21.1.19

O ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο τέρας του…


Από όλες τις συριζαϊκές κωλοτούμπες, από όλα τα ξεβρακώματα της Πρώτης Φοράς Αριστεράς, νομίζω πως το πιο κωμικό είναι αυτό στο οποίο οι σύντροφοι καταγγέλουν τις απειλές τις οποίες δέχονται και διαμαρτύρονται επειδή τα ωραία τους προσωπάκια κοσμούν αφίσες με καθόλου κολακευτικό για τους εικονιζόμενους κείμενο.





Το κωμικό, φυσικά, δεν είναι ότι κάποιοι συμπολίτες απειλούνται, ούτε ότι κάποια ορκ τύπωσαν και κόλλησαν αφίσες με τη λέξη «προδοσία» (αγαπημένη λέξη των ορκ όλων των ιδεολογίων και παρατάξεων).
Το κωμικό είναι ότι οι διαμαρτυρόμενοι είναι οι άνθρωποι που χρησιμοποίησαν τις απειλές, τους τραμπουκισμούς και τις αφίσες με τις φάτσες όσων ο ΣΥΡΙΖΑ και η παρέα των «αγανακτισμένων» δεν γούσταραν, προκειμένου να στογγυλοκάτσουν στις αναπαυτικές καρέκλες της εξουσίας…


Να διαλυθεί το ντουμάνι...


Έγινε και το χθεσινό συλλαλητήριο, και είδαμε πράγματα και θαύματα.
Όπως για παράδειγμα τις πρώτες ώρες, όπου η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε πως οι συμμετέχοντες είναι τουλάχιστον 100.000.
Στη συνέχεια το νούμερο αυτό έγινε 50.000, με φήμες που ήθελαν τον αξιωματικό που έκανε την πρώτη εκτίμηση να μετατίθεται με συνοπτικές διαδικασίες στο τμήμα τροχαίας του … Καστελόριζου.

 
Κολητάρια
 

Όσοι και να ήταν όμως, η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση της αριστεράς και της προόδου ήταν έτοιμη… σαν από καιρό.
Εξάλλου, από προχθές μας είχε ενημερώσει η διάσημη άγαμη θυγατέρα Έλενα Ακρίτα, μέσω ανάρτησής της, ότι δεν πρέπει οι διαδηλωτές να πάνε με τα παιδιά τους στο συλλαλητήριο.
Κάποιοι κακότροποι παρερμήνευσαν την προειδοποίηση, θεωρώντας πως η Έλενα δεν θέλει τα παιδάκια να μαθαίνουν στρεβλή ιστορία, για δήθεν ήρωες, για Παύλους Μελάδες, κλπ.
Λάθος. Η Έλενα απλά ήθελε να προστατεύει τα πνευμόνια των μικρών παιδιών, σαν κάτι να ήξερε...