31.10.12

Εκεί να δείτε...χούντα!


Χούντα δεν έχουμε μόνο εδώ, όπου αν ρίξεις καμιά δεκαριά μολότοφ συλλαμβάνεσαι, δικάζεσαι, και καταδικάζεσαι σε ….. 2 μήνες με αναστολή,  και μετά γίνεσαι ήρωας της ντεμέκ αριστεράς της χώρας μας.
Όχι, χούντα πραγματική έχουν  στο Αμέρικα.
Εκεί να δείτε αυθαιρεσίες.



Τρανταχτό παράδειγμα το περιστατικό που συνέβη σήμερα στην πολιτεία του Νέου Μεξικού, όπου ένας (μάλλον χουντικός) αστυφύλακας χρησιμοποίησε την συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, το όπλο Taser δηλαδή, εναντίον ενός δεκάχρονου μαθητή, που δεν είχε καν ρίξει καμιά μολότοφ.
Ο αστυνομικός είχε επισκεφτεί το σχολείο στα πλαίσια προγράμματος επαγγελματικού προσανατολισμού, και εξοικείωσης των παιδιών με την αστυνομία, αλλά όπως εξελίχτηκε το πράγμα, τα συγκεκριμένα παιδάκια θα ακούνε αστυνομία και θα ζητούν να εργαστούν ως εθελοντές  στον …ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε, αφού οι γονείς του 10χρονου υπέβαλλαν μήνυση, ο αστυφύλακας ζήτησε από μερικά παιδιά να του καθαρίσουν το περιπολικό, αλλά ένα από αυτά αρνήθηκε.
Τότε ο «σερίφης» το σημάδεψε με το Taser, λέγοντας «έλα να σου δείξω τι παθαίνει όποιος δεν ακούει τους αστυνομικούς», και στη συνέχεια εξαπέλυσε 50.000 !!!!! βολτ στο στήθος του πιτσιρικά.
Το παιδάκι λιποθύμησε, και σύμφωνα με τους γιατρούς υπέστη και μετατραυματικό σύνδρομο στρες.
Τώρα η οικογένεια του ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του αστυνομικού (καθώς και χρηματική αποζημίωση), ο οποίος ήδη τέθηκε σε τριήμερη διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του.
Ο ίδιος επιμένει ότι το Taser του τέθηκε σε λειτουργία κατά λάθος.
Πάντως μέσα στην γκαντεμιά του, ο εν λόγω αστυφύλαξ είναι τυχερός που δεν είναι Έλληνας.
Διότι αν  το έκανε στην Ελλάδα,   μετά ποιος άκουγε την Κωνσταντοπούλου…..

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου