27.1.14

Midnight Summer Dream...

The Stranglers (Feline).




Το έγραψε και η εφημερίδα…



Άστραφτε και βρόνταγε πάλι πρωί πρωί ο Τράγκας, με αφορμή ένα άρθρο καταπέλτη κατά του μνημονίου, και εναντίον της «αδιέξοδης» πολιτικής του Σόιμπλε, από πλευράς μιας «έγκυρης» και «έγκριτης» γερμανικής εφημερίδας!
Ξεχνάω ποιας, αλλά δεν έχει σημασία, μιας και η εφημερίδα (κατά τον Τράγκα) είναι γερμανική και άρα έγκυρη αφού…
Άσχετα αν το υπόλοιπο 24ωρο ο ίδιος βρίζει πατόκορφα τους Γερμανούς…



Και σαν να ανακάλυψε εκ νέου τον τροχό ο Γιώργος, φώναζε στο μικρόφωνο για το πόσο δίκιο έχει αυτός και οι υπόλοιποι αγαναΧτιστές αντιμνημονιακοί, αφού αυτά που μας λέει δυο χρόνια τώρα περί κατοχής και δοσίλογων σαμαροβενιζέλων αποδεικνύονται οριστικά, αφού τα λέει και κοτζάμ εφημερίδα!

Κάποιοι χάνουν λάδια!



«Να σας δώσω ένα παράδειγμα. Κάποιος φίλος μου κουβέντιαζε, πριν από μερικούς μήνες, με εφοριακούς σε μια επαρχιακή πόλη. Οι εφοριακοί τού εξηγούσαν ότι έχουν πολλά εσωτερικά προβλήματα και επιπλέον μια ψυχολογική δυσκολία: να πιέσουν τους ανθρώπους να πληρώσουν τους φόρους τους, έχοντας πλήρη συναίσθηση ότι όντως δεν μπορούν να ανταποκριθούν. 

 


Ταυτοχρόνως, του ανέφεραν το εξής εκπληκτικό: ότι οι ίδιοι που σήμερα δυσκολεύονται εξαιρετικά να πληρώσουν τους φόρους τους θα κάνουν τα πάντα για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους αν γίνει κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί τότε θα ξέρουν ακριβώς το πού πάνε τα λεφτά τους.
Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή νοοτροπίας, ένα νέο φρόνημα, που δεν μπορούμε να διακρίνουμε ξεκάθαρα αυτήν τη στιγμή, επειδή έχουμε συνηθίσει οι φόροι μας να πηγαίνουν αλλού, μπαίνουν σε μαύρες τρύπες, βγαίνουν στο εξωτερικό κ.λπ».

Τι είχε προβλέψει ο άνθρωπος;



Δεν ξέρω αν το παρακάτω θέμα είναι μούφα ή όχι, δεν ξέρω καν αν υπάρχει αυτό το βιβλίο, αλλά επειδή μου προξένησε το ενδιαφέρον,  σας το παραθέτω….
S.A.



Διαβάσαμε ένα άρθρο και μας έκανε τεράστια εντύπωση.
Το τελευταίο καιρό πολλοί ανακαλύπτουν τη διαχρονική γραφή ποιημάτων και άρθρων, όμως όταν έπεσε το συγκεκριμένο στην αντίληψή μας δε το πιστεύαμε το πόσο «μέσα» έπεσε στις προβλέψεις του ένας άνθρωπος ΤΟ 1952!


Δεν υπάρχουν μαύρες τρύπες, σου λέω…



Ο διάσημος επιστήμονας Stephen Hawking είναι αυτός που συνετέλεσε και βοήθησε τα μάλα στην εξέλιξη της θεωρίας περί μαύρων οπών στο διάστημα, πλην όμως σήμερα ανακρούει πρύμναν.



Η νέα του θεωρία εστιάζει σε αυτό που είναι γνωστό στη φυσική ως το firewall paradox, το οποίο αφορά στον ορίζοντα γεγονότων μιας μαύρης τρύπας…

Η ερωτική βουλή…



Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη στα διαλείμματα τηλεοπτικών εκπομπών επικρατεί ερωτική διάθεση από βουλευτές άλλων κομμάτων, προς τη Ραχήλ Μακρή των ΑΝ.ΕΛ.
Ε, και;



Το πάντοτε εξαιρετικό ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτοδότη, αναφέρει ότι στα διαλείμματα των ενημερωτικών εκπομπών, όταν βουλευτές της Ν.Δ. συναντούν την κυρία Ραχήλ Μακρή, τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, την προσεγγίζουν με ερωτική διάθεση. Μπορεί “on air” να κοντράρονται μέχρις εσχάτων και να εξαπολύονται απίστευτοι χαρακτηρισμοί, όταν, όμως, υπάρχει break για διαφημίσεις, το σκηνικό αλλάζει...

Γένια και … ρατσισμός!



Το τελευταίο διάστημα, σε ολόκληρο τον κόσμο, οι μεγάλες γενειάδες είναι μόδα.
Πως και γιατί, αδυνατώ να το καταλάβω, αφού προσωπικά τις θεωρώ αντιαισθητικές, αλλά περί γούστου…



Μάλιστα, αν συνδυαστούν και με μια άλλη σχετικά πρόσφατη μόδα, την φαλάκρα, τότε μιλάμε για το απόλυτο αρσενικό!
Πόσοι όμως γενειοφόροι γνωρίζουν ότι τουλάχιστον στην Αμερική, πριν από πολλά χρόνια, τα μεγάλα μακριά γένια ήταν συνώνυμο του ρατσισμού, και του σεξισμού;

Λεφτά υπάρχουν (για την ομορφιά).




Ποια είναι η τελευταία «μόδα» στην Πάτρα, κυρίως μεταξύ νεαρών κοριτσιών; Η λεύκανση πρωκτού!



Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες του «Κόσμου» ολοένα και περισσότερες νεαρές μέχρι και 25-30 ετών καταφεύγουν σε δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς στην Πάτρα αλλά και στην Αθήνα προκειμένου να επιτύχουν το επιθυμητό γι αυτές αισθητικό αποτέλεσμα.
Οι περισσότερες θεωρούν «αντιαισθητικό» το χρώμα που έχει το συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους και με γνώμονα ότι ίσως ενοχλείται και ο σύντροφός τους... προχωρούν στην επίσκεψη σε εξειδικευμένο ιατρό.