31.10.12

Εκεί να δείτε...χούντα!


Χούντα δεν έχουμε μόνο εδώ, όπου αν ρίξεις καμιά δεκαριά μολότοφ συλλαμβάνεσαι, δικάζεσαι, και καταδικάζεσαι σε ….. 2 μήνες με αναστολή,  και μετά γίνεσαι ήρωας της ντεμέκ αριστεράς της χώρας μας.
Όχι, χούντα πραγματική έχουν  στο Αμέρικα.
Εκεί να δείτε αυθαιρεσίες.



Για όσους έχουνε ακόμα ψευδαισθήσεις...


Καταλάβατε τώρα τι παίζει? Την "γλιτώσανε" οι δημοσιογράφοι και οι εκδότες και δεν θα μπούνε με την υπόλοιπη πλέμπα στον ΕΟΠΠΥ. Μπας και καταλάβει ο κοσμάκης επιτέλους τι παίζει!

Ως άσπιλες παρθένες....

Πάντως είναι φοβερό πως σε αυτή τη χώρα ανακαλύπτονται λέξεις ξεχασμένες που πριν το 2009 δεν τις θυμότανε κανείς.
Η λέξη Χούντα αναφερόταν σε τίποτα επετειακές εκπομπές της ΕΡΤ για να μην ξεχνά ο λαός τη σημαίνει Δεξιά.
Η λέξη προδότης αναφερόταν κυρίως σε ποδοσφαιριστές που άλλαζαν φανἐλα
Η λέξη δοσίλογος δεν υπήρχε.

 Οι αεροψεκασμοί ήταν μόνο για το δάκο
Οι τραπεζίτες ελέγχουν τον κόσμο μετά το 2009. Πριν, τίποτα. Τσιμουδιά.
Οι Γερμανοί ξανάγιναν κατακτητές εσχάτως (ακόμα θυμάμαι την κοσμοσυρροή των τζαμπατζήδων στην πρώτη μέρα λειτουργίας του μετρό και του αερολιμένα Αθηνών όπου τα κοπάδια αδούλωτων Ελλήνων πήγαιναν να "χαζέψουν" τα θαύματα της σύγχρονης Ελλάδας κατασκευασμένα από Γερμανικές εταιρείες)
Τέλος πάντων
Ένα κράτος που δεν εφτιαξε ποτέ σοβαρή δημοκρατία, ούτε σοβαρή Χούντα μπορεί να φτιάξει...

Φαίλτωρ.

Με διαφορά στήθους

Καλλιστεία Μις Δραχμολάγνο Κόμμα 2012, κυρίες μου και κύριοι! Διαλέχτε φρέσκο πράμα, η ομορφιά στην υπηρεσία της υποτέλειας του λαού στους επίδοξους δραχμο-ηγέτορές μας!

Το δις εξαμαρτείν


Η φαιδρότητα και η υποκρισία δεν έχουν τέλος ….. Όταν κυριαρχούν σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές , όπως αυτές που βιώνουμε εμείς σαν χώρα σήμερα , τότε η καταστροφή μάλλον πλησιάζει….. Το θέατρο σκιών του ΠΑΣΟΚ και ο επικεφαλής, νοσηρά αρχομανής πρόεδρός του , να εγκαλούν τον Α. Σ. και να κάνουν υποδείξεις , ξεχνώντας ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για το χάλι στο οποίο έφεραν τη χώρα . 

Το μέλλον των Η/Υ είναι τα smartphones.


Οι φανατικοί των smartphones θα χαρούν με την παρακάτω είδηση.
Φανταστείτε λοιπόν,  το smartphone σας να μπορούσε να «τρέχει» πολλαπλές και απαιτητικές εφαρμογές χωρίς να πέφτει, και χωρίς να εξαντλεί την μπαταρία του.
Κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό στο μέλλον, εφόσον η Intel μπορέσει να εξελίξει τον νέο 48-core επεξεργαστή της, κατάλληλο για smartphones και tablets.


Μια, όχι και τόσο, αιρετική άποψη για την Κρίση.


Η μόνη λύση για να βγει η ευρωζώνη από την Κρίση είναι οι επεκτατικές δημοσιονομικές πολιτικές κυρίως και μετά οι επεκτατικές νομισματικές πολιτικές.
Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως πρέπει να σταματήσουν οι λιτότητες και τα μνημόνια.
Το Διεθνές Ινστιτούτο του Κιέλου (στην Γερμανία δηλαδή) που συμβουλεύεται η Μέρκελ δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να έχουμε λύση στο ελληνικό πρόβλημα αν δεν διασυνδεθεί ο ρυθμός αποπληρωμής τω ελληνικών χρεών με τον ρυθμό ανάπτυξης, όποτε αυτή παρουσιαστεί !!!


 Σοβαρότατοι επιστήμονες και όχι οικονομολόγοι-παπαγαλάκια των τραπεζών, δέχονται ότι χωρίς περίοδο χάριτος το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να πεθαίνει η ελληνική κοινωνική οικονομία.

Ο τυφώνας Sandy σε αριθμούς.




Μια αλίευση στον διεθνή διαδικτυακό τύπο, μας δίνει τα νούμερα, πίσω από την καταστροφή που προκάλεσε στην ανατολική ακτή της Αμερικής ο σούπερ τυφώνας Sandy.
Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Έχουμε, λέει, χούντα! Αλήθεια;



Το πιο εύκολο πράγμα στη σημερινή Ελλάδα είναι ο  ανέξοδος λαϊκισμός. Που ελέω και των κομμάτων, είναι πια θεσμοθετημένος.
Ζούμε στην εποχή της ατάκας, και της εξυπνάδας, οι οποίες διευκολύνονται και μεταδίδονται με ταχύτητες ρεκόρ μέσω των άπειρων ΜΜΕ, και του διαδικτύου.
Και μέσα σ αυτό το άναρχο ενημερωτικό περιβάλλον, υπάρχουν πολλοί, και από τις δυο άκρες του πολιτικού φάσματος, που αρέσκονται να επαναλαμβάνουν πως ζούμε σε καθεστώς  … χούντας.


Μάλιστα, μια από τις πιο αγαπημένες μου ατάκες είναι κι αυτό που είχα διαβάσει σε τοίχο: «Τόση δημοκρατία, έχουμε να ζήσουμε από την εποχή της χούντας».
Ωραίο δεν ακούγεται;
Έχει όμως καμιά σχέση με την αλήθεια;
Δεν νομίζω, κι ας με μαλώσει ο Κουράκης.