15.1.18

Ανακωχή...

Μουσικές Ταξιαρχίες






Από παντού τα αρπάζει η ΦΡΑΠΟΡΤ…

Την «αιφνιδιαστική και χωρίς καμία ενημέρωση ή διαβούλευση» αύξηση του κόστους στάθμευσης των εργαζομένων στο χώρο του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης κατά 1.200% καταγγέλλει το Σωματείο εργαζομένων του αεροδρομίου «Μακεδονία».





«Εκατοντάδες εργαζόμενοι που απασχολούνται στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ενημερωθήκαν για την υποχρέωση να καταβάλλουν το ποσό των 15ευρώ μηνιαίως ως αντίτιμο στάθμευσης σε αντιδιαστολή με το ποσό των 15ευρώ ετησίως που καταβαλλόταν μέχρι το τέλος του 2017» τονίζεται στην ανακοίνωση, ενώ οι εργαζόμενοι προσθέτουν ότι «πρόκειται για μια απόφαση που επιβάλλεται αυθαίρετα και μονομερώς και χωρίς μάλιστα κανέναν απολύτως διαχωρισμό για την ύπαρξη της όποιας χρέωσης αναλόγως της χρήσης του χώρου στάθμευσης από κάθε χρήστη, ενώ ουδεμία πρόβλεψη φαίνεται να υπάρχει για το τι συμβαίνει σε περίπτωση που κάποιος εργαζόμενος βρίσκεται σε άδεια και δεν χρησιμοποιήσει τον χώρο στάθμευσης.»


Πραγματικό Hall of… Shame…

Ο Αλέξης Τσίπρας και το τσίρκο του ο σύριζα, που υποσχέθηκαν τα πάντα όλα στους πάντες προκειμένου να αρπάξουν την εξουσία και να μπορέσουν να μας κάνουν Βενεζουέλα, κατάφεραν και έπεισαν τον... σοφό λαό μας, κερδίζοντας ένα σεβαστό ποσοστό στις εκλογές του ’15, πλην όμως όχι αρκετό για να κυβερνήσει αυτοδύναμα.




Γι’ αυτό και αναγκάστηκε να κάνει πέτρα την αριστερή του καρδιά και να συνεργαστεί με τον κ. Συγκαμένο και τους «πσαικαζμένους» αιλυναρράδες του, προκειμένου να μπορέσει να υλοποιήσει το όραμα που λέγαμε και να περάσει η χώρα επιτέλους στον πούρο κομμουνισμό, αυτόν που εξέφραζαν οι διάφορες συνιστώσες που συναποτελούσαν το συριζέικο μόρφωμα (άσχετα αν οι περισσότεροι ψηφοφόροι του σύριζα αγνοούσαν το τι ακριβώς ψηφίζουν).
Κι έτσι έγινε, με αποτέλεσμα η χώρα να προχωρήσει μπροστά κάτω από την στιβαρή ηγεσία του Αλέξη και του εθνοπρεπή κυβερνητικού του εταίρου…


Η χώρα του Ντάνου…

Πριν λίγες μέρες μια ιστοσελίδα που απευθύνεται σε σκεπτόμενους ανθρώπους κι όχι σε παλαβούς κολλημένους με την τηλεόραση, διοργάνωσε μια ψηφοφορία για τους Ελληνες της χρονιάς. Την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Λευτέρη Πετρούνια και τον Γιάννη Αντεντοκούνμπο, κέρδισε ο νικητής του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αποκαλούμενος και «Ντάνος». Πάτωσαν στην συγκεκριμένη ψηφοφορία οι παρόντες στη λίστα πολιτικοί, οι ελάχιστοι καλλιτέχνες, οι υπόλοιποι αθλητές: ο Ντάνος με ένα 35% κέρδισε άνετα.






Ψήφισαν σχεδόν 6000 άνθρωποι, αριθμός σχετικά μικρός, αλλά ικανός για να βγει ένα δημοκοπικό συμπέρασμα: σε πολλές δημοσκοπήσεις το δείγμα είναι μικρότερο. Υπέρ του Ντάνου ψήφισαν ουσιαστικά και όσοι δεν ψήφισαν και πρέπει να ήταν αρκετοί. Συμβαίνει όπως και στις εκλογές: η αποχή καταντάει συνώνυμο της ανοχής και ευνοεί τον πρώτο. Που είναι ο Ντάνος…



Χυδαίος Τσιπροκαμμενισμός…

Ο ανθρώπνος εγκέφαλος σε θεωρητικό επίπεδο είναι φτιαγμένος ώστε να μην δέχεται απεριόριστες δόσεις γελοιοποίησης και εξευτελισμού. Οι σημερινοί συγκυβερνώντες έχουν βαλθεί να σπάσουν όλα τα... κοντέρ προκλητικότητας, ανεντιμότητας, θράσους και διαφθοράς.





Ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου θα είναι δύσκολο να αποφύγει τις εκλογές μέσα στους επόμενους μήνες από τη στιγμή που θα πρεσάρεται συνεχώς τόσο από τις απαιτήσεις του μνημονίου όσο και από την αηδία της κοινωνίας. Η περίπτωση της νομοθέτησης για τους πλειστηριασμούς φαίνεται ότι θα αποτελέσει τον καταλυτικό παράγοντα. Θα είναι ο... ΕΝΦΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ όπως πολύ εύστοχα παρατηρούν πολλοί!