5.6.19

Γιατί δεν απαντάμε στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ;


Μια απλή ερώτηση: Πότε η ΝΔ θα αποφασίσει να απαντά στα εξοργιστικά ψέματα που λέει καθημερινά ο ΣΥΡΙΖΑ;
·       Ναι, σίγουρα, ο κόσμος δεν τον ακούει πια.
·       Ναι, η κοινωνία – σε ποσοστό πάνω από 72% πλέον – απλά θέλει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν δίνει σημασία σε όσα λένε οι εκπρόσωποί του.
Αλλά αυτός δεν είναι λόγος, να μένουν τα ψέματά του αναπάντητα!
Ακόμα και τώρα.
Οφείλουν να του τρίβουν την αλήθεια στη μούρη, όπου τον βρίσκουν. Για να πιέσουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα πιο κάτω!
Και για να ακουστεί η αλήθεια, βρε αδελφέ. Κάποτε πρέπει να ακουστεί και η ρημάδα η αλήθεια!





Παράδειγμα πρώτο: Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς, επί τέσσερα χρόνια, ότι «δική του πολιτική» ήταν η επέκταση της δημόσιας ασφάλισης σε 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστους!
Ψέματα!
Αυτό είχε νομοθετηθεί από την άνοιξη του 2013, επί κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και υπουργίας Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ εφαρμόστηκε από τις αρχές καλοκαιριού του 2014, επί υπουργίας Μάκη Βορίδη. Μέχρι το Δεκέμβρη του 2014 είχαν προλάβει να επωφεληθούν πάνω από 200 χιλιάδες ανασφάλιστοι.
Ο ΣΥΡΙΖΑ «βομβαρδίζει» τον κόσμο με ψέματα. Και σπανίως οι εκπρόσωποι της ΝΔ απαντάνε…


Ισχυρός και σταθερός συμπαραστάτης του Κυριάκου ο Αντώνης Σαμαράς!


Μετά από 3,5 χρόνια αναμονής ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέτυχε την πρώτη του νίκη κόντρα στον Τσίπρα. Πρώτη ήττα του Αλέξη Τσίπρα μετά το 2014 σε οποιοδήποτε μέτωπο.
Κανονικά αυτό δεν λέγεται απλώς ως μια νίκη του Μητσοτάκη, ούτε καν μόνο της ΝΔ, πόσο δε ως ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι κάτι πολύ ευρύτερο. Είναι νίκη κατά του ψέματος, της αλητείας και της βρόμικης προπαγάνδας.





Και αυτή ήταν η πρώτη και καθοριστική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.Συντριπτική νίκη της κεντροδεξιάς κατά της καθεστωτικής αριστεράς. Η μεγαλύτερη εδώ και πολλά χρόνια.
Εδώ όμως οφείλουμε να πούμε και κάποιες αλήθειες οι οποίες θα πρέπει να είναι οδηγός για την συνέχεια και την πορεία της παράταξης…


Οι παραστάσεις συνεχίζονται καθ' εκάστην...


Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το ποιος είναι δήμαρχος ή κοινοτάρχης διότι όσα χρόνια ζω όλοι είναι ίδιοι… κυριολεκτικά.
Τα τέλη να εισπράττονται, και η δημοσιότητα να είναι άπλετη, κι από κει και πέρα το χάος,  αφού η θέση του δημάρχου είναι, ή μάλλον έχει καταντήσει,  τελετουργική, και απλά το εφαλτήριο για κάτι μεγαλύτερο… για υπουργικό θώκο.
Έτσι το βλέπουν οι επαγγελματίες πολιτικοί, από την εποχή που ο τότε άσημος Κούβελας βγήκε δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη, και στη συνέχεια έγινε το πρώτο βιολί στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.





Όπως επίσης θυμάμαι την περίπτωση του Παναγιώτη Φασούλα, που κάποτε εξελέγη πρώτος (με ρεκόρ σταυρών) δημοτικός σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη, αλλά στη συνέχεια δεν πάτησε ποτέ το πόδι του σε κάποια συνεδρίαση…
Όταν τον κατήγγειλαν για αυτό, απάντησε με στόμφο πως έχει καλύτερα πράγματα να κάνει με τον ελεύθερο χρόνο του.
Ναι, αλλά χιλιάδες ζαγάρια τον ψήφισαν για να τους σώσει...