17.4.13

Indigo Meadow....

The Black Angels, in "Indigo Meadow"!



Ο Πολιτισμός της πρέζας…


Ο φιλόσοφος-ποιητής-τραγουδοποιός Παύλος Σιδηρόπουλος [ένας απ'τους σημαντικότερους ανθρώπους του πνεύματος που έτυχε να ζήσουν σ’ αυτή τη λωρίδα γής] είχε προειδοποιήσει εγκαίρως: «Πρέζες υπάρχουν πολλές, απλώς η ηρωίνη σκοτώνει».


Σήμερα, ολόκληρη η χώρα ζει περιμένοντας να πάρει τη δόση της, εκβιαζόμενη από τους πρεζέμπορους ''φίλους'' οι οποίοι τη δανείζουν για να της πουλήσουν τη δόση της κι εγώ που γράφω τώρα αυτά τα λόγια κρατάω ένα τσιγάρο στο χέρι και το καπνίζω, με μια αίσθηση ειρωνείας να ποτίζει το μυαλό μου.

Έχουμε το ποδόσφαιρο που μας αξίζει…


Αδυνατώ πλέον ν’ αντιληφθώ, γιατί μετά από κάθε φορά που γίνονται επεισόδια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, όλοι πέφτουν από τα σύννεφα, μιλάνε με βαρύγδουπα λόγια και αναφέρονται στις μειοψηφίες που δεν εκφράζουν τις πλειοψηφίες!




Τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια, χωρίς καμία αλλαγή.
Εάν δείτε τι έλεγαν όλοι μετά τα περσινά επεισόδια στο ματς πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, μετά τον τελικό Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, ή ακόμα πιο πίσω, μετά την περιβόητη Ριζούπολη, όταν ο Παναθηναϊκός έχανε σε κλίμα τρομοκρατίας το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, δεν θα δείτε καμία διαφορά!


Επαναστάτες με κρατική ασυλία…


Αν ενημερώνεσαι από τις φυλλάδες του αριστερισμού και τις ηλεκτρονικές φασιστοειδείς παραφυάδες τους, τότε θα νομίζεις ότι ζούμε στην Παραγουάη του Στρέσνερ.
Ότι τις νύχτες αποσπάσματα θανάτου με οπλοπολυβόλα στα χέρια και φούμο στα μούτρα, περιφέρονται στους δρόμους κι εξαφανίζουν αντιφρονούντες.




Αν ακούς τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία/Σόρος, θα νομίζεις ότι ζούμε στην παγκόσμια πρωτεύουσα της ανελευθερίας, της πιο μαύρης καταστολής.
Τα συνθήματα με μίσος και οι προτροπές βίας κατά της Αστυνομίας και του κράτους και η ενίοτε υλοποίησή τους είναι τα φυσικά δυσώδη «φρούτα» αυτού του θερμοκηπίου προπαγάνδας μίσους και φαντασιακής «καταπίεσης».


Βοστόνη: Σενάρια συνωμοσίας, και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Εδώ και δυο ημέρες, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια όχι και τόσο καθαρή φωτογραφία ενός αγνώστου άνδρα, που φαίνεται να περπατάει «αμέριμνος» σε μια ταράτσα της Βοστόνης, στη διάρκεια του (φονικού) Μαραθωνίου, προκαλώντας ατέρμονες συζητήσεις για το ποιος είναι ο μυστηριώδης αυτός άνθρωπος, και τι θέλει εκεί πάνω…


Ο φοιτητής Dan Lampariello τράβηξε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, λίγο μετά την δεύτερη έκρηξη που σημειώθηκε προχθές στο κέντρο της Βοστόνης.
Ο  Lampariello βρίσκονταν περίπου 70 μέτρα μακριά από τη γραμμή τερματισμού του Μαραθώνιου, όταν σημειώθηκε η δεύτερη έκρηξη, και ένιωσε το έδαφος κάτω από τα πόδια του να τρέμει...

Σας αρέσoυν τα άλογα; (Ως τροφή…).


 Όποιος καταναλώνει βόειο κρέας οπουδήποτε στην Ευρώπη, οι πιθανότητες είναι 5% να τρώει … άλογο.




Σύμφωνα λοιπόν με μια πρόσφατη πανευρωπαϊκή μελέτη, που διεξήχθη στις 27 χώρες μέλη της  ΕΕ, και με αφορμή το σκάνδαλο που ξέσπασε με το αλογίσιο κρέας, το 5% όλων των κρεάτων (βοδινό, μοσχαρίσιο, κλπ) και των προϊόντων του που κυκλοφορούν, αποτελείται από κρέας αλόγου…


Ερασιτέχνες οι τρομοκράτες της Βοστόνης;


Το FBI δημοσίευσε σήμερα φωτογραφίες από τα υπολείμματα που βρέθηκαν των εκρηκτικών μηχανισμών, που χρησιμοποιήθηκαν στην προχθεσινή τρομοκρατική επίθεση της Βοστόνης.



Πρόκειται κυρίως για χύτρες ταχύτητας, που ήταν τοποθετημένες μέσα σε σακίδια πλάτης .

Σαμαράς: Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ.


«Δεν ξεπεράσαμε την κρίση, αλλά αρχίζει να φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ» δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του συνεδρίου του περιοδικού Economist.



«Η Ελλάδα πέτυχε μέσα σε λίγους μήνες μεταρρυθμίσεις που δεν είχαν γίνει επί δεκαετίες» πρόσθεσε.
«Πριν από έναν χρόνο, πολλοί προέβλεπαν την καταστροφή του ευρώ και προεξοφλούσαν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Ομως η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ και η κατάστασή της σταθεροποιείται. Κανείς πια δεν μιλά για το λεγόμενο "Grexit είπε ο κ. Σαμαράς.