16.1.19

Οι 7 Νάνοι στο SS Cyrenia...

Θάνος Μικρούτσικος





Μόνο ο Σαμαράς μπορεί να μας ξελασπώσει…


Ο μόνος πολιτικός που μπορεί να διορθώσει και ν αναβαθμίσει και τα Εθνικά μας θέματα είναι ο Αντώνης Σαμαράς ως ΠτΔ με αρμοδιότητες.
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο  Έλληνας Πολιτικός  που θέτει πρώτα τα Εθνικά μας θέματα, χωρίς  πολλά λόγια, αλλά με πράξεις. Το έχει αποδείξει εμπράκτως και αυτό το παραδέχονται ακόμα και οι αντίπαλοί του που τον λένε εθνικιστή αντί για πατριώτη.





Τον λένε ακροδεξιό γιατί δεν μπορούν να πουν κάτι άλλο. Ένα άτομο που έχει  κάνει λαμπρές σπουδές, ένα άτομο που μεγάλωσε μέσα σε οικογένεια που όλοι έδιναν τη ψυχή τους για την πατρίδα, ένα άτομο με παιδεία και αγωγή  (που οι περισσότεροι πολιτικοί δεν την έχουν δει ούτε στα πιο καλά τους όνειρα) δεν μπορεί  ποτέ να είναι στα άκρα, παρά μόνο να τα βλέπει σφαιρικά, αλλά αυτό δε  βολεύει πολλούς για να τον συκοφαντήσουν ως συνήθως.
Στα άκρα συνήθως ανήκουν άτομα απαίδευτα,  απνευμάτιστα, άσχετα με τα πτυχία. Δεν έχουν αναπτυχτεί τα ημισφαίρια του εγκεφάλου τους  συγχρόνως.(βλ. Τσίπρας, Βαρουφάκης κ.α)…


Τσίπρας: Ο πιο αμόρφωτος πρωθυπουργός;


Εντάξει. Ο Αλέξης δεν ήταν το σαΐνι του σχολείου. Όμως πρέπει να αποφύγουμε τα εύκολα σχόλια που εξυπηρετούν την αντίδραση και το κεφάλαιο.
Καταφεύγουμε επομένως στον λαό και τον καλούμε να ψηφίσει τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν τον πρωθυπουργό στην αγραμματοσύνη. Για να σχηματισθεί ολοκληρωμένη άποψη παραθέτουμε μια μικρή περίληψη από τις επιδόσεις του στα γράμματα.



ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Θεωρεί ότι το «θρέφω» και το «δρέπω» είναι ταυτόσημες έννοιες
Ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ντόναλντ Τουσκ είπε μεταξύ άλλων πως «η διαδικασία τελειώνει και ο ελληνικός λαός θα θρέψει τους καρπούς»…