21.12.21

Γενικώς, πάμε κατά διαόλου…

Εδώ και μερικά χρόνια η κοινωνία μας έχει αλλάξει ριζικά. Σε όλα τα επίπεδα.

Η σημερινή Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με εκείνη των προηγούμενων δεκαετιών.

Και ως συνήθως, η χώρα μας ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις με μια κάποια χρονική υστέρηση, εφαρμόζοντάς τες τσάτρα πάτρα… επιδερμικά και τσαπατσούλικα,  χωρίς όμως να έχει τις απαραίτητες βάσεις  για να τις αφομοιώσει και να τις κάνει χρήσιμες.

Για παράδειγμα, αν εξαιρέσουμε την πανδημία, η οποία πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη, και η οποία μονοπωλεί τις ειδήσεις, τότε τι βλέπουμε στη δική μας ειδησεογραφία;

Κυρίως την διόγκωση της εγκληματικότητας, και όλα τα παρεπόμενα της λεγόμενης «πολιτικής ορθότητας», ή αλλιώς του φασισμού του 21ου αιώνα, όπως τη θεωρώ εγώ.



Κινήματα αλληλεγγύης σε κάθε είδους μειονότητα, είτε εθνική, είτε σεξουαλική, και πολλή μα πάρα πολλή ανούσια κουβέντα για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, κακοποιήσεις, γυναικτονίες, κ.ο.κ.

Τρανό παράδειγμα οι πρόσφατες περιπτώσεις διάσημων ηθοποιών, που είναι ήδη προφυλακισμένοι για «βιασμούς», ακόμη και κάποιων που συνέβησαν πριν από δεκαετίες.

Τα στόματα ανοίγουν, και όλοι πλέον, αθώοι ή μη,  μπορεί να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης επειδή κάποια θυμήθηκε ότι πριν από 18 χρόνια κάποιος την «παρενόχλησε» σεξουαλικά...