22.9.18

Και κλάμα για τον νεκρό διαρρήκτη…


Με αφορμή τον θάνατο ενός τοξικομανούς διαρρήκτη στην Ομόνοια, το Athens Voice ξεχείλισε από άρθρα και σχόλια για τον «άδικο» θάνατο του νεαρού γκέι ακτιβιστή, κλπ κλπ.
Ένα από αυτά είναι κι αυτό  εδώ της "πονόψυχης" κας Ρούλας Γεωργακοπούλου.




Ανάμεσα στα διάφορα  σχόλια των αναγνωστών, ξεχώρισε ένα, το οποίο και δημοσιεύουμε αυτούσιο, αφού εκφράζει την φιλοσοφία του Ορθογράφου…



Ένα Τραγούδι για τον Χειμώνα...

Μουσικές Ταξιαρχίες





Ξεπουλώντας το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»…


Η ιστορία πέρασε εν πολλοίς στα «ψιλά», αν και δεν θα έπρεπε. Γιατί «κάτι» δείχνει, και αυτό που δείχνει δεν έχει τίποτε το θετικό ούτε για την κυβέρνηση ούτε για τον πρωθυπουργό της. Αντιθέτως δημιουργεί σοβαρές υποψίες και ακόμη πιο σοβαρές  υπόνοιες ότι «κάτι παίχτηκε» το οποίο χρήζει περαιτέρω διερεύνησης. 





Και μου κάνει εντύπωση, πρέπει να το πω και αυτό, ότι η κατά τα άλλα ομιλητικότατη αντιπολίτευση, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της για θέματα διαφάνειας, επί του προκειμένου, το οποίο θα εκθέσω εν συνεχεία, εποίησε την νήσσαν (ιθαγενή ή Πεκίνου, αδιάφορο…). Ας δούμε βήμα βήμα πώς έχει το πράγμα, και μετά ας καταλήξουμε, εισηγούμαι, σε συμπεράσματα:
– Τον Δεκέμβριο του 2015, όταν όλοι εμείς οι υπόλοιποι ετοιμαζόμασταν να κάνουμε Χριστούγεννα, η νεότευκτη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έστελνε επιστολή στο ΤΑΙΠΕΔ και του έδινε εντολή να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους μετόχους του Αεροδρομίου Αθηνών Ελ. Βενιζέλος για την επέκταση της σύμβασης παραχώρησης για άλλα 20 χρόνια…



Ένας επικίνδυνος κωλοτούμπας, που όμως λατρεύεται μετά μανίας.


Είχε υποσχεθεί πως θα καταργήσει το μνημόνιο, αλλά έφερε ένα άλλο σαφώς πιο σκληρό και πιο επαχθές (που θα έλεγε κι η ζουρλή).
Είχε πει πως θα βαράει τα νταούλια και θα χορεύει η μαντάμ Μέρκελ, αλλά στο τέλος το μόνο αρκούδι (νηστικό) που χορεύει στους ρυθμούς των «τοκογλύφων»είναι  ο ίδιος.




Είχε υποσχεθεί πως θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, αλλά τον διατήρησε, και μάλιστα τον αύξησε κιόλας.
Είχε δεσμευτεί να καταργήσει τα διόδια, αλλά τα πολλαπλασίασε με νέους σταθμούς παντού, και μάλιστα τα αύξησε και αυτά…


Η αφομοίωση προχωράει μια χαρά…


Φρίκη στην Κω: 28χρονος Ιρανός βίαζε επί έξι ημέρες ένα 15χρονο κορίτσι!
Έξι μερόνυχτα κράτησαν τα μαρτύρια που υπέφερε ένα 15χρονο κορίτσι από την Κω στα χέρια ενός 28χρονου Ιρανου, ο οποίος την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ξεκινώντας από απλή ασέλγεια και καταλήγοντας στον βιασμό της.
Τελικά, βρήκε το κουράγιο να «σπάσει» τη σιωπή της.

 
Δυστυχισμένα γυναικόπαιδα

Η ανήλικη Ελληνίδα μίλησε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας που είχαν δεχθεί καταγγελία για τα όσα φέρεται ότι της έκανε ο αλλοδαπός και αποκάλυψε ότι, από την προηγούμενη Πέμπτη ως την περασμένη Τρίτη, την εξανάγκασε επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις και συνουσία χωρίς την θέλησή της…