7.10.19

Μα καλά, γι’ αυτό εδιώξαμεν τον «Τούρκον»;


Πριν από μερικούς μήνες, τότε που ήμασταν ακόμη στα μπάνια, είχα γράψει προφητικά (εδώ) πως η διακυβέρνηση του Κυριάκου δεν θα είναι μια απλή βόλτα στο πάρκο. Κάθε άλλο.
Ότι δηλαδή, μόλις έρθει το φθινόπωρο, μόλις επιστρέψουν οι «παραθεριστές», μόλις δηλαδή μαζευτούμε, θα αρχίσουν τα όργανα.





Είχα επίσης προβλέψει ότι μπορεί η νέα κυβέρνηση να ξεκίνησε δυνατά, σκοράροντας γκολ (επικοινωνιακά και μη) από τα αποδυτήρια, αλλά νομοτελειακά κατά τον Οκτώβριο θα κάνει κοιλιά, και θα υποστεί τις αντεπιθέσεις των συριζαίων, και λοιπόν  αγωνιστών του φωτός, οι οποίοι θα ξεσαλώσουν...



Και πράγματι, έτσι βλέπω να γίνεται ήδη. Ακόμη πιο νωρίς απ’ ότι είχα προβλέψει.
Σε σημείο να αναρωτιέμαι αν έχω κληρονομικό χάρισμα, ή απλά ακούω φωνές στον ύπνο μου.
Έτσι, σε τρεις μόλις μήνες κυβέρνησης ΝΔ, έχουμε ήδη δει πιο πολλές απεργίες και κινητοποιήσεις απ’ όσες είδαμε σε 4.5 χρόνια Σύριζα.
Μάλιστα, στην πιο πρόσφατη διαδήλωση είδαμε και επιδείξεις πολεμικών τεχνών εναντίον των ΜΑΤ, από αγανακτισμένους (άραγε από τι;) «πολίτες», οι οποίοι επί Αλέξη είχαν εξαφανιστεί.
Με την Καλογεροπούλου, την δαιμόνια εκείνη ρεπόρτερ, να εξηγεί σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ πως ο συγκεκριμένος καρατέκα του ΠΑΜΕ απλά αντιστέκονταν στην αστυνομική βία!!!!!
Ναι, η ίδια που κάποτε όταν ρωτήθηκε σε πάνελ γιατί οι ταλαίπωροι Μουσουλμάνοι πρόσφυγες δεν πάνε σε γειτονικές τους μουσουλμανικές χώρες, αλλά έρχονται στην Ελλάδα, απάντησε με ύφος περισπούδαστο πως «εκεί έχουν θρησκευτικές διαφορές, γι’ αυτό δεν πάνε»!!!!
Τέλος πάντων…
Έχουμε και λέμε. Ο Χρυσοχοίδης που ξεκίνησε με φουλ επίθεση, έχει καιρό να ακουστεί, ενώ η εγκληματικότητα θεριεύει.
Κάθε μέρα έχουμε και από μια εισβολή κλεμμένου αυτοκινήτου σε βιτρίνες και γραφεία εταιριών, με σκοπό τη ληστεία, και αστυνομία πουθενά.
Κάθε μέρα έχουμε επιθέσεις, ακόμη και ντάλα μεσημέρι, εναντίον ανυποψίαστων περαστικών στα κέντρα των πόλεων, με σκοπό τις κλοπές κινητών, χρημάτων κλπ, και αστυνομία πουθενά.



Ακόμη και όπλα αστυνομικών έχουν κλαπεί σε  διαρρήξεις σπιτιών.
Ακόμη και ντου σε αστυνομικό τμήμα κάνανε κάποιοι δυστυχισμένοι «πρόσφυγες πολέμου» στη Θεσσαλονίκη, και έγινε τελικά μόνο μια προσαγωγή, επειδή ο «πρόσφυγας» έφερε πάνω του μαχαίρι (και ποιος ξέρει τι άλλο).
Ίσως αν άναβε τσιγάρο να τον μπουζουριάζανε, διότι αν κρίνω σωστά, μόνο εκεί έχουμε κράτος. Είσαι δηλαδή καπνιστής; Διώκεσαι.
Μπαίνεις παράνομα στη χώρα και μπουκάρεις σε αστυνομικό τμήμα; Παίρνεις επίδομα…
Με αυτά και με αυτά η επιχείρηση «ισλαμοποίησης» της χώρας συνεχίζεται κανονικά, μόνο που τώρα δεν έχουμε την κυρά Τασία, τον Μουζάλα, ή τον Κουράκη για να τους τα χώνουμε.
Τώρα δηλαδή δεν έχουμε ιδεοληπτικούς και επαγγελματίες αλληλέγγυους στους οποίους να ρίχνουμε το ανάθεμα.
Έχουμε όμως δεξιά  πατριωτική κυβέρνηση… έτσι δεν είναι; Αυτό δεν ψηφίσαμε;
Και όμως… οι «μετανάστες» πολλαπλασιάζονται καθημερινά, με χιλιάδες νέες αφίξεις στα νησιά μας, και η μόνη λύση που βρέθηκε είναι να μεταφέρονται κατά εκατοντάδες στην ενδοχώρα (κυρίως από τη Λάρισα και πάνω), για να βρεθεί χώρος στα νησιά για τους νεοαφιχθέντες.
Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο «πρόσφυγες» να ξεσηκώνονται στον Κατσικά Ιωαννίνων, διότι οι ΜΚΟ συνεχίζουν να τους φέρνουν κι άλλους, και τους χαλάνε τη ζαχαρένια τους!
Φτάσαμε στο σημείο ο υπουργός Άμυνας να δηλώνει ότι δεν του επιτρέπουν οι ΜΚΟ να μπει σε … στρατόπεδα, που αυτές «διαχειρίζονται»!
Ήμαρτον δηλαδή.
Όσο για τα ΜΑΤ του Χρυσοχοίδη, να δούμε αν θα φτάνουν αριθμητικά να καλύψουν όλη την Ελλάδα, όταν θα δοθεί το σύνθημα και θα ξεσηκωθούν πολλά χοτ σποτς ταυτόχρονα. Μέχρι τότε κάτι γίνεται, με την μεταφορά διμοιριών  από νησί σε νησί, και πάει λέγοντας.
Δηλαδή, για να το πούμε απλά, ο Αλέξης με τις επικίνδυνες  σαχλαμάρες του μας έκανε δεξιούς, και τώρα ο Κυριάκος με τον χειρισμό του «μεταναστευτικού» πάει να μας κάνει ακροδεξιούς.
Να μιμούμαστε δηλαδή τους κοτζαμπάσηδες, που επί Καποδίστρια, ο οποίος έβαλε φόρους,  φωνάζανε αγανακτισμένοι: «Μα καλά,  γι’ αυτό εδιώξαμεν τον Τούρκον; Για να πλερώνομεν χαράτσια»;
Έτσι κι εμείς, κάναμε αμάν να φύγει ο Τσίπρας που είχε κατσικωθεί στο Μαξίμου, περιμένοντας πως και πως τον Κυριάκο, και την επιστροφή στη κανονικότητα.
Και όντως η κανονικότητα, για τα ελληνικά δεδομένα, πράγματι επανήλθε μετά τα μπάνια του λαού, που λέγαμε.
Ληστείες, πορείες, διαδηλώσεις, απεργίες, αυξημένες ροές «προσφύγων», απειλές Ερντογάν,  κλπ κλπ.
Και με τον νόμο Παρασκευόπουλου σε φουλ ισχύ (να μη το ξεχνάμε).
«Ναι, αλλά απαγορεύτηκε το κάπνισμα στις παιδικές χαρές ρε αχάριστε», μου κοπανάει ο φίλος μου ο Μήτσος, πρώην πασόκος, μετά συριζαίος, και πρόσφατα «κυριακικός», ο οποίος κάθε τόσο φοράει κελεμπία και τουρμπάνι για να πηγαίνει στο νοσοκομείο και για να μην περιμένει στις ατελείωτες ουρές, όπως περιμένουν οι υπόλοιποι γηγενείς… δηλώνει (με χειρονομίες), λέει,  μουγγός Βεδουίνος και τον εξετάζουν στο πιτς φυτίλι!
Μια χαρά και δυο τρομάρες δηλαδή.
Τουλάχιστον επί Σύριζα είχαμε να κάνουμε με παλαβούς… τώρα όμως;
Ποιος μας φταίει;
Φέρτε πίσω τον Χαϊκάλη… λέω εγώ ο ποταπός, μπας και λύσει ζητήματα.
Μπας και γελάσουμε και λίγο, γιατί με τους καινούργιους τους σοβαροφανείς … δεν λέει.

Strange Attractor

ΥΓ- Πολλοί αντιδρούν με την κριτική που ασκείται στη κυβέρνηση για τον χειρισμό της στο μεταναστευτικό, και συνιστούν υπομονή. Εν τω μεταξύ, η Μακεδονία γεμίζει με όλο και πιο πολλούς δυστυχείς Μουσουλμάνους, πρόσφυγες πολέμου, από χώρες που δεν έχουν πόλεμο.
Των οικιών ημών εμ…. κλπ κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου