29.7.16

Το τέλος ενός... μύθου...



Μπορεί να έχει ξαναγραφτεί, όμως, αυτή η κακή περιπέτεια της διακυβέρνησης Τσίπρα θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Θα σημάνει το τέλος της παρασιτικής αριστεράς, αυτής της αριστεράς που γαλούχησε τις γενιές μετά από την Μεταπολίτευση.

 
ΣΥΡΙΖΑ και τα μυαλά στο σέικερ!

Της αριστεράς που κυβερνώσα απέδειξε ότι πράγματι λειτουργεί σαν παράσιτο. Κρατικοδίαιτη, ιδεοληπτική, εμμονική, με κυρίαρχο στοιχείο την αλαζονεία, το υφάκι του ξερόλα, την μαγκιά του ανόητου ή του επικίνδυνου…


Μυρίζουν εκλογές και συντριβή...



Το βασικό πρόβλημα της Ελλάδας, εκτός των άλλων, έγκειται στο ότι τα στρατηγικά  συμφέροντα της χώρας δεν ταυτίζονται με  τα στρατηγικά συμφέροντα της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ (μετάσταση του ΠΑΣΟΚ) ως αιχμής του αριστερού ιδεολογικού χυλού που κυριαρχεί πολιτικά στη χώρα μετά τη μεταπολίτευση.



Παραδείγματος χάριν, προς το συμφέρον της χώρας θα ήταν οι επόμενες εκλογές να γίνουν  όσο το δυνατόν αργότερα και η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει δεσμευτεί να υλοποιήσει μέσω του γ' μνημονίου, με τις δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις.