15.2.19

Όλες οι διαστάσεις της ελληνικής «Καφρίλας»…


Σκεφτείτε, τις περιπτώσεις του Μπιλ Γκέϊτς (της Microsoft), του μεγαλο-επενδυτή Γουόρν Μπαφετ ή του μακαρίτη Στηβ Τζόμπς (της Αpple).
Πρόκειται για τρείς αυτοδημιούργητους ιδιοφυείς ανθρώπους που ξεκίνησαν από χαμηλά και μέσα σε μερικές δεκαετίες, όχι μόνον έγιναν πάμπλουτοι (οι δύο στους τρεις είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι διεθνώς), αλλά άλλαξαν δραστικά την τεχνολογία, την παραγωγή και την ανάπτυξη σε παγκόσμια κλίμακα.


 

Αν όταν ήταν νέοι τους υποχρέωνες να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, ας πούμε, ή να ασχοληθούν με την Εστίαση, ή να γίνουν φαρμακοποιοί, ή γιατροί του ΕΣΥ ή υδραυλικοί, πιθανότατα δεν θα τα κατάφερναν και τόσο καλά.
Και δεν θα τους μαθαίναμε ποτέ…


Ο Μπάνος έσωσε τη χώρα… αν πιστέψουμε τον Τράγκα…


Άκουγα πάλι πρωί πρωί σήμερα τον Τράγκα να ωρύεται στο ραδιόφωνο, τη μια για κάτι «φάρμακα» που διαφημίζει, για κάτι μεταμοσχεύσεις τριχών με… βλαστοκύτταρα, και την άλλη για τον Αλέξη, για τον οποίο  πρόσφατα ανακάλυψε πως είναι απατεώνας!




Ναι, αυτός ο έγκυρος δημοσιογράφος, που επί δεκαετίες κοσμεί το «λειτούργημα» με τις αποκαλύψεις του για τους Μασόνους,  για τη ναζιστική ατζέντα του Σαμαρά, και για χίλια δυο άλλα, με τις υψηλές γνωριμίες του σε όλα τα κέντρα και τα παράκεντρα εξουσίας, ειδικά σε ξένες πρεσβείες, πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο Αλέξης μας κοροϊδεύει… κανονικός Σέρλοκ Χολμς ο τύπος…