5.9.16

Ανοίγει πόλεμος με απρόβλεπτες εξελίξεις…



Πόλεμος μέχρι τέλους μεταξύ κυβέρνησης και εκδοτών, καναλαρχών, επιχειρηματιών που έμειναν έξω από το παιχνίδι (και τη διαφημιστική πίτα) βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Δεν είναι μόνον ο Σκάι που πήρε την άδεια και θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο να αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση, είναι πλέον και όσοι είχαν ιδιαίτερα ευνοϊκή διάθεση ή ήταν απλώς ουδέτεροι απέναντι στον Τσίπρα.




Δείτε για παράδειγμα τη Real της Κυριακής η οποία σε ένα πρωτοφανές για την ίδια πρωτοσέλιδο, δημοσίευσε έρευνα που δείχνει ότι «η κρίση βαθαίνει». Είναι η ίδια εφημερίδα που με άνωθεν εντολή ήταν ουσιαστικά η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο η εφημερίδα όσο και το ραδιόφωνο των Νίκου Χατζηνικολάου – Ανδρέα Κουρή, φιλοξένησαν άπειρες φορές τον ίδιο τον πρωθυπουργό και κορυφαία στελέχη. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχει ο όμιλος Real αποκλειστικό ρεπορτάζ από το Μαξίμου, να μην φιλοξενήσει δύο και τρεις φορές τον Τσίπρα ή να μην «ξεπλύνει» τους διάφορους Βαρουφάκηδες…


Τοξικά σκουπίδια…



Πολλά! Πάρα πολλά ψέματα. Από όλες τις ενδιαφερόμενες και εμπλεκόμενες πλευρές.  Ακόμα και από εμάς τους ίδιους Ακόμα και από την πιο φανατική μερίδα των τηλεόπληκτων θεατών!



Να τα πάρω ανάκατα. Χωρίς αξιολόγηση. Και το κάνω επειδή τα ψέματα μοιάζουν με τα μπαλάκια του μπιλιάρδου. Το ένα κοπανιέται στο άλλο. Και στο τέλος όλα μαζί στη μαύρη τρύπα της νεοελληνικής υποκρισίας!

Ονειρεμένες καταστάσεις…



Μπορεί γύρω μας να συμβαίνουν πράγματα και θάματα σε τοπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, μπορεί οι πολιτικές και οικονομικές ανακατατάξεις να αλλάζουν γύρω μας τα πάντα όλα, μπορεί ακόμη και ο φαιδρός Τράμπ να γίνει πλανητάρχης, ή ο πολύς Μαδούρο να λιντσαριστεί αλά Καντάφι, εμείς όμως εδώ στη μπανανία μας ασχολούμαστε με τον αφαλό μας. Όπως πάντα.




Και αν ασχολούμασταν φερ ειπείν με το κυνήγι ή την σφαγή των συνταξιούχων, αυτών δηλαδή που απ ότι ξέρω ψήφισαν Σύριζα σε ποσοστό 78%, θα ήταν λογικό. Όχι όμως… εμείς ασχολούμαστε με την διαπλοκή! Αυτήν που καθάρισε διά παντός ο Αλέξης μέσω του δήμιου του, του Παππά, ζωή να ‘χουν τα δυο αυτά παλικάρια...