4.12.14

Surround me with your love...

3-11 Porter



Ο (θρασύς) Βενιζέλος και η οθωμανική «κληρονομιά»…



Ο Βενιζέλος μιλάει πολύ.
Ανήκει στο είδος των νάρκισσων ομιλητών οι οποίοι απλά αρέσκονται στον ήχο της φωνής τους.
Και, όπως οποιοσδήποτε μιλάει πολύ, μοιραία αμολάει μπαλαφάρες.
Σας θυμίζω το «αυτιστικοί», που απηύθυνε απρεπώς στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, χωρίς δυστυχώς να πάρει εκεί και τότε τη δέουσα απάντηση, ή το τραγικό για τα σχέδια άμυνας της χώρας, τα οποία είχε στο… σπίτι του ως ΥΠΕΘΑ.



Το τελευταίο που αμόλησε ο αρχηγός της Αφρας και της μονοψήφιας «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης» ήταν η απεχθής δήλωσή του για την οθωμανική… κληρονομιά της Ελλάδας, από την επί τέσσερις αιώνες κατοχή της πατρίδας μας από τους επιγόνους του Ερτογρούλ του πλιατσικολόγου.
Χρονικά ήταν πολύ μεγαλύτερη, αλλά ποιοτικά ήταν σαν τη ναζιστική «κληρονομιά» της Πολωνίας, της Ελλάδας και τόσων άλλων χωρών…

Το θράσος των ξενοδόχων…



Για να άρει την ακαμψία της τρόικας και να αποφύγει νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, η κυβέρνηση πρότεινε, μεταξύ άλλων, να καταργηθεί ο χαμηλός συντελεστής του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία (είναι 6,5%, να πάει στο 13%).




Μόλις ανακοινώθηκε, έπεσε κλαυθμός, οδυρμός και καταστροφολογία.
Πρώτος και καλύτερος ο πρόεδρος των μεγαλοξενοδόχων, ο οποίος προέβλεψε ότι, αν γίνει αυτό, θα ΄ρθεί η συντέλεια του κόσμου...


Οι «Μεγάλοι», οι «Εβραίοι», οι «Τράπεζες»…



Κουβεντιάζεις κανονικά, με έναν άγνωστό σου.
Η κουβέντα κυλάει ομαλά - μιλάτε για τη λιτότητα, το χαμηλό επίπεδο των μισθών και των συντάξεων, την ανασφάλεια, την ανησυχία πως δεν έχουμε αγγίξει πάτο, ότι η κατηφόρα έχει ακόμη πολύ δρόμο.
Και ξαφνικά, σου κάνει μια στριφογυριστή - «δεν έχουμε σωτηρία μαντάμ» σου λέει, «γιατί έτσι το αποφάσισαν».
«Ποιοι;» ρωτάς.
«Οι μεγάλοι!» σου λέει κι εκεί τελειώνουν όλα.




Οι «μεγάλοι» έχουν διάφορες ταυτότητες - έχω ακούσει, ότι είναι οι «εβραίοι» αυτοί που εξακολουθούν να ρυθμίζουν την τάξη του κόσμου.
Άλλοι με έχουν διαβεβαιώσει ότι είναι ο Ρότσιλντ ο απόλυτος άρχων του κόσμου, που μάλιστα μένει μέσα στο άλσος Συγγρού.
Κάποιοι μιλούν αόριστα για τις «Τράπεζες» που σε μυστικές συναντήσεις τους ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις, άλλοι πιστεύουν ότι είναι οι Αμερικανοί αυτοί που «ελέγχουν» τα πυρηνικά όλου του κόσμου και άλλοι τέλος, απρόσωπα (σχεδόν μεταφυσικά), αποδίδουν στους «μεγάλους του πλανήτη» τον κακό μας τον καιρό - «υπάρχει σχέδιο» σε βεβαιώνουν με απόλυτη σιγουριά…

Με επίκεντρο τον Άνθρωπο!



Χθες βράδυ είχα μια μεταφυσική εμπειρία! Και ήταν πολύ ευχάριστη.
Με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί που ξύπνησα να είμαι μια χαρά, και πολύ πιο αισιόδοξος για το μέλλον από οποιαδήποτε άλλη φορά.




Είχα ένα όραμα, που ήταν τόσο αληθοφανές, που ακόμη δεν ξέρω καλά καλά αν το φαντάστηκα ή αν εκείνο είναι η πραγματικότητα, κι αυτό εδώ σήμερα είναι το όνειρο.
Εν ολίγοις έμπλεξα.
Πήγα λοιπόν στο μέλλον fastforward, και τα είδα όλα, και θα σας τα περιγράψω εν τάχει, με τρεμάμενο χέρι και ταραγμένη (από τη χαρά) ψυχή…

Οι φωτογραφίες ενστόλων στο Facebook, τους βάζουν σε κίνδυνο!



Σύμφωνα με τις αμερικανικές ομοσπονδιακές αρχές, τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που ανεβάζουν φωτογραφίες τους με στολή στο Facebook, κινδυνεύουν να πέσουν θύματα της ISIS!



Το FBI και το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (Homeland Security) προειδοποιούν πρώην και νυν στρατιωτικούς να σβήσουν από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς τους οποιοδήποτε στοιχείο έχουν ανεβάσει που να τους συνδέει με την ιδιότητά τους…

Τέλος στην ανωνυμία των τρολς;



Όπως γράφει η Anne Applebaum στο  Slate, ήρθε πλέον η ώρα να κοπεί το προνόμιο της ανωνυμίας των σχολιαστών του διαδικτύου.




Πρόκειται για μια συζήτηση που διαρκεί χρόνια τώρα, όμως η συγκεκριμένη αρθρογράφος επικαλείται πρόσφατες έρευνες που δείχνουν ότι τα ανώνυμα σχόλια και οι αναρτήσεις αλλάζουν βαθύτατα την άποψη των αναγνωστών όσον αφορά στο περιεχόμενο τους...