7.11.12

Βρωμίσαμε ξεφτίλα!


Οι μάσκες έπεσαν! Όλα τα πομπώδη φληναφήματα των δύο άθλιων πολιτικών σχηματισμών της δραχμολαγνείας περί κοινωνικής δικαιοσύνης εξανεμίστηκαν! Η ξεφτίλα τους βρώμισε όλη την ούτως ή άλλως βαλτώδη πολιτική μας πραγματικότητα...

Αστυνομική βία και ... μεμέ!


Να μια υπόθεση σκληρής αστυνομικής βίας, που θα «σεληνίαζε» τις δικές μας «συριζάτες» συνηγορίνες, αυτές με τα Γκούτσι και τα Μπλάκμπερυ, που πολιορκούν την ΓΑΔΑ, κάθε φορά που προσάγεται κάποιος μπαχαλάκιας.
Μόνο που το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στο Τέξας, όπου δεν υπάρχουν κυρίαρχες συνιστώσες, και δεν περνάνε οι μαγκιές….


Ο ανυπάκουος Ρένος και το βιβλίο


Το εγχειρίδιό του κινηματογραφικής ανυπακοής (ειλικρινούς ανυπακοής κι όχι απλά... υπακοής στην ανυπακοή) παρουσίασε στον Ιανό της Θεσσαλονίκης ο πολυπράγμων Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο αυτοδίδακτος σεναριογράφος και σκηνοθέτης, ηθοποιός και μουσικός, αποφάσισε να συμπυκνώσει σε ένα μικρό πόνημα σκέψεις του, σημειώσεις του, συμβουλές προς τον εαυτό του, όπως τις συγκέντρωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των τεσσάρων ταινιών του. Πάνω σε πακέτα τσιγάρων, προγράμματα γυρισμάτων, κινητά και αλλού, όπως λέει ο ίδιος.

ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε Χρυσή Αυγή

Αστυνομικός-εισαγγελέας-εκτελεστής ο ΣΥΡΙΖΑ

Κατά τον κο Λαφαζάνη, οποιοσδήποτε πολίτης έχει το δικαίωμα να ελέγχει τον οποιονδήποτε. Δηλαδή τι ακριβώς διαφορετικό κάνει η Χρυσή Αυγή?

Τεχνο-άνοια


Τεχνοφασισμός, τεχνοφοβία, τεχνό ετών 40 και μάνα ρέηβερ. Ε, ρε το καημένο μας το μυαλό τι θα πάθει με δαύτους.

Η επανάσταση αναβάλλεται λόγω της απεργίας των … ταξί.


Χθες και σήμερα βαρέθηκα να ακούω παπάρες, τόσο από δημοσιογράφους στα κανάλια και στα ραδιόφωνα, όσο και από επαγγελματίες κομματικούς «επαναστάτες» πανελίστες.
Δεν έγιναν λέει, μαζικές κινητοποιήσεις και πορείες στο Σύνταγμα, διότι απεργούσαν τα …. λεωφορεία!


Μάλιστα, κάποιοι (κάποιες) λάβροι (ες) δημοσιογράφοι, κατακεραύνωναν τους συνδικαλιστές του μετρό και των ΜΜΜ γενικά, επειδή …. απήργησαν, και έτσι στέρησαν  τον λαό από το δικαίωμά του στην διαμαρτυρία.
Περίεργο σκεπτικό ε;
 

Αυτός είναι δικαστής!



Στην Ελλάδα, όπου οι μισοί οδηγοί δεν έχουν δίπλωμα, και από τους άλλους μισούς οι μισοί το αγόρασαν νύχτα, η παραβίαση του ΚΟΚ αποτελεί εθνικό σπορ.

 
Και μπορεί τελευταία να μειώθηκαν τα τροχαία ατυχήματα, που μας κατέτασσαν στην παγκόσμια πρώτη πεντάδα, αλλά αυτό απλά οφείλεται στην μείωση των μετακινήσεων λόγω υψηλού κόστους των καυσίμων, και γενικά στην κρίση, και όχι διότι ξαφνικά εκπολιτιστήκαμε.