13.9.16

Βασίλης Χατζηπαναγής ο πιο αδικημένος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών;



Ευτυχείς όσοι από μας είχαμε την ευκαιρία να δούμε να χορεύει στα γήπεδα ο Βασίλης Χατζηπαναγής (πάντα με τη φανέλα του Ηρακλή). Βεβαίως η τηλεόραση πρόλαβε, όσο πρόλαβε, να απαθανατίσει ορισμένες μεγάλες στιγμές του, όμως ήταν άλλο πράγμα το ζωντανό – να τον έβλεπες να κινείται μέσα στο γήπεδο και σε χώρους που δεν έπιανε η κάμερα.



Η TV, θέλω να πω, δεν θα μπορούσε με τίποτα να παγιδεύσει την, πολλές φορές, υπερβατική παρουσία του στο τερέν, τα ξεμαρκαρίσματά του, τους διαδρόμους που δημιουργούσε για τους συμπαίκτες του παίρνοντας άμυνες πάνω του, τα σινιάλα ή τις παροτρύνσεις του – όλα εκείνα, τέλος πάντων, που θα τον έχριζαν μέσα σε λίγα χρόνια ηγετικό δεκάρι.

Συριζαίος, μέχρι να σου κλείσουν το κανάλι…



Το επιχείρημα ενός υπουργού σε μια εργαζόμενη, η οποία ρώτησε "γιατί με απολύει το Κράτος,  εγώ εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, δεν με πλήρωσε ποτέ το Κράτος, αντί να με απολύσει ο εργοδότης με απολύει το Κράτος;"
Η απάντηση του Υπουργού ήταν να ανεβάσει φωτό της με τον πρώην Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά (η δε απάντηση του Πρωθυπουργού στο ερώτημά ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε γι αυτό και δεν την άφησαν να συνεχίσει την ερώτηση...)




Ευτυχώς που ή ίδια δημοσιογράφος, είχε βγάλει  φωτό και με τον νυν Πρωθυπουργό και ελπίζουμε επιτέλους ο κύριος Υπουργός να σταματήσει να μιλά, επιτέλους να το κλείσει, γιατί όταν μιλά λέει το λιγότερο βλακείες (σικ ευγενικά).Είχα και εγώ μια φωτό με τον...Βασιλέα βγαίναμε από το ίδιο ασανσέρ και τράβηξαν οι παπαράτσι τον Βασιλέα, έχε γούστο, ρε έχε γούστο...


Θέμα: «Πως πέρασα το Σαββατοκύριακο»…



Αφτό το σαβατοκύριακο ήταν πολι ωρεο. Περασα υπέρωχα γιατί πηγα στην θεσαλονικη με τους φιλους μας και περασαμε υπέρωχα. Επισκεφτηκαμε την εκθεση και κινιγισαμε ποκεμον στο κτιριο βελιδης.




Εγω επιασα ένα ξανθο ποκεμον που ηταν θιλικο, και ειχε ξανθα μαλιά και ηθελε να με κανει επιθεση αλλα εγω την εριξα με το σούπερ λειζερ οπλο μου και την εξαφανισα. Μετα την αποτελειώσε ο φιλος μου ο Παύλος που είναι από την Κρητη...