4.10.16

Masked Ball...

Eyes Wide Shut (Jocelyn Pook)



Μάθανε ότι μαμιόμαστε, πλακώσανε κι οι ….



Με τούτα και με τα άλλα, όπως λέει και ο σοφός Λαός "μάθαν ότι... πλακώσανε κλπ". Σε απλά ελληνικά κερδάμε παντού λέμε, και μέσα και όξω (απο εδώ). Πιτυχίες πιτυχίες παντού! 




'Όξω  από εδώ, ξύπνησαν και οι γείτονες ζητούν κάτι νησιά. Θυμήθηκαν αυτό που είπε ο μορφωμένος ντε, ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα, άρα σου λέει αφού οι απέναντι το λένε αυτό ας τους ζητήσουμε-πάρουμε κανένα νησάκι. Τσουπ να και ζητούν κάτι βραχονησίδες. Το φέρνουν σιγά σιγά, σου λέει ας αρπάξουμε τώρα τις βραχονησίδες και φτάνουμε αργότερα μέχρι Μύκονο. Άλλωστε τι να φοβηθούν; από ποιους; από εκείνους που υποστηρίζουν ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα; γάτα ο γείτονας, ο δικός μας είναι στην καρακοσμάρα του.
ΣΣ τώρα που το σκέφτομαι σκέψου να έρθει ο γείτονας να σου ζητά τη Λέσβο και ο δικός μας να του λέει "δεν στη δίνω, πάρε τη Μυτιλήνη"...


Απλά λιάζονται, και που και που βιάζουν…



Με αφορμή τον βιασμό μιας 23χρονης φοιτήτριας στο ΑΠΘ από «πρόσφυγες πολέμου, θυμήθηκα  μια ανάλογη αποτρόπαια περίπτωση βιασμού,  που συνέβη στα μέσα της δεκαετίας του ’90 στη συμπρωτεύουσα.




Πρόκειται για τον ξυλοδαρμό και τον ομαδικό βιασμό ενός ζευγαριού νέων, που ερωτοτροπούσαν νυχτιάτικα μέσα στο αυτοκίνητό τους κάτω από μια γέφυρα στην οδό Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης, από ομάδα «συμπαθών Ρομά»…