5.8.18

Tα τρολ του Μαξίμου γράφουν υπερωρίες…


Με λογική παρακράτους και χρήση σύγχρονης τεχνολογίας τα σκοτεινά υπόγεια του Μαξίμου έρριξαν στη μάχη της προπαγάνδας 93.000 ψεύτικα tweets!
Με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, τις τραγικές ημέρες της καταστροφής στο Μάτι, μεταξύ 23 και 31 Ιουλίου ενεργοποιήθηκαν εκατοντάδες προπαγανδιστικά accountsπου έστειλαν 200 μηνύματα το καθένα, με τα οποία είτε προπαγανδιζαν τις κυβερνητικές θέσεις είτε επιχειρούσαν να απαντήσουν – με ύβρεις τα περισσότερα – στην κριτική που δέχτηκε το Μαξίμου και η κυβέρνηση για τις εγκληματικές ευθύνες τους στην τραγωδία.





Το γεγονός αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Το Βήμα (ρεπορτάζ Δήμητρας Κρουστάλλη), σημειώνοντας ότι η πλειονότητα αυτών των  προπαγανδιστικών λογαριασμών ανοίχτηκε την επίμαχη περίοδο της καταστροφής. (To ρεπορτάζ συνοδεύεται από γραφήματα που αποδεικνύουν το γεγονός)…


Το κράτος (επί συριζανέλ) … υπερλειτουργεί!


Βγαίνουν διάφοροι πλΕρωμένοι κονδυλοφόροι της διαπλοκής, από εκείνους που δεν θέλουν να μας δουν «λεύτερους», και καθημερινά στάζουν χολή για την γκυβέρνηση, λες κι επίτηδες βάζει φωτιές ο Καρανίκας, ή λες κι η Δούραινα φταίει που είναι άχρηστοι οι πυροσβέστες και οι τροχονόμοι.
Με λίγα λόγια, όλα αυτά τα παπαγαλάκια του Κούλη θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει κράτος, ή αν υπήρχε αυτό διαλύθηκε λόγω των συριζανέλ…
Τι μας λέτε καλέ;





Και για να αποδείξω ότι όχι μόνο υπάρχει κράτος, αλλά επί συριζανέλ αυτό ισχυροποιήθηκε και επιτέλους λειτουργεί σωστά και ορθολογικά, θα σας αναφέρω τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα του τελευταίου έτους…


Υπομονή… που θα πάει; Κάποτε θα φύγουν!!


Κοίτα να δεις τώρα τι συμβαίνει με κοπελίτσες στιλ Dourou και λοιπούς: δεν έχουν απολύτως καμία επίγνωση της ανεπάρκειάς τους. Της φοβερής, τρομερής ανεπάρκειάς τους.
Κάποιος σχετικώς έμπειρος το αναγνωρίζει από πολλά -- εγώ που έχω μάθει να διαβάζω κείμενα το βλέπω έντονα στα γλυκερά κειμενάκια με τα κακά ελληνικά τους, που θέλουν να φαίνονται κάπως προϊόντα ευαίσθητης καλλιέργειας, αλλά είναι γεμάτα αφόρητους σολοικισμούς και μικρομεγαλισμό, σαν τον χασάπη μου που όταν τον ρωτούσα τι κάνει μού απαντούσε (επειδή ήμουν των βιβλίων και μου είχε ένα σέβας), «Τα σύνηθες».




Αλλά δεν θέλω να πω για τη γλωσσική ανεπάρκεια μόνο, ή κυρίως, αν και είναι βασική -- από εκεί κρίνονται τα πάντα στην πολιτική, εξ ου και προγλωσσικοί τύποι σαν τον Καμμένο (άνθρωποι που δεν είναι μόνο αμόρφωτοι, αλλά περιφρονούν βαθιά τον λόγο και την κουλτούρα) είναι τόσο βόθροι και τόσο επικίνδυνοι για τη χώρα και για τον καθένα μας ξεχωριστά. Θέλω κυρίως να πω ότι οι άνθρωποι αυτοί νομίζουν με το μυαλό τους ότι ο καλός Θεούλης τούς γέννησε για για να ασκήσουν εξουσία, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι σκατά είναι αυτό το πράγμα και για το πόσο οι ίδιοι ΔΕΝ μπορούν να το κάνουν.
 Επειδή για να το κάνεις πρέπει να έχεις εκπαιδευτεί. Και όχι στα αμφιθέατρα, στα καφενεία ή στα μπουρδέλα…