10.10.18

The Model...

Kraftwerk




Η ελληνική αριστερή ονείρωξη…


Φτωχοποιούν με την υψηλή φορολογία τη μεσαία τάξη «επενδύοντας» τους επιπλέον φόρους στο Δημόσιο (διορισμοί μετακλητών και κομματικών κομισάριων), αυξάνοντας την ακίνητη περιουσία του (αρνήσεις κληρονομιάς λόγω αδυναμίας πληρωμής των σχετικών φόρων). Φτωχοποιούν περαιτέρω και εξαρτούν τους συνταξιούχους από τα κρατικά επιδόματα. 




Οι τράπεζες επί των ημερών τους έκλεισαν (capital control) και τώρα «ανοιχτές» έχουν χάσει το 97% της αξίας τους, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Bloomberg, κοντά δηλαδή στην αναπόφευκτη κρατικοποίησή τους.
Οι ιδιωτικοποιήσεις (για παράδειγμα το Ελληνικό), οι ιδιωτικές επενδύσεις, έχουν φρενάρει με πολλαπλές παρεμβάσεις τους στα τέσσερα ευλογημένα χρόνια της διακυβέρνησης της Αριστεράς του Καμμένου.
Αν προσθέσει κανείς και την καθεστωτική τους παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και στην Ενημέρωση, που θυμίζουν τα πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα της Ανατολικής Ευρώπης, μήπως τελικά οι κομμουνιστές του Καμμένου είναι πιο έξυπνοι απ’ ό,τι νομίζουμε;




Βρε τι έπαθε ο καψερός…


Ο 28χρονος τροφαντός Γερμανός Hermann Gottlieb, το φυσάει και δεν κρυώνει.
Πριν από μερικά χρόνια, το 2015, τότε που ένας άνεμος αντίστασης και ελευθερίας πλανιόταν πάνω από την Ευρώπη, κυρίως με αφορμή την άνοδο του δικού μας γελαστού παιδιού στην εξουσία, ο συγκεκριμένος μπούλης παρασύρθηκε λίγο παραπάνω, κι αφού η Ευρώπη θα άλλαζε χάρη στον Αλέξη, ο ίδιος είπε να βοηθήσει να αλλάξει και ο κόσμος ολόκληρος… ξεκινώντας από την Μέση Ανατολή. 





Εκεί όπου οι σάλπιγγες της αντίστασης ηχούσαν βροντερές.
Έτσι, ασπάστηκε τον ισλαμισμό και έφυγε για τη Συρία εντασσόμενος στις τάξεις του ISIS που πολεμούσε τον κακό δυτικό πολιτισμό.
Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε και όπως τα ονειρεύονταν τα βράδια στον καναπέ του, πίνοντας σναπς και παίζοντας βιντεοπαιχνίδια πολέμου.
Και όχι διότι τον χαλούσε ο πόλεμος, ή οι σκληρές μάχες… αφού για αυτό πήγε. Για να πολεμήσει υπέρ του Ισλάμ ως άλλος Σαλαντίν…