22.3.19

Αυτή είναι η νέα Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ…


Δυο είναι, κατά τη γνώμη μου, τα πιο ενδεικτικά περιστατικά που έρχονται να σφραγίσουν την κατάντια της χώρας μας.
Μια κατάντια που ξεκίνησε εδώ και αρκετά χρόνια, στις εποχές της επίπλαστης ευμάρειας, και η οποία επιταχύνθηκε με φόρα από την μέρα που ανέλαβε το Μαξίμου ο Αλέξης και η σαλεμένη του παρέα.





Οι οποίοι άνοιξαν (κυριολεκτικά) τις πύλες της κολάσεως, με αποτέλεσμα να πέσουμε μέσα ομαδικά, ψηφοφόροι του Σύριζα και μη ανεξαιρέτως.
Και όπως έλεγα και έγραφα  προειδοποιητικά, πριν από τον μαύρο Γενάρη του 2015… στις ουρές των συσσιτίων που έρχονται οι ψηφοφόροι του Σύριζα δεν θα έχουν προτεραιότητα. Όλοι θα είμαστε ίσοι…



Έτσι σήμερα, είτε κάποιος ψήφισε Ελπίδα είτε τους γερμανοτσολιάδες της ΝΔ… είτε ακόμη τους πολλά υποσχόμενους ΑΝΕΛ, και τους νηφάλιους κεντρώους του … Λεβέντη, και αυτός ζει στο πετσί του τη κατρακύλα.
Με ενδεικτικό παράδειγμα, όπως προανέφερα, τον χθεσινό ήρωα της ημέρας, εκείνον τον περίφημο ταρίφα, ο οποίος κέρδισε τα 15 λεπτά της δημοσιότητας που αναλογούν στον καθένα μας.
Με μαύρα γυαλιά αλά «πλανητάρχη», και χαχανίζοντας, βγήκε στις κάμερες να μας πει πως μπήκε στη κούρσα του μια ματωμένη γυναίκα ζητώντας βοήθεια επειδή την σκοτώνουν, κι αυτός την πέταξε έξω με συνοπτικές διαδικασίες διότι θα του λέρωνε τις ταπετσαρίες με το αίμα της.
Στη συνέχεια «άκουσα δυο πυροβολιές και κάποιους κρότοι, και ταμπουρώθηκα πίσω από την κούρσα…», όπως είπε με τα άψογα ελληνικά του, σκαλίζοντας ταυτόχρονα τη μύτη.
Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω το περιστατικό, αφού αυτό μιλάει από μόνο του. Απλά να σημειώσω ότι και ο εν λόγω Αιλλυνέζος, ψηφάει…
Ένα άλλο εξίσου νοσηρό και  ενδιαφέρον περιστατικό έλαβε χώρα χθες μέρα μεσημέρι σε κεντρικό πάρκο της ερωτικής συμπρωτεύουσας.
Αυτής της πολυπολιτισμικής πλέον μεγαλούπολης των Βαλκανίων, που αν βγεις για βόλτα στο κέντρο της ζήτημα είναι αν θα δεις κάποιες ελληνικές φάτσες… αφού οι περισσότεροι που κυκλοφορούν είναι αναξιοπαθούντες «πρόσφυγες πολέμου» από χώρες όμως που δεν έχουν πόλεμο.. ένα περίεργο πράγμα,  αλλά αυτό το ζήτημα ας το λύσει ο Κοτζιάς, ή οι διεθνολόγοι... ή η Νοτοπούλαινα.
Τρεις λοιπόν απ’ αυτούς τους δυστυχισμένους, και πεινασμένους,  πλην όμως νταβρατισμένους μελαμψούς νεαρούς, πλησίασαν δυο γυναίκες που κάθονταν σε ένα παγκάκι, και προσπάθησαν να αρπάξουν την τσάντα της μίας. Αυτή αντιστάθηκε σθεναρά, και έτσι οι καημένοι απλά άρπαξαν από τα χέρια της δεύτερης το 9μηνο μωρό της, που κρατούσε στην αγκαλιά, και το έβαλαν στα πόδια.
Ευτυχώς επενέβησαν κάποιοι περαστικοί, τους κυνήγησαν, και κατόρθωσαν να ακινητοποιήσουν τον έναν, παραδίδοντάς τον στα χέρια των αστυνομικών της ΔΙΑΣ, οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα προκειμένου … να αφεθεί ελεύθερος ως είθισται σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Και ευτυχώς το μωρό γλίτωσε την απαγωγή, και η μαμά του το έμφραγμα.
Μάλιστα, όπως άκουσα στην τηλεόραση τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Ταχιάο να λέει, οι περαστικοί ήταν Αφρικανοί μετανάστες που πουλούσαν το εμπόρευμά τους λίγο πιο πέρα και ευτυχώς επενέβησαν.
Ευτυχώς επαναλαμβάνω, διότι αν ήταν κανένας ταρίφας σαν εκείνον στο Ελληνικό, το μωράκι θα είχε ήδη γίνει σούπα με… αφρό λάιμ.
Όσον αφορά στον συλληφθέντα, όπως ακούω αλλά δεν μπορώ να διασταυρώσω, είναι ήδη ελεύθερος, και άρα μάλλον  δεν χρειάζεται τη συνδρομή των διάφορων αλληλέγγυων συνηγόρων και μη που έσπευσαν στο τμήμα για να τον εκπροσωπήσουν, και για να σιγουρευτούν ότι η «αστυνομία των αφεντικών» δεν θα παραβιάσει τα ανθρώπινα δικαιώματά του.
Αυτή λοιπόν είναι η νέα Ελλάδα,  με τα νέα ήθη της, και τους νέους ανθρώπους της.
Κάθε περαιτέρω σχόλιο κρίνεται περιττό…
Απλά να θυμόσαστε πως γενικώς ΚΕΡΔΑΜΕ!

Strange Attractor

1 σχόλιο:

  1. Παρελειψες το τριτο το καλιτερο η αν θες το μακ......ρο,για να μπεις στη λιστα υποψηφιων ευρωβουλευτων κομματος πρεπει να εχεις καταδικη γιατι εισεπρατες την συνταξη της μανας σου επι πενταετιας αφου ειχε πεθανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή