9.1.14

Down in Mexico...

The Coasters.




Όλοι μαζί και ο ψωριάρης μόνος…



Γενικώς και παγκοσμίως ίσχυε και  ισχύει (ανέκαθεν)  το αξίωμα που θέλει δυο πράγματα να είναι αναπόφευκτα: Οι φόροι, και ο θάνατος.



Στην Ελλάδα όμως, ισχύουν και δυο ακόμη μόνιμες αλήθειες: Ότι οι εκάστοτε μεγαλόσχημοι (όλων των ειδών) δεν πάνε φαντάροι, και όταν είναι να συλληφθούν, εντελώς τυχαία τους προκύπτουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα, αφού όλοι ξέρουμε περί ποίων πρόκειται.

Λαϊκισμός και υποκρισία…



Έχει, στ’ αλήθεια, ενδιαφέρον να αναρωτηθούμε γιατί απουσίασαν από την τελετή ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τη χώρα μας ο Τσίπρας και ο Κουβέλης;



Νομίζω ναι, διότι από τον πρώτο διαφαίνεται η ανερμάτιστη πολιτική του και από τον δεύτερο η προσωπική τακτική, δίχως πολιτικό υπόβαθρο.


Απόδραση Ξηρού: Μια άλλη άποψη (αγαναΧτιστική).



Όλα έτοιμα για να σκάσει η μεγάλη βρωμιά.

Και η μπόχα της τρομολαγνείας φαίνεται πως θα είναι το όχημα, 
για να ξεφορτωθεί και να πλημμυρίσει με αυτή τη βρωμιά η πολιτική ζωή που ήδη ασφυκτιά, από τη σαπίλα της διαφθοράς του πολιτικού συστήματος – Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες...
Έχουμε κατ επανάληψη τονίσει, πως το ξαφνικό ξεφάντωμα των κουραμπιέδων της «τρομοκρατίας», που ξεσπούν το «επαναστατικό» τους μένος σε εξώπορτες, καγκελόπορτες, τζαμαρίες και καλοχτισμένα ντουβάρια, μόνο γέλιο μπορεί να προκαλεί, και γι αυτό το λόγο δεν εκλαμβάνεται ως τυχαίο και ανεξάρτητο από τους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς της πολιτικής χορογραφίας.
Μέσα σ αυτό το κλίμα του προκλητικού ερασιτεχνισμού των φτηνομπακάληδων του τρόμου, έρχεται σήμερα να προστεθεί και η είδηση για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης άδειάς του από τις φυλακές.
Φτηνοί και άθλιοι παπατζήδες…



Πυρ και μανία η Αμερική, λόγω Χριστόδουλου!



- Σκληρές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού
- «Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να τον βρει και να τον στείλει τη φυλακή» είπε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ
- Οι Αμερικανοί είχαν ανακρίνει τον Ξηρό μετά τη σύλληψή του
- Νέα τρομοκρατικάχτυπήματα φοβάται η ΕΛ.ΑΣ.




Τον εξάψαλμο από τους Αμερικανούς «άκουσε» η ελληνική κυβέρνηση για την απόδραση του καταδικασθέντα για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη, Χριστόδουλου Ξηρού. Ούτε λίγο ούτε πολύ οι Αμερικανοί απαίτησαν από τις ελληνικές αρχές να βρουν τον «Μανώλη» της 17Ν κι έναν από τους εκτελεστές της οργάνωσης και να τον κλείσουν ξανά στη φυλακή!

Οι γύφτοι των Βαλκανίων…



Ένα απίστευτα αποκρουστικό κύμα χυδαίου και απροκάλυπτου ρατσισμού σαρώνει αυτή την εποχή τη Γερμανία, την Αγγλία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ολλανδία και άλλες χώρες της ΕΕ εναντίον των λαών των Βαλκανίων.




Αφορμή για την εκδήλωση αυτής της λαίλαπας ρατσιστικού μίσους είναι ότι από την Πρωτοχρονιά, επτά ολόκληρα χρόνια μετά την ένταξή τους στην ΕΕ, οι κάτοικοι της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας αποκτούν πλέον το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης, εγκατάστασης και εργασίας σε όποιο κράτος της ΕΕ θέλουν.