21.7.15

Mind Flowers...

The Ultimate Spinach




Περί Μεϊμαράκη…



Είμαι από αυτούς που τα τελευταία χρόνια έχοντας συνειδητοποιήσει τι παίζεται για την Ελλάδα, στήριξα όσο μπορούσα τον Σαμαρά, αν και ούτε ήμουν, ούτε είμαι, και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνω νεοδημοκράτης.
Και τον στήριξα διότι διαθέτοντας κοινό νου, από νωρίς αντιλήφθηκα ότι κάνει ότι μπορεί καλύτερο προκειμένου η χώρα να μπορέσει κάποτε να ορθοποδήσει, αφού δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά, και εν πάση περιπτώσει οι εναλλακτικές λύσεις ήταν επιπέδου Βενεζουέλας και … Σουδάν (εκεί που ακόμη τρώνε ζωοτροφές).




Αλλιώς, τι πιο εύκολο γι αυτόν… απ το να συνεχίσει τον «αντιμνημονιακό αγώνα» που πρώτος ξεκίνησε, και να πουλάει φούμαρα στον ευκολόπιστο λαό, που ψάχνει παντού σωτήρες…

Σύντροφοι γερμανοτσολιάδες...



Το παραμύθι του αντιμνημονίου έφτασε στο τέλος του.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησε και έφερε στο Κοινοβούλιο το πιο σκληρό από τα τρία Μνημόνια που έχουν συνολικά ψηφιστεί.




Η πλαστή διαχωριστική γραμμή που χαράχτηκε το 2010 έσβησε.
Αλλά άφησε πίσω της μιαν άσχημη γεύση. Κι έναν μεγάλο λογαριασμό που θα τον πληρώσει ο ελληνικός λαός.
Διότι τα Μνημόνια θα είχαν τελειώσει εδώ και χρόνια, αν υπήρχε συναίνεση...


Ως πότε θα είναι δεκανίκι του Τσίπρα η ΝΔ;



Γιατί ο Τσίπρας παίρνει στις δημοσκοπήσεις 41% και η ΝΔ με το ζόρι 20%;
Γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί να κεφαλαιοποιήσει τα τραγικά λάθη του ΣΥΡΙΖΑ που κατέστρεψαν την οικονομία;
Να θυμίσουμε ότι πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν την αποχώρηση του Σαμαρά λέγοντας ότι αυτός φταίει για τα ποσοστά... Σιβηρίας της ΝΔ, ξεχνώντας προφανώς ότι αυτός παρέδωσε χώρα και όχι διαλυμένο κράτος που συγκαταλέγεται πλέον στη λίστα με τις αφρικανικές χώρες.




Τα ερωτήματα αυτά πληθαίνουν όσο πλησιάζουμε σε κάποιες εκλογές τις οποίες δύσκολα μπορεί να αποφύγει η κυβέρνηση αφού αδυνατεί να κάνει τα στοιχειώδη. Αδυνατεί μέχρι και βασικές λειτουργίες της να θέσει σε εφαρμογή και σπαράσσεται από τον εμφύλιο εντός του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο άνθρωπος που «δολοφόνησε» την οικονομία…



Παρέλαβε μια οικονομία με ανάπτυξη 1,8% και την οδήγησε μέσα σε πέντε μήνες στη χρεοκοπία, με κλειστές τράπεζες, με capital controls και με τους πολίτες σε απόγνωση.




Ο Γιάνης Βαρουφάκης αποδεικνύεται ότι στο διάστημα που ήταν τσάρος της οικονομίας «δολοφόνησε» την οικονομία της Ελλάδας και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Από την αρχή ήταν αντιληπτό, με εξαίρεση ίσως ορισμένους στο Μέγαρο Μαξίμου (που τον διόρισαν στη θέση αυτή), ότι η πολυδιαφημιζόμενη διαπραγματευτική του δεινότητα οδηγούσε τη χώρα κατευθείαν στον γκρεμό.


Οι λαθρομετανάστες αποτελούν τουριστικό αξιοθέατο...



Η πλήρης άγνοια της κοινωνικής πραγματικότητας και το απίστευτο όσο και απύθμενο θράσος αποτελούν μόνιμα χαρακτηριστικά της αναπληρώτριας υπουργού (λαθρο) Μεταναστατευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, τα οποία φροντίζει να επιδεικνύει (και να αποδεικνύει) τόσο με τις ενέργειές της, όσο και με τις κατά καιρούς συνεντεύξεις της.




Την Κυριακή φρόντισε, για πολλοστή φορά, «να παίξει» με την νοημοσύνη και τα νεύρα των Ελλήνων, με τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξή της σε εφημερίδα…