7.11.12

Βρωμίσαμε ξεφτίλα!


Οι μάσκες έπεσαν! Όλα τα πομπώδη φληναφήματα των δύο άθλιων πολιτικών σχηματισμών της δραχμολαγνείας περί κοινωνικής δικαιοσύνης εξανεμίστηκαν! Η ξεφτίλα τους βρώμισε όλη την ούτως ή άλλως βαλτώδη πολιτική μας πραγματικότητα...

Οι Ανέλληνες και ο Συνασπισμός του Ριζοσπαστικού Φασισμού, αφού πριν λίγες μέρες προστάτεψαν την αγαπημένη τους συντεχνία των δημοσιογράφων από τον ΕΟΠΥΥ, σήμερα θαφτήκανε 5 μέτρα κάτω από τον πάτο.

Κόντεψαν να μετατρέψουν τη Βουλή σε ρινγκ επειδή θα θίγονταν με τροπολογία της τελευταίας στιγμής τα προνόμια των διορισμένων στη Βουλή συγγενών τους! Των ανθρώπων που δεν τους κουνάει κανείς από τους 16 μισθουλάκους τους!

Όσοι περιμένατε από αυτούς του ανθρώπους να σας "σώσουνε" να τους χαίρεστε!

Αλλά, φυσικά, ας μην επαναπαύονται κάποιοι. Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε πως αυτές οι διατάξεις θα περάσουν, κι ας μην είναι μέσα σε αυτό το πακέτο μέτρων. Γιατί δεν είναι δυνατόν ένας ολόκληρος λαός να ματώνει για να κρατήσει τη χώρα του και μερικοί να νοιάζονται μόνο για τα κουμπαράκια και τα ξαδερφάκια τους!

TopGunZ

4 σχόλια:

  1. Nα σε δω οταν εφαρμοστουν τα "ναι" που τοσο ενθουσιωδως υποστηριζεις...οταν ο μισθος και η συνταξη σου πανε -30 βαθμους κελσιου...δηλαδη απο αυριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήδη κάπου εκεί είμαστε χάρη στην αριστερά και το ΓΑΠ. Σήμερα παλέψαμε να μην πάμε στο απόλυτο μηδέν, κοντά δηλαδή στου -273 κελσίου ή 0 κέλβιν. Τα 40 ευρώ που θα μειωθεί το συνολικό μου οικογενειακό εισόδημα παλεύεται σε σχέση με το ότι μείναμε στο δρόμο και χάσαμε τις δουλειές μας, πόσο δε μάλλον με την προοπτική να μη βρούμε ποτέ δουλειά στην Ελλάδα του Τσίπρα και του Καμμένου. Το κρύο παλεύεται όταν έχεις Ελπίδα, η βλακεία των Αεροψεκασμένων, Συριζαριών και σία όμως είναι απάλευτη... Αλλά σε καταλαβαίνω, τρέμεις προφανώς μη χάσει η συντεχνία σου τίποτε ληστρικά προνόμια ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ω ναι...η συντεχνια των ανεργων/αφραγκων τρεμει την ψηφιση η οχι των μετρων...ειναι δυνατον ακομα να τσιμπας στα ψεμματα ολων τους?θα σου παρουν και το τελευταιο σου ευρω με την απειλη της πτωχευσης η οποια (δε ξερω που ζεις)Εχει Ηδη Ερθει..Δες αυτους που κοιμουνται στους δρομους,που τρωνε απο συσσιτια και αυτοκτονουν καθημερινα και τοτε ισως καταλαβεις οτι δεν εχεις και πολλα να φοβηθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα τελευταία μου Ευρώ μου τα πήρανε εδώ και καιρό. Εγώ έχω πτωχεύσει για την υπόλοιπη ζωή μου. Φινίτο. Αλλά σε αντίθεση με τους μοιρολάτρες συνομοσιολόγους και όσους θέλουν να "ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" θέλω η χώρα μου και οι κάτοικοί της να έχουνε μια μικρή ελπίδα να πορευτούν με αξιοπρέπεια, αντί να πάμε τζάμπα μάγκες κατ' ευθείαν στο διάολο. Για όλους αυτούς που αναφέρεις δεν φταίει ο Σαμαράς. Για θυμήσου ποιοι όλα αυτά τα χρόνια κλείνανε επιχειρήσεις, δρόμους και λιμάνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή