12.6.18

Η 15χρονη Σούλα και ο … Αμπντούλ!


Αγαπημένε μου μπαμπά,
λυπάμαι πολύ που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου πω πως έφυγα με το καινούριο μου αγόρι. Βρήκα επιτέλους την αληθινή αγάπη!


 

Αχ, να μπορούσες μόνο να τον έβλεπες!
Είναι τόσο όμορφος με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια, και τόσο αγέρωχος πάνω στη μεγάλη και γρήγορη μηχανή του!
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό..Επιτέλους είμαι έγκυος…


Οι «μπουτούδες» δικαιώθηκαν… ο χορός συνεχίζεται!


Θα σκίζανε τα μνημόνια…
Υπέγραψαν άλλα τόσα!
Θα καταργούσαν τον ΕΝΦΙΑ…
Τον αυξάνουν!




Θα απαγόρευαν τις κατασχέσεις μισθών…
Γίνονται πάνω από 2.000 την ημέρα!
Θα ακύρωναν τους πλειστηριασμούς κατοικιών…
Εδώ γελάνε!


Ο Κουφοντίνας… Βίκυ Σταμάτη;


Αν μη τι άλλο είναι χρήσιμη η κλασική απεργία πείνας του serial killer της 17Ν, γιατί δείχνει την άμεση πια σχέση που υπάρχει μεταξύ Ρουβίκωνων, αιματοβαμμένων τρομοκρατών, Τόσκα και υπόγειων Κουμουνδούρου. Οι ίδιοι οι «τουρίστες με τις βαριοπούλες» το είπαν άλλωστε επισήμως ότι δεν αντιμετωπίζουν καμία κρατική καταστολή, αν εξαιρέσεις το ότι τους τρώνε τις ώρες σε προεξοφληθείσες αθωώσεις, χωρίς να τους δίνουν καν οδοιπορικά.




Η φιλοτρομοκρατική κυβέρνηση έκανε ΕΔΕ και δίωξη στον αστυνομικό φρουρό του Βαρβιτσιώτη που πυροβόλησε στον αέρα αμυνόμενος κατά των κουκουλοφόρων και δυο μέρες μετά οι Ρουβίκωνες μπήκαν ανενόχλητοι και στο υπουργείο Προστασίας του... Συμμορίτη…


Μα… τόσο άχρηστοι;

Είχα σήμερα μια συζήτηση με ένα παλιό καλό φίλο, με τον οποίο χάθηκα τελευταία, πλην όμως παρακολουθεί τα διαδικτυακά μου παραληρήματα.
Είναι από εκείνους που μνημονεύω ως «συριζαίους πρώην πασόκους», που μαγεύτηκαν από τα «μπιχλιμπίδια» που υπόσχονταν η τρελοπαρέα του Αλέξη, και που τον ψήφισαν δυο φορές, και μάλιστα με τα δυο χέρια.




Τελευταία τον είχα δει δια ζώσης την εποχή των σαμαροβενιζέλων. Τότε που «όλα τα έσκιαζε η φοβέρα… μπλα μπλα».Ήταν αεράτος, και μάλιστα μου είχε επιτεθεί με οργή, διότι «δεν έβλεπα μπροστά», και ήμουν «γονατισμένος»! Χώρια το ότι έγραφα αηδίες στο «ιντερνέτι», διότι προφανώς ήμουν πληρωμένο τσιράκι των «κακοί κσαίνοι τοκογλύφοι».
Σήμερα όμως ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Σαφώς πιο καταβεβλημένος και σαφώς πιο προσγειωμένος. Νηφάλιος θα έλεγα...