30.11.12

Πάντα επίκαιρος...

Ο Δαναός και ο TopGunZ θυμούνται απόψε τον Μήτσο...

Ο πελοποννησιακός πόλεμος της Μέσης Ανατολής!


Σε κάποια φάση, το Ισραήλ και η Χαμάς θα έχουν συμπληρώσει τόσες πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ τους, που θα πρέπει να αρχίσουν να τις αριθμούν για να τις ξεχωρίζουν. Και μάλιστα, στο μέλλον, αυτές οι συγκρούσεις θα είναι πολύ χειρότερες.

Μέχρι στιγμής, οι συγκρούσεις τους είναι απλά αψιμαχίες.
Καμιά από τις δυο πλευρές δεν έχει σκοπό να κερδίσει κάποιο αποφασιστικό πλεονέκτημα με το οποίο θα άλλαζε η παρούσα κατάσταση, που ισχύει από το 2007, οπότε και η Χαμάς απέκτησε τον έλεγχο της Γάζας.

Είναι το Pac-Man υψηλής αισθητικής τέχνη;


Θυμόσαστε το Pac-Man, που στις αρχές της δεκαετίας του `80 σημείωνε θραύση;
Το διάσημο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Νέα Υόρκη, το θεωρεί, όπως θεωρεί και όλα τα βιντεοπαιχνίδια ως μια μορφή υψηλής τέχνης!



Το F1fan.gr στο McLaren Technology Center!

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου είχαμε την τιμή να είμαστε προσκεκλημένοι της McLaren για μία ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της στο Woking. Το state-of-the-art κτήριο της, το McLaren Technology Center (MTC).

Ο βασιλιάς είναι γυμνός!


Όλοι αναγνωρίζουμε ότι τα πρώτα χρόνια του ανθρώπου είναι και τα πιο κρίσιμα. Αυτά που διαμορφώνουν τον μετέπειτα χαρακτήρα του, τον καθιστούν χρήσιμο πολίτη,  για αυτό και η εκπαίδευση των παιδιών έχει ανατεθεί σε καταρτισμένους δασκάλους, οι  οποίοι σπούδασαν και αποφοίτησαν από παιδαγωγικές ακαδημίες, κλπ.

 
Στη συνέχεια, υπάρχει η εξίσου κρίσιμη, αλλά και απαραίτητη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, που επίσης διεξάγεται από καθηγητές (εκπαιδευτικούς) πτυχιούχους ΑΕΙ.
Και τέλος έχουμε την ανώτατη εκπαίδευση, που παράγει επιστήμονες, την οποία παρέχουν κάτοχοι μεταπτυχιακών και  διδακτορικών τίτλων, και γενικά προσοντούχοι πανεπιστημιακοί «δάσκαλοι».