7.10.19

Μη μας εξοργίζετε…


Κάποιοι – άθλιοι «πολιτικώς ορθοί» – κουνάνε το δάχτυλο στην συντριπτική πλειονότητα του Ελληνικού λαού και ρωτάνε;
--Ξεχάσατε πως και οι Έλληνες υπήρξαν κάποτε και πρόσφυγες και μετανάστες;
Δηλαδή εξομοιώνουν την τραγωδία του Ελληνισμού τον 20ο Αιώνα με την …«μπίζνα» της λαθρομετανάστευσης σήμερα!




Ε λοιπόν, επειδή συμβαίνει να είμαι γόνος ΚΑΙ προσφύγων (από τη Μικρά Ασία) ΚΑΙ μεταναστών, κι επειδή μεγάλωσα με ιστορίες ΚΑΙ από την προσφυγιά του 1922 ΚΑΙ από τη μετανάστευση (όλα τα επόμενα χρόνια, και αλλεπάλληλες φορές μάλιστα), ΔΕΝ δέχομαι καμία «εξομοίωση», με αυτό που βιώνει η Ελλάδα σήμερα. Καμία απολύτως!
Κι όσοι επιχειρούν τέτοιους «παραλληλισμούς», προσβάλλουν βάναυσα της μνήμη των γονέων και των παππούδων μας…


Ο κωλοτούμπας Ντόναλντ, και τα μαθήματα γεωπολιτικής realpolitic…


Πάνω που πάω να τον συμπαθήσω, τσουπ… κάνει μια ακόμη ανεξήγητη «τρίπλα» και με φέρνει στα ίσια μου.
Για τον Ντόναλντ μιλάω, εκείνον τον απρόβλεπτο τύπο με το μαλλί αλά «τσαλαπετεινός», που χθες έκανε μια ακόμη θεαματική κυβίστηση, στέλνοντας αδιάβαστους ακόμη και τους απανταχού θαυμαστές του.




Τι έκανε; Έδωσε το πράσινο φως στην Τουρκία, με την οποία υποτίθεται πως η Αμερική είναι στα μαχαίρια εδώ και καιρό, να εισβάλει στη βόρεια Συρία, και άρα να πλήξει καίρια τους Κούρδους της περιοχής, οι οποίοι εδώ και αρκετά χρόνια είναι οι πιο πολύτιμοι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον αγώνα εναντίον των τζιχαντιστών του ISIS…


Η προοδευτική γελοιότητα των κομμουνιστών…


Έχω αναφερθεί (επικρινόμενος από την δήθεν προοδευτική νομενκλατούρα) στο γεγονός ότι το να είσαι Αριστερός στην Ελλάδα αποτελεί άκρως προσοδοφόρο επάγγελμα. 
Κι έχω αναφερθεί επανειλημμένως στο γεγονός πως είναι  παγκόσμια πρωτοτυπία ότι το ΚΚΕ κι εν γένει η Αριστερά  χαίρουν πολιτικής εκτίμησης στη χώρα μας.




Επιπλέον, έχω αναρωτηθεί χιλιάδες φορές τι θα συνέβαινε αν μια αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ή και του ΣΥΡΙΖΑ μετέβαινε στην Ουγγαρία, στην Πολωνία, στη Ρουμανία, στην Τσεχία, στη Σλοβακία, στη Λετονία, στην Εσθονία κι έκανε κομμουνιστική κατήχηση! 
Φυσικά για όλες αυτές τις σκέψεις/απόψεις δεν υπάρχουν απαντήσεις. Μόνο χαρακτηρισμοί…

Μα καλά, γι’ αυτό εδιώξαμεν τον «Τούρκον»;


Πριν από μερικούς μήνες, τότε που ήμασταν ακόμη στα μπάνια, είχα γράψει προφητικά (εδώ) πως η διακυβέρνηση του Κυριάκου δεν θα είναι μια απλή βόλτα στο πάρκο. Κάθε άλλο.
Ότι δηλαδή, μόλις έρθει το φθινόπωρο, μόλις επιστρέψουν οι «παραθεριστές», μόλις δηλαδή μαζευτούμε, θα αρχίσουν τα όργανα.





Είχα επίσης προβλέψει ότι μπορεί η νέα κυβέρνηση να ξεκίνησε δυνατά, σκοράροντας γκολ (επικοινωνιακά και μη) από τα αποδυτήρια, αλλά νομοτελειακά κατά τον Οκτώβριο θα κάνει κοιλιά, και θα υποστεί τις αντεπιθέσεις των συριζαίων, και λοιπόν  αγωνιστών του φωτός, οι οποίοι θα ξεσαλώσουν...


Ιδού λοιπόν η περίφημη «κανονικότητα»…


Όλα εξελίσσονται ακριβώς όπως προβλέφτηκαν πριν από πολλές δεκαετίες και από τον Aldous Huxley, και από τον George Orwell, και από τον Pier Paolo Pasolini, ακόμα και στις «λεπτομέρειες» τους, όπως τις προέβλεπαν, δηλαδη ότι: Οι λέξεις θα χάσουν την σημασία τους, αφού η σύγχυση των εννοιών και των ιδεολογιών θα κάνει ΑΔΥΝΑΤΗ την αντίληψη της πραγματικότητας, αλλά και των επιδιώξεων των εμπνευστών των ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ σχεδιασμών !!!




Ο κοινωνικός αυτοματισμός, ήταν το light πείραμα...τώρα περάσαμε στα χοντρά...