2.12.19

Προσπαθούν να τον «διαψεύσουν» - και τον ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ!


Πανικός έπεσε στο ΣΥΡΙΖΑ και σε διάφορους «φιλελέφτ» κονδυλοφόρους, από την ομιλία Σαμαρά, χθες στο 13ο Συνέδριο της ΝΔ.
Κάποιοι, μάλιστα, ανέλαβαν να… «διαψεύσουν» το Σαμαρά!
Όπως ο Πάσχος Μανδραβέλης στην Καθημερινή.
Κι άθελά του, τον επιβεβαίωσε! Ακόμα περισσότερο…
Προσέξτε, γιατί το πράγμα έχει την… πλάκα του:
Όπως φαίνεται, αρκετοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα τίποτε.

Λέει ο κ. Μανδραβέλης επικαλούμενος «επίσημα στοιχεία»:
«Όμως οι αριθμοί άλλα δείχνουν. Για παράδειγμα το 2014, εισήλθαν στην Ελλάδα 77.163 άτομα (διπλάσιος αριθμός από το 2013). Και το υπουργείο Δημοσίας Τάξης πραγματοποίησε 27.789 απελάσεις, έναντι 26.186 το 2013. Συνεπώς, επί Πρωθυπουργίας του, όχι μόνο δεν έβγαιναν – για επαναπατρισμό – πολύ περισσότεροι, αλλά μόνον ένας στους τρεις που έμπαιναν»
Αυτό κατάλαβε ο κ. Μανδραβέλης…


Μονόδρομος για τη σωτηρία της πατρίδας η «γραμμή» Σαμαρά…


Σενάρια επί σεναρίων γράφονται κι ακούγονται μετά τη βαρυσήμαντη ομιλία του Σαμαρά στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ορισμένοι εκ των φωστήρων της ελληνικής δημοσιογραφίας γράφουν ότι ο Σαμαράς με την σαφή διαφοροποίηση από την πολιτική Μητσοτάκη έθεσε τη δεξιά ιδεολογική πλατφόρμα σηματοδοτώντας ενδεχομένως μια νέα «Πολιτική Άνοιξη», ενώ άλλοι πιο προωθημένοι συνωμοσιολόγοι θεωρούν δεδομένη τη δημιουργία κόμματος από τον Σαμαρά υποστηρίζοντας ότι μέσω της ομιλίας του επιδιώκει την διαγραφή του για να ηρωοποιηθεί και να αναχθεί σε αδιαμφισβήτητο ηγέτη της Δεξιάς, ανοίγοντας έτσι διάπλατα τον δρόμο για τη νέα «Πολιτική Άνοιξη»…