12.1.13

Και για απόψε σας έχουμε...

...Def Leppard, γιατί πάντα η αγάπη "δαγκώνει". Από τον TopGunZ...

Προσεχώς Ελληνίδες!


Στα χρόνια του «καλντεριμιού», του φτηνού πληρωμένου έρωτα του πεζοδρομίου, στις εποχές της Τρούμπας, και του καμπαρέ «Τζον Μπουλ» ξαναγυρνάνε όλο και περισσότερες Eλληνίδες της διπλανής πόρτας! 


Μόνο που, αντί της πρόστυχης επιβίωσης στα στενά που περίμεναν τον στόλο, τα κορίτσια τώρα, χτυπημένα από τα αδιέξοδα, βρίσκονται πολύ πέρα από τα δρομάκια της Μενάνδρου και τις παρυφές του Μεταξουργείου, της πλατείας Καραϊσκάκη: ψάχνουν την «εύκολη λύση» στην Ιταλία, το Ντουμπάι, ή όπου αλλού τις σπρώξουν τα καραβάνια του εμπορίου λευκής σάρκας».

Ελλάδα: Παρόν, Μέλλον ή μόνο Παρελθόν; (Άρθρο 1ον)


Σε μια εποχή που ο πλανήτης επανέρχεται στους φυσιολογικούς του ρυθμούς, μετά τη ραστώνη της (δυτικής) Πρωτοχρονιάς και των λοιπών εορτών, είναι καιρός να αναρωτηθούμε τι Ελλάδα θέλουμε από εδώ και εμπρός και πως αυτή θα βρει τη θέση της στο παγκόσμιο στερέωμα.

Βέβαια, θα μου πείτε, αδερφέ, βαρέθηκα ν'ακούω και να διαβάζω για το μέλλον. Εγώ, βλέπω, το παρόν μου μίζερο και το μέλλον αβέβαιο.

Υπάρχουν δυο Αλέξηδες! Εσωτερικού και εξωτερικού…


Όλο αυτό το διάστημα, λυπόμουν και στενοχωριόμουν για τον Σαμαρά, που ανέλαβε πρωθυπουργός στις πιο δύσκολες συγκυρίες για την Ελλάδα.
Έκανα λάθος όμως.

 
Τα θηρία με τα οποία παλεύει ο Σαμαράς είναι ξεδοντιασμένα άκακα αρνάκια, σε σχέση με τα θηρία που αντιμετωπίζει ο Αλέξης.
Αναφέρομαι στους εσωτερικούς εχθρούς του καθενός.

Διαδώστε το όνομα της κόρης μου


Μερικά από τα μήντια της Ινδίας την αποκάλεσαν “Amanat”, μια λέξη Urdu που σημαίνει “θησαυρός”, ενώ οι διαδηλωτές την αποκαλούσαν “Damini”, που στα Hindu σημαίνει for “αστραπή” και είναι και ο τίτλος μιας ταινίας του Bollywood (την κινηματογραφική βιομηχανία της Ινδίας) που αφορά μια γυναίκα και τον αγώνα της για δικαιοσύνη.

Η Lego δείχνει τι θα πει εξυπηρέτηση πελατών


"Παιχνιδάκι" για την Lego, την εταιρεία με τα γνωστά τουβλάκια, αποδεικνύεται τελικά η εξυπηρέτηση πελατών. Ενώ πέρυσι είχαμε την συγκινητική ιστορία ενός 11χρονου αγοριού από τη Μασαχουσέτη, το οποίο μάζευε τα χρήματά του για δύο χρόνια, ώστε να αγοράσει ένα σετ το οποίο πρόλαβε και σταμάτησε να παράγεται, αλλά η εταιρεία του έστειλε ένα κομμάτι, φέτος έχουμε την ιστορία του Luka από τη Βρετανία.

Ο Αλέξης χορεύει με τους ... λύκους.


Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνουν οι σχέσεις Αλέξη Τσίπρα- ΣΥ.ΡΙΖ.Α και Ουάσιγκτον. 

 
Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλαβε και με την τυπική/διαδικαστική οδό την πρόσκληση για την ομιλία του
στην ημερίδα του περίφημου Brooking Institute στη Νέα Υόρκη.

Η ΛΜΑΤ, και οι «σοσιαλιστές».


Οι 300.000 άνεργοι του 2012 στο σύνολο των 1.350.000, εκ των οποίων 56% είναι νέα παιδιά, αποτελούν την κοινωνική θυσία μας στο «σοσιαλισμό» της μεταπολίτευσης. 
Η προσφορά μας με φόρους είναι 1 τρισ. δραχμές στους πρασινοφρουρούς των προβληματικών, 7 δισ. δραχμές αποζημίωση στον Ανδρεάδη και 3 δισ. ευρώ στην Ολυμπιακή Αεροπορία.  


Η Λούμπεν Μεγαλοαστική Τάξη ΛΜΑΤ, (σύμφωνα με τους συμμορίτες – δολοφόνους της 17 Νοέμβρη και τους αναρχικούς τύπου Β. Διαμαντόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν το κάψιμο της Αθήνας «παρέλαση επαναστατών») αριθμούσε τότε 450 βιομηχανίες περισσότερες από σήμερα. Έδινε δουλειά και σε 350.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τις οποίες 220.000 έκλεισαν επί σοσιαλισμού.
Είχε καταθέσει σχέδια για επενδύσεις, μόνο σε βαριά βιομηχανία, ύψους 500 δισ. δραχμών.
Και διέθετε χώρο για 1.250.000 θέσεις εργασίας (μετά τις επεκτάσεις) ενώ απασχολούσε ήδη 980.000 άτομα. 

Κάντε όπως έκαναν οι αρχαίοι Έλληνες!


Όλοι ξέρουμε το όνομα του Νορβηγού μακελάρη.
Όπως ξέρουμε και το όνομα του δολοφόνου παιδιών του σχολείου Sandy Hook, καθώς κι αυτό του δολοφόνου της πόλης Aurora.

 
Δυστυχώς στην Αμερική, ένας εύκολος τρόπος για να γίνει κάποιος διάσημος, είναι να διαπράξει αποτρόπαια εγκλήματα.