5.4.19

Νάτο το αριστερό παρακράτος!


Επέμβαση Λιμενικών στα Εξάρχεια, μετά από πληροφορίες από συλληφθέντα Σύρο κακοποιό, απέτυχε οικτρά μετά από «καταδρομική επιχείρηση» κουκουλοφόρων! Οι οποίοι αφόπλισαν τους Λιμενικούς και ένα από αυτούς τον μαχαίρωσαν, ενώ τραυμάτισαν και τον εισαγγελέα που τους συνόδευε!
Κανένας δεν αντέδρασε και κανένας δεν παραιτήθηκε για όλα αυτά.
Το περιστατικό πλήρους επιβολής του σκοτεινού «αριστερού παρακράτους» που εξουδετέρωσε τις δυνάμεις Ασφαλείας, αντιμετωπίστηκε ως απλή «υπόθεση ρουτίνας».
  




Κάποτε σας είχα προειδοποιήσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει «τάγματα εφόδου», ενώ αφοπλίζει ταυτόχρονα – υλικά και ηθικά – τις δυνάμεις επιβολής της τάξης.
Να τα τώρα…


Funky Western Civilization...

Tonio K.






Στον Τσίπρα Συγκεντρώνονται τα Χειρότερα Χαρακτηριστικά του Σύγχρονου Έλληνα…


Πολλοί διαπράττουν το ατόπημα να κατηγορήσουν με τον χειρότερο τρόπο τους σύγχρονους Έλληνες. Ακόμα περισσότεροι δε, καταλήγουν να επιτίθενται στους ίδιους τους πολίτες θεωρώντας τους υπεύθυνους για το επίπεδο της πολιτικής στη χώρα.
Τα πιο αφελή και σίγουρα αμαθή σχόλια αυτής της κατηγορίας είναι τα επιφανειακά αποφθέγματα τύπου “είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι”, “εμείς τους ψηφίσαμε”, “έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν”, κτλ.




Βέβαια, το πολιτικό σύστημα είναι αυτό το οποίο διακινεί την εν λόγω αήθη προπαγάνδα εναντίον μας, είτε μέσω των υποστηρικτών του στα Μ.Μ.Ε., είτε στα πανεπιστήμια, και έτσι μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε και τους πραγματικούς αντιπάλους μας, αλλά και την καρδιά του προβλήματος…


Άμα μας δείχνεις τα μπούτια σου, για τα μπούτια σου θα μιλάμε!


Λίγα πράγματα είναι τόσο αστεία και τόσο υποκριτικά όσο μια γυναίκα με βαθύ ντεκολτέ που ενοχλείται επειδή ασχολούνται με το στήθος της
Λίγα πράγματα είναι τόσο αστεία και τόσο υποκριτικά όσο μια γυναίκα με βαθύ ντεκολτέ που ενοχλείται επειδή ασχολούνται με το στήθος της.
Είναι τόσο αστείο και τόσο υποκριτικό όσο το να ενοχληθεί ένας κάγκουρας επειδή κάποιος θα κουνηθεί στο ρυθμό της μουσικής που βγαίνει από το τσίτα τα γκάζια ηχοσύστημα του αυτοκινήτου του.




Ή ένας μποντιμπιλντεράς με αμάνικο που θυμώνει επειδή κάποιος κοιτάζει με θαυμασμό τα μπράτσα του.
Είναι τόσο αστείο όσο το να αποκαλεί η συνεργάτιδα του Μπόλαρη, Θωμαρίτα Καλδάρα, ανθρωποφαγία την ενασχόληση με τα μπούτια και τις σέξι πόζες της…