22.3.19

Αυτή είναι η νέα Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ…


Δυο είναι, κατά τη γνώμη μου, τα πιο ενδεικτικά περιστατικά που έρχονται να σφραγίσουν την κατάντια της χώρας μας.
Μια κατάντια που ξεκίνησε εδώ και αρκετά χρόνια, στις εποχές της επίπλαστης ευμάρειας, και η οποία επιταχύνθηκε με φόρα από την μέρα που ανέλαβε το Μαξίμου ο Αλέξης και η σαλεμένη του παρέα.





Οι οποίοι άνοιξαν (κυριολεκτικά) τις πύλες της κολάσεως, με αποτέλεσμα να πέσουμε μέσα ομαδικά, ψηφοφόροι του Σύριζα και μη ανεξαιρέτως.
Και όπως έλεγα και έγραφα  προειδοποιητικά, πριν από τον μαύρο Γενάρη του 2015… στις ουρές των συσσιτίων που έρχονται οι ψηφοφόροι του Σύριζα δεν θα έχουν προτεραιότητα. Όλοι θα είμαστε ίσοι…


Η ασφάλεια πτήσεων, τα Β737 ΜΑΧ, και ο Ντόναλντ…


Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να ξεχάσαμε την αεροπορική τραγωδία των Αιθιοπικών Αερογραμμών μέσα σε χρόνο ντε τε,  ασχολούμενοι με τα δικά μας πιο σημαντικά ζητήματα, όπως είναι οι ντουντούκες του Πολάκη και οι επιστημονικές αλήθειες του Αλέξη, αλλά στην Εσπερία οι κουτόφραγκοι συνεχίζουν να ψάχνουν τα αίτια της εκατόμβης, και συνεχώς ανακαλύπτουν παπάδες!





Έτσι, όπως βγαίνει στο φως, οι πιλότοι των δυο καταδικασμένων πτήσεων με Β737 ΜΑΧ δεν είχαν στη διάθεσή τους δυο απαραίτητα εργαλεία ασφάλειας. Γιατί; Διότι η Boeing τα χρέωνε εξτρά!



Ματωμένο ταξί μέσα-έξω…


Λεωφόρο Βουλιαγμένης η γυναίκα μπήκε αιμόφυρτη στο ταξί. «Με σκότωσε» είπε στον οδηγό. «Περάστε έξω, κυρία μου» της απάντησε ο βιοπαλαιστής που τώρα έχει να πλύνει και το αυτοκίνητο. Μέσα-έξω παρακαλώ...




«Μέσα στα αίματα είναι το αυτοκίνητο. Μέσα-έξω». Καλά έκανε και το διευκρίνισε ο συμπαθής ταξιτζής που είδε ξαφνικά μία αιμόφυρτη γυναίκα να μπαίνει στο ταξί του. Αλλιώς πλένεις το αυτοκίνητο μέσα-έξω και αλλιώς το περνάς από τη βούρτσα για ένα εξωτερικό πλύσιμο.
Δεν είναι μόνο τα διπλά λεφτά. Είναι και οι χαμένες ώρες μέχρι να φύγει το αίμα από την ταπετσαρία…