επανάσταση τώρα! (Εκτός κι αν δεν μας βολεύει).


«Τώρα θα πρέπει επιτέλους  να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε. Ο τρόπος που κυβερνάται η Βρετανία, αλλά και η Αμερική είναι σάπιος, και θα πρέπει επιτέλους οι νέοι να τον αλλάξουν, έστω δια της βίας.
Τώρα είναι ο καιρός. Χρειάζεται επανάσταση!
Οι νέοι είναι έτοιμοι να κάψουν τις πολυκατοικίες στις οποίες στοιβάζονται, και τα βρωμοεργοστάσια στα οποία αναγκάζονται να χαραμίζουν τις ζωές τους, δουλεύοντας και ιδρώνοντας καθημερινά.
Θα κάνω τα πάντα, ότι χρειάζεται, για να συμμετάσχω σ αυτή την σπουδαία ανατροπή».


Σε νέα επέμβαση υποβλήθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης

Νέο αιμάτωμα στον εγκέφαλο εντόπισαν οι γιατροί στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη. Ο κος Ρουπακιώτης, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο, εισήχθη και πάλι στο χειρουργείο για την αφαίρεσή του νέου αιματώματος. 

Μας ψεκάζουν;


Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο ακούμε από διάφορους να μας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα περιβόητα Chemtrails.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δημοφιλή θεωρία συνομωσίας, που κάνει θραύση στο διαδίκτυο, και όχι μόνο.


Η οικονομική ανισότητα είναι το νέο μεγάλο ζήτημα στον πλανήτη.

Ο πρώην πρόεδρος της Χιλής Ricardo Lagos, μου εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα μια προσωπική του ιστορία, για να εξηγήσει το πώς ο ίδιος, όπως και πολλοί άλλοι πολιτικοί, έχει πάψει πια να αντιμετωπίζει την φτώχεια ως το βασικό πρόβλημα.



Τεταμένη η κατάσταση στο Α.Π.Θ.


Όπως σας υποσχεθήκαμε το μεσημέρι, έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την ένταση που προκλήθηκε σήμερα στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ, και συγκεκριμένα στην πτέρυγα του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.

Διαζύγιο Ντόρας, με Δημήτρη Ζαφειριάδη!



Τίτλοι τέλους έπεσαν ανάμεσα στην Ντόρα Μπακογιάννη και τον στενό της συνεργάτη (πρώην γαμπρό της) Δημήτρη Ζαφειριάδη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το «διαζύγιο» τους ήρθε πριν από περίπου τρείς μήνες και οι σχέσεις μεταξύ τους είναι ιδιαίτερα τεταμένες. 


Ο νέος αστικός πόλος, η εξουσία, και η κοινωνία.



Εδώ και μερικές μέρες επανήλθαν  στο προσκήνιο σενάρια διάλυσης της ΝΔ και ίδρυσης νέου κόμματος. Κατ’ αρχήν ο Πρωθυπουργός έχει ήδη ιδρύσει μια φορά κόμμα και γνωρίζει, καλύτερα παντός άλλου, ό,τι τα πράγματα δεν γίνονται, έτσι απλά! Είναι πιο σύνθετα από ένα...προσκλητήριο προσώπων.
Σενάρια από ναφθαλίνη
Δεύτερον, με  σενάρια …διάλυσης και επανίδρυσης της ΝΔ  φλερτάρτισαν σχεδόν όλοι οι, μετά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, αρχηγοί της Ν.Δ.
Ο Ράλλης ήθελε να κάνει τη ΝΔ περισσότερο …μετριοπαθή και στο τέλος ….κατάφερε να φιλοξενήσει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τον αρχηγό της «Εθνικής Παράταξης» Σπύρο Θεοτόκη.


Ο Αβέρωφ  μετακίνησε  τη ΝΔ ….δεξιότερα και  ύστερα άρχισε να αντιγράφει τις οργανωτικές πρακτικές του ΠΑΣΟΚ.
Ο Μητσοτάκης  μετέτρεψε  τη ΝΔ σε …νεοφιλελεύθερο κόμμα, αλλά  έβαλε στο  Επικρατείας τον Μίκη, του …ξέφυγε και εκείνη τη δήλωση για το «unfair”.
Ο Εβερτ οραματιζόταν να επαναφέρει τη ΝΔ στις  ρίζες του καραμανλισμού και έστρεψε σχεδόν το μισό κόμμα εναντίον του.
Ο Κώστας Καραμανλής υιοθέτησε την περίφημη στρατηγική του «μεσαίου χώρου», απένειμε εύσημα στην Αριστερά, ανέχθηκε τον πασοκικό κυβερνητισμό, αλλά παρ’ όλα αυτά  διέγραψε τις νεοφιλελεύθερες φωνές.
Ακόμα και ο κ.Σαμαράς, που έγινε αρχηγός  κόντρα σε όλες τις προβλέψεις και με το σύνολο των βαρώνων είτε εναντίον του, είτε σε ρόλου «επιτήδειου ουδέτερου», στο τέλος επανέφερε, για τις ανάγκες των εκλογών του Ιουνίου, την κ. Μπακογιάννη.
Ποιό είναι το συμπέρασμα;

Η αποψινή μας μουσική πρόταση

Καλωσορίζουμε το φίλο μας Blue Nile στην παρέα του Ορθογράφου και στην πρώτη του αφιέρωση από τη θέση του DJ.