16.1.19

Μόνο ο Σαμαράς μπορεί να μας ξελασπώσει…


Ο μόνος πολιτικός που μπορεί να διορθώσει και ν αναβαθμίσει και τα Εθνικά μας θέματα είναι ο Αντώνης Σαμαράς ως ΠτΔ με αρμοδιότητες.
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο  Έλληνας Πολιτικός  που θέτει πρώτα τα Εθνικά μας θέματα, χωρίς  πολλά λόγια, αλλά με πράξεις. Το έχει αποδείξει εμπράκτως και αυτό το παραδέχονται ακόμα και οι αντίπαλοί του που τον λένε εθνικιστή αντί για πατριώτη.





Τον λένε ακροδεξιό γιατί δεν μπορούν να πουν κάτι άλλο. Ένα άτομο που έχει  κάνει λαμπρές σπουδές, ένα άτομο που μεγάλωσε μέσα σε οικογένεια που όλοι έδιναν τη ψυχή τους για την πατρίδα, ένα άτομο με παιδεία και αγωγή  (που οι περισσότεροι πολιτικοί δεν την έχουν δει ούτε στα πιο καλά τους όνειρα) δεν μπορεί  ποτέ να είναι στα άκρα, παρά μόνο να τα βλέπει σφαιρικά, αλλά αυτό δε  βολεύει πολλούς για να τον συκοφαντήσουν ως συνήθως.
Στα άκρα συνήθως ανήκουν άτομα απαίδευτα,  απνευμάτιστα, άσχετα με τα πτυχία. Δεν έχουν αναπτυχτεί τα ημισφαίρια του εγκεφάλου τους  συγχρόνως.(βλ. Τσίπρας, Βαρουφάκης κ.α)…



Ο  Αντώνης  Σαμαράς   συνδυάζει κοσμοπολιτισμό και πατριωτισμό με εμβρίθεια, εσωτερικότητα και πνευματικότητα.  Αυτό το ξέρουμε όσοι ασχολούμαστε με την  ενεργειακή ψυχολογία και   με ψυχαναλύσεις  επιστημονικά  και  μεταφυσικά. Απαιτούνται αυτοί οι συνδυασμοί για να κρίνει κάποιος.   Το άτομο διαμορφώνεται και διαπλάθεται από γονίδια, αξίες, βιώματα, πρότυπα.
Αν τα αναλύσουμε αυτά εξονυχιστικά, βλέπουμε ότι  είναι ο σύγχρονος πολιτικός που μπορεί να δώσει μάχη για τα Εθνικά μας θέματα και πάλι, αν ο ίδιος  βέβαια θελήσει ν  αναλάβει. Να καθαρίσει τη χώρα μας από το διαβατάρικο  συρφετό  που παρασιτεί εις βάρος μας. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι  ότι θα συμβεί, από άτομα που  δεν το έχουν διευκρινίσει.
Μη ξεχνάμε ότι κατασυκοφαντήθηκε και πριονίστηκε άδικα όσο κανένας άλλος ,ενώ έδινε μάχες σε όλα τα μέτωπα . Έδινε  μάχες για τα οικονομικά. Κατέβασε το ΦΠΑ, έκλεισε την ΕΡΤ παρά το πολιτικό κόστος, μείωσε το χρέος και εκείνη τη στιγμή ως αχάριστοι τον συκοφαντούσαν χυδαία.  Για τα εθνικά μας  επίσης  έδινε δυνατές  προσωπικές μάχες  με τους γείτονες  και τώρα που βιώνουμε  όλα αυτά,  κατάλαβε ο φυσιολογικός κόσμος  τους αγώνες του και τα αποτελέσματα αυτών.  Συγκρίνει ακούσια.
Τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τώρα τους χαϊδεύουν σε όλα, γιατί αυτοί  εξυπηρετούν τα συμφέροντα των έξω.   Τότε ο κόσμος   μηρύκαζε  τις προσβολές ,τις επιθέσεις ,τις κακολογίες  των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο Σαμαράς  έδινε μάχες  παράλληλα  για την ισορροπία του κόμματος, ενώ τώρα ο αρχηγός δεν έχει τέτοια ζητήματα.
Αυτό λαμβάνει χώρα βέβαια στις ανώριμες κοινωνίες σε άτομα που δεν μπορούν να τα φτάσουν συνειδησιακά και  πατριωτικά. Βρίσκουν κάτι ασήμαντο να το διογκώσουν.  
Βλέπετε οι επιθέσεις και οι προσβολές είναι εύκολες, ειδικά από άτομα με χαμηλή νοημοσύνη. Έχουμε προϊστορία οι Έλληνες.



Δεν ξέρουμε λοιπόν μετά από όλες αυτές τις αδικίες που βίωσε, αν θα το θέλει ο ίδιος ο Σαμαράς.  Η Δικαίωσή  του έχει περάσει στο υποσυνείδητο του φυσιολογικού κόσμου, σε όσα άτομα δεν έχει φτάσει ακόμα στη συνείδηση. Μερικοί δεν το λένε ακόμα από εγωισμό. Μη δείξουν ότι παρασύρθηκαν και δεν κατάλαβαν. 
Πολλοί ακόμα λόγω έλλειψης ενημέρωσης αναμασούν  τον μύθο ότι ο Σαμαράς   άνοιξε  τα σύνορα, ενώ οι Αλβανοί ήρθαν ,επειδή άνοιξαν τα δικά τους σύνορα.
Άρα δεν είναι θέμα δικαίωσης του Σαμαρά να τον επιζητούμε ως ΠτΔ. Είναι δικαιωμένος καρμικά και κοινωνικά.  Είναι θέμα προσφοράς του και απ αυτή τη θέση, μιας προσφοράς που την έχουμε ανάγκη ως Έλληνες.
Ως απλή πολίτης το  είχα θέσει και την ώρα που παραιτήθηκε από αρχηγός κόμματος, γεμάτος αξιοπρέπεια και ψυχικό πολιτισμό  τις δύσκολες εκείνες ώρες , μετά από ευχαριστίες για όσα έκανε για εμάς και είχαν συμφωνήσει πολλοί στα Μ.Κ.Δ
Εμείς  ως απλοί πολίτες που το  βλέπουμε αντικειμενικά (διυποκειμενικά είναι η κατάλληλη λέξη, αλλά όχι μεροληπτικά γιατί δεν είναι από συμφέρον ) τα άτομα δηλαδή με ιδεολογία που μόνο πληρώνουμε το κράτος  και  δεν έχουμε συμφέροντα κομματικά , έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να διευκρινίζουμε και να αναφερόμαστε σε πρόσωπα για τους νέους κυρίως.
Πιστεύουμε λοιπόν ως κατηγορία πολιτών ότι ο  τωρινός  ΠτΔ  έχει επιφέρει πολλά δεινά στον τόπο και με τη σιωπή του και με την ανοχή του και με τις υπογραφές του και με τις ενέργειές  του και με τις τωρινές του υποχωρήσεις στα εθνικά μας θέματα. Αυτός είναι ο λόγος που τον προτείνει εκ νέου ο Τσίπρας. Τον συμφέρει  για να ανέχεται  τα ξεπουλήματα της χώρας εν χορδαίς και οργάνοις. 
Απορούμε. Δεν έχει μέσα του  πατριωτισμό; Γιατί δεν έχει φύγει μόνος του να σώσει τη χώρα μας; Λέει μόνο να δείξουμε υπομονή για αυτά που η Ιστορία έχει διαγράψει;   Είναι δυνατόν να μιλά με αυτόν τον τρόπο αντί να δράσει;
Αντίθετα ο Αντώνης Σαμαράς  είναι ο μόνος πολιτικός που επέλεξε να αφήσει καριέρα για τη πατρίδα και την ιδεολογία του. Συνειδησιακά ,  μη ωφελιμιστικά, αλλά  πατριωτικά, θα είναι αυτός που θα ξελασπώσει τη χώρα μας εκ νέου  και στα εθνικά μας θέματα ως  Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με Αρμοδιότητες και αγαστές συνεργασίες  μέσα στον φιλελευθερισμό…

Ελένη Παπουτσή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου