2.6.14

Two Ways Out...

Darker My Love
Η Νέα Ελλάδα του Ανατολάκη και η κοινή λογική της Δούρου.Η κοινή λογική υπάρχει προς πείσμα όλων των τρελών που προσπαθούν να μας πείσουν ότι με την δύναμη της σκέψης τους μπορούν να ανατρέψουν τους φυσικούς νόμους.
Το ερώτημα είναι ποιος θα ανακαλύψει την κοινή λογική.Η έκπληξή μας ήταν μεγάλη όταν διαβάσαμε δηλώσεις της κυρίας Δούρου για το πως θα αξιοποιήσει λεφτά του ΕΣΠΑ. Κι η απογοήτευσή μας ακόμη μεγαλύτερη όταν μάθαμε ότι ο γίγαντας της πολιτικής κ. Αρβανιτόπουλος διόρισε στο υπουργείο Παιδείας τον κ. Γιώργο Ανατολάκη.

Η πτυχιολαγνεία και οι συνέπειές της…Αυτή η ιστορία με τον μαϊμού γιατρό στη Σκύρο, μπορεί να έχει μπόλικο ενδιαφέρον, αλλά εμένα δεν με εκπλήσσει και τόσο.
Κατά καιρούς έχω ακούσει και διαβάσει για ουκ ολίγες παρόμοιες περιπτώσεις.
Για γιατρούς χωρίς πτυχία, για απόφοιτους λυκείων που δεν πέρασαν ούτε απ έξω, για νοσοκόμες, για λογιστές, ακόμη και για πιλότους (!) που προσθέτουν ανύπαρκτες ώρες πτήσης, ή επεκτάσεις  στα διπλώματά τους (αν είναι κι αυτά γνήσια).Στη συγκεκριμένη περίπτωση του απατεώνα γιατρού μπορεί να φταίει το ότι δεν υπάρχει πλέον το περιβόητο ΔΙΚΑΤΣΑ.
Που όταν υπήρχε και βασάνιζε τον κοσμάκη, έκανε ως και 2-3 χρόνια για να αναγνωρίσει κάποιο πτυχίο της αλλοδαπής.
Ποιος ξέρει;

Φαρσοκωμωδία…Μπαίνεις στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης: http://www.ministryofjustice.gr/site/el/ΑΡΧΙΚΗ.aspx
Θέλεις να ψάξεις θέματα σχετικά με την εγκληματικότητα των ανηλίκων.Ξέρεις ότι υπάρχει ένα Επιστημονικό Συμβούλιο που ονομάζεται ΚΕΣΑΘΕΑ (Κεντρικό Επιστημονικό Συμβούλιο για την Αντιμετώπιση της Θυματοποίησης και της Εγκληματικότητας των Ανηλίκων). Το ΚΕΣΑΘΕΑ ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2010 με τον νόμο 3860.


Γιατρέ μου…Κανένας δεν ξέρει πόσοι άνθρωποι εργάζονται στο δημόσιο σύστημα υγείας με πλαστά πιστοποιητικά.
Βάζει ο άλλος τα ακουστικά να σε ακροαστεί, αλλά στην πραγματικότητα ακούει Ρέμο.


 Δεν ξέρω πώς ακριβώς μπορείς να το καταφέρεις αυτό.
Όμως από τη στιγμή που γίνεται, θέτει σε αμφισβήτηση ακόμα και σταθερές, όπως η πανεπιστημιακή εκπαίδευση.
Πτυχίο; Σιγά τώρα!
Βάλε μια ποδιά, φτιάξε μερικά πλαστά πιστοποιητικά και θα μάθεις πάνω στην πράξη και στον χρόνο…

Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι κινδυνεύουν με απόλυση;Στο μικροσκόπιο μπαίνουν όλες οι μονιμοποιήσεις δημοσίων υπαλλήλων που έγιναν μέσα από μετατροπή συμβάσεων ορισμένου χρόνου και με τη χρήση προεδρικών διαταγμάτων.Όπως αναφέρει στη σημερινή της έκδοση η εφημερίδα «Παραπολιτικά» και ο Όμηρος Ιθακήσιος, με απόφαση του υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκη θεσπίζεται σύστημα ελέγχου υπό τη συνολική εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)Το πολύ πορνό βλάπτει τον εγκέφαλο, ή απλά τον αλλάζει;Οι άνδρες που παρακολουθούν συχνά πορνό, έχουν διαφορετικό είδος εγκεφάλου. Κυριολεκτικά…Λες και δεν το ξέραμε!
Τώρα όμως αποδεικνύεται και επιστημονικά…