15.12.14

Given to Fly....

Pearl Jam




Τουλάχιστον γελάμε… κάτι είναι κι αυτό.



Η χώρα βράζει στο ζουμί της εξαιτίας της επερχόμενης εκλογής προέδρου, που αν όλα πάνε στραβά μπορεί να οδηγηθούμε σε καταστάσεις Σομαλίας.
Εκτός κι αν αποφασιστεί (δεν ξέρω πως) να είναι μυστική η ψηφοφορία, οπότε ο Δήμας θα πάρει 290 ψήφους, και μάλιστα με τη πρώτη…
Όπως και να έχει όμως, έχουμε την πλάκα μας.




Προσωπικά, ως φύσει αισιόδοξος και πλακατζής άνθρωπος, το διασκεδάζω αφάνταστα.
Διότι όσα και αν είναι τα προβλήματα του τόπου, δεν μπορείς παρά να γελάς με τα καμώματα π.χ. του Μιχελογιαννάκη, που ήδη ειδοποιήθηκε από τον οργανισμό Γκίνες, ότι μάλλον έσπασε το ρεκόρ όλων των εποχών, επειδή έβαλε το περισσότερο βάρος όντας σε απεργία πείνας!


Ποιος κυβερνάει αυτό το κόμμα, Αλέξη;



Ωρες-ώρες τείνω να πιστέψω τους απίστευτους συνωμοσιολόγους που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία και ψιθυρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει πραγματικά να κυβερνήσει.




Ο Βαρουφάκης λέει ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οφείλει «να προετοιμάσει μέτρα για τη διατήρηση της ρευστότητας, ώστε να μπορεί να διαπραγματευτεί με τον Ντράγκι χωρίς να φοβάται ότι αυτός (η ΕΚΤ) θα κόψει με τη σειρά του τη ρευστότητα από τις ελληνικές τράπεζες».
Μα αυτό, καλέ μου κύριε καθηγητά, σημαίνει ότι για να βρούμε εσωτερική ρευστότητα θα πειράξουμε με κάποιον τρόπο τις καταθέσεις του κόσμου.
Ή όχι; Γιατί άλλος τρόπος δεν υπάρχει, ούτε καν κι αν εκδίδουμε έντοκα γραμμάτια… κάθε μέρα δεν μας φτάνουν τα λεφτά…

Μεθυσμένοι θαλασσόλυκοι…



Οι Καναδοί πίνουν.
Είναι γερά ποτήρια.
Και όταν λέμε γερά ποτήρια το εννοούμε.



Τους έζησα από κοντά, και τους έχω δει εν δράσει.
Ένας μέσος Καναδός μπορεί να πιει ίσαμε και 20 μπύρες σε μια απλή έξοδό του…
Κι αν του δώσεις και κάτι πιο σκληρό, εκεί χάνεται η μπάλα.
Για τέτοια ποτήρια μιλάμε.

Gloria…



Η κινητικότητα των αναρχοφασιστών και των λοιπών ορθοδόξων αντιδημοκρατικών πιονιέρων, έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τους διοργανωτές και τα ακτιβιστικά πρόβατα του Gay Pride.



Αμφότερες οι δύο κατηγορίες, νομίζουν ότι πρωτοτυπούν δεδομένου ότι τις καθορισμένες ημέρες του πένθους αφενός και της περηφάνιας αφετέρου, δημιουργούν την κατάλληλη φιέστα, νομίζοντας ότι πρωτοτυπούν δεδομένου ότι omnis una manet nox.

Οι χρυσοκάνθαροι του ανύπαρκτου Μετρό της Θεσσαλονίκης!



Στην… προκλητική, για την εποχή, προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη τεχνικού συμβούλου, με κόστος 18 εκατ. για τα έργα του Μετρό Θεσσαλονίκης, προχωρά η Αττικό Μετρό, όπως καταγγέλλει ο σύλλογος εργαζομένων της εταιρείας (ΣΕΑΜ), ο οποίος κάνει λόγο για σχέδιο εκχώρησης αρμοδιοτήτων σε τρίτους.




Όπως αναφέρεται σχετικά, «την ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζει νέες αιματηρές περικοπές για τους εργαζομένους, η διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ προχωρά στην προκλητική για τη σημερινή εποχή προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη Τεχνικού Συμβούλου με συνολικό κόστος 18.000.000 ευρώ συν ΦΠΑ για τα έργα του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης…

Η απεργία πείνας και τα κρουασάν…



Το παξιμάδι του Μιχελογιαννάκη!
Από την Τρίτη και μετά μεσουρανεί στο Ιντερνετ ως «ο πρώτος απεργός πείνας που κατάφερε να παχύνει» και ο άνθρωπος που «κατάφερε να χωρέσει ένα ολόκληρο κοτόπουλο σε αποχυμωτή!».




Για τη σκωπτική αντιμετώπιση του απεργού πείνας Γ. Μιχελογιαννάκη φταίει λογικά η αμαρτωλή σακούλα.
Αυτή, στην οποία ψαχούλευε λάθρα για φαγητό σε ζωντανή μετάδοση…