27.6.14

Lion Tamer...

Faithless.



Καλό ταξίδι φίλε…



Ο “Παρδαλός” ήταν 7 χρονών και μετρούσε ήδη 6 χρόνια φύλαξης και μάχης με αρκούδες και λύκους στην Πίνδο.




Ένα σκυλί “παλικάρι” και βασικό μέλος του Δικτύου Ανταλλαγών Καλών Σκυλιών Φύλλαξης της Καλλιστώς ….

Δέκα δυσάρεστες αλήθειες…



1. Στην προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ είχαν εμφανιστεί κάποιοι εκπρόσωποι των ομολογιούχων για να αποδοκιμάσουν τον Βενιζέλο. Επειδή με το PSI «κουρεύτηκαν» τα ομόλογα του δημοσίου που κατείχαν και έχασαν σημαντικό μέρος της περιουσίας τους.
Την επόμενη μέρα οι ομολογιούχοι με τα πανό τους επευφημούσαν τον Α. Τσίπρα στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος ζητάει τη διαγραφή του χρέους.




Ήταν ένα ενδεικτικό παράδειγμα του παραλογισμού που κυριαρχεί στην ελληνική κοινωνία ακόμα και σήμερα.
Θέλουμε να διαγραφεί το χρέος μας, να μη δώσουμε φράγκο στους «τοκογλύφους».
Αλλά είμαστε φυσικά αντίθετοι και διαδηλώνουμε όταν διαγράφεται το χρέος που κατέχουν 15.000 Έλληνες ομολογιούχοι, τα πανεπιστήμια, τα νοσοκομεία, το ΙΚΑ, οι ασφαλιστικές εταιρείες.
Ακόμα και οι τράπεζες, γιατί εκεί έχουμε τις καταθέσεις μας.
Είμαστε σύμφωνοι αν χάσουν τα λεφτά τους οι αντίστοιχοι Ευρωπαίοι καταθέτες και συνταξιούχοι. Αρκεί να μην είμαστε εμείς και όποιος άλλος ας είναι.




Περί … Κατσουράνη!



Ορισμένες φορές το να παρατηρείς τις αντιδράσεις σε σχέση με την Εθνική Ελλάδας και τη γνώμη για αυτόν που την προπονεί, αυτούς που παίζουν και αυτούς που ΘΑ έπρεπε να παίζουν, είναι πολύ χρήσιμο για να καταλαβαίνεις γιατί αυτή η Εθνική έχει επιτυχίες.




Κυρίως τις έχει γιατί δεν ακούει τι λένε γύρω της και γιατί ΠΟΤΕ δεν εφαρμόζει αυτά που ακούγονται, γράφονται και λέγονται δεξιά και αριστερά από ειδήμονες και μη.

Εεε! τι άλλο ζητάτε βρε αρπακτικά;



Η χειρότερη καταστροφή που έχει υποστεί η Ελλάδα, δεν είναι η οικονομική χρεοκοπία που έχει αυξήσει απαγορευτικά τον αριθμό που ψάχνουν τα σκουπίδια για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα, τη μετανάστευση των άξιων νέων προς αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης.



Είναι οι συνέπειες της πλύσης εγκεφάλου που έχει επιβάλει η κυριαρχία της παρασιτικής αριστερής ιδεολογίας της μεταπολίτευσης, που εμποδίζει τους εναπομείναντες στην κακή εσωτερική ελληνική μοίρα, να αντιληφθούν αντικειμενικά την πραγματικότητα. 


Κλασικοί Έλληνες.



Εφεύραμε την τραγωδία, δεν μπορούμε χωρίς αυτήν.
Θα ήταν αδιανόητο να ξεκινήσουμε με νίκη επί της Κολομβίας.




Χρειαζόμασταν ένα ταπεινωτικό 3-0 και στη συνέχεια μια άσφαιρη ισοπαλία 0-0 για να ανεβάσουμε αδρεναλίνη και να αρχίσει το σεξπιρικό ερώτημα: θα παραμείνει η Εθνική μας στην Βραζιλία ή θα τα μαζέψει και θα φύγει;

Μικ …. Μητσοτάκης;



Ο Μικ Τζάγκερ έχει γίνει κάτι σαν αρνητική μασκότ του Μουντιάλ, καθώς υπάρχει μια προκατάληψη στη Βραζιλία που θέλει να χάνουν όσες ομάδες υποστηρίζει.



Ο τραγουδιστής κατηγορήθηκε από τους Βραζιλιάνους για την έξοδο της Ιταλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, και οι Βραζιλιάνοι πλέον προσεύχονται να μην τους υποστηρίξει στον επόμενο αγώνα…


Η εθνική μας βλάβη.



Γ​​ια την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία, στα γυμνάσια και τα λύκεια απαιτούνται εξετάσεις.
Το μέτρο είναι αντιδημοκρατικό, το ξέρω, όπως και ξέρω ότι θέλει πολλή δουλειά ακόμη για να τελειοποιηθεί ο κόσμος μας, να καταργηθούν οι εξετάσεις και η εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο.



Είναι μάλιστα εξετάσεις στις οποίες, για να συμμετάσχει κανείς, πρέπει να κάνει αίτηση και να πάρει δελτίο συμμετοχής.
Οπου υποθέτω ότι αν θέλεις το παιδί σου να φοιτήσει σε Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο θα φροντίσεις, αν μη τι άλλο, να σεβαστείς τις προθεσμίες κατάθεσης της αίτησης συμμετοχής και παραλαβής του δελτίου για να μη σε καταριέται μια ολόκληρη ζωή ότι σε πήρε ο ύπνος και έχασε την ευκαιρία.