5.7.15

Καληνύχτα Ελλάδα…



Δυστυχώς, το σημερινό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος απέδειξε ξεκάθαρα ότι ο ένας στους δυο Έλληνες είναι αυτοκαταστροφικός, για να μη πω ηλίθιος.
Δυστυχώς, εδώ και 6 μήνες οι ψυχασθενείς διοικούν το ψυχιατρείο…
Και σήμερα αποφασίσαμε δημοκρατικά να βγάλουμε τα μάτια μας και να πεινάσουν τα παιδιά μας.



Να εγκαθιδρύσουμε στη χώρα ένα καθεστώς σαν αυτά που η παγκόσμια ιστορία έφτυσε, με πολύ κόπο, εδώ και 25 χρόνια.
Ο λαός μας επέλεξε απομόνωση, φτώχια, ουρές, δελτία, και κλειστές τράπεζες.
Επέλεξε σοβιετία εν έτει 2015…
Παίζοντας το παιχνίδι των επιτήδειων κερδοσκόπων που έβγαλαν τα χρήματά τους έξω, στηρίζοντας τη δραχμή,  και τώρα θέλουν να πλουτίσουν στο σβέρκο μας.
Αβαντάροντας τους μαυραγορίτες.
Με τον λαό να τους χειροκροτάει… Αριστεροί αγκαλιά με χρυσαυγίτες!!!!!!
Γι αυτό και ο ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ απόψε κατεβάζει ρολά. Μετά από τρία χρόνια.
Δεν αξίζει τον κόπο…
Ευχαριστώ (ευχαριστούμε)  λοιπόν όλους τους φίλους αναγνώστες μας, που μας επέλεγαν καθημερινά για την ενημέρωσή τους.
Θα τα ξαναπούμε αν ποτέ με το καλό απαλλαχτούμε από αυτό το τσίρκο που μας κυβερνά. Αλλά με το επίπεδο του λαού, που φάνηκε ξανά σήμερα πόσο χαμηλό είναι ... αμφιβάλλω πολύ.
Καλή αντάμωση λοιπόν … στα συσσίτια!
Και τα Ζιγκ Χάιλ μας στην πρόεδρο του ψυχιατρείου... 
Τέτοιοι ταγοί μας αξίζουν.

Strange Attractor


Ηροστράτεια δόξα…



Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής, ο κ. Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται πλέον παγιδευμένος στην ίδια του τη… δόξα. Ένας σύγχρονος Ηρόστρατος.
Το δημοψήφισμα είναι εμπρηστικός μηχανισμός στον ναό της Αρτέμιδος. Θα έχει λίγες ημέρες για να απολαύσει το θέαμα του «λαμπαδιάσματος», αλλά ενδέχεται να αντιμετωπίσει την τιμωρία του εμπρηστή της Εφέσου.




Να μην θέλουν να τον μνημονεύουν ούτε η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που επιθυμεί παραμονή στην ευρωζώνη, αλλά ούτε καν οι ακραίοι, αριστεροί και δεξιοί, οι οποίοι ζουν τις μαξιμαλιστικές τους παραισθήσεις σήμερα…


Κομπλεξική Αριστερά...



Εχει ένα δίκιο ο σύντροφος του left.gr όταν έγραψε «Για κάποιους οι τράπεζες έκλεισαν πριν από 5 χρόνια» (30.6.2015). Για λίγους· αφού και οι άνεργοι από τα ΑΤΜ έπαιρναν το επίδομα.
Ετσι η κυβέρνηση, σε μια κίνηση κομμουνιστικής αλληλεγγύης, αποφάσισε να κλείσει τις τράπεζες για όλους.



Αυτό έκανε πάντα η παλαβή Αριστερά, όποτε κυβερνούσε.
Επαιρνε ένα πρόβλημα και το μεγέθυνε.
Εβρισκε μιζέρια και την πολλαπλασίαζε.
Φωνασκούσε για τις χαμηλές συντάξεις και τις πετσόκοβε. Γκρίνιαζε για την ανεργία και την πολλαπλασίαζε.
Δεν θέλησε ποτέ να κάνει πιο πλούσιους τους φτωχούς· αρκείται κομπλεξικά να κάνει τους πλούσιους πιο φτωχούς…



Με την εγγύηση του Τσίπρα…



Είπε πολλά παντελώς ανακριβή και παραπλανητικά για τον ανυποψίαστο (ακόμα;) πολίτη στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός, αλλά ίσως το πλέον σοβαρό και επώδυνο είναι αυτό για τις τραπεζικές καταθέσεις.
Είπε ο ίδιος ότι «εγγυώμαι προσωπικά τις καταθέσεις σας στις τράπεζες». Αλήθεια, πόσο χοντρό ψέμα είναι αυτό;




Ποιος πρωθυπουργός μιας χώρας που δεν έχει το δικαίωμα να τυπώσει ένα νόμισμα μπορεί να το εγγυηθεί αυτό; Καταρχήν κανείς.
Εκτός αν εννοεί ότι θα αποκτήσει το δικαίωμα να τυπώνει νόμισμα στέλνοντας την Ελλάδα στη δραχμή. Αυτό είναι αλήθεια.
Οντως μπορεί, όταν πια δεν θα έχει άλλα χαρτονομίσματα η χώρα, αλλά γιατί δεν το λέει ευθαρσώς να τελειώνουμε;

Ο κατά Τσίπρα κόσμος…



Ο,τι προέβλεψε η κυβέρνηση διαψεύσθηκε, και τώρα, την ύστατη στιγμή, αντί να στρέφεται σε προσπάθεια να διαχειριστεί τις συνέπειες των επιλογών του, ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να μας πείσει να παραβλέψουμε κι εμείς την πραγματικότητα.




Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του είναι σαν τον μυθομανή που κάθε φορά που τον πιάνουν κατασκευάζει ολοένα και μεγαλύτερο παραμύθι για να καλύψει τα προηγούμενα.
Αφού απέτυχε το μεγαλειώδες σε έμπνευση σχέδιο να αποτινάξει τον ζυγό των δανειστών αλλά να συνεχίσει να παίρνει τα λεφτά τους, ο κ. Τσίπρας τώρα μας λέει ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος –όπου παίζεται η χώρα σε μια ζαριά– δεν θα έχει καμία συνέπεια…

Το σχέδιο Αρμαγεδδών για την Ελλάδα…



Μια μεγάλη αποκάλυψη με τη μορφή ερωτήσεων – απαντήσεων θα σας κάνει το Antinews για να καταλάβετε τι περιμένει την Ελλάδα και όλους μας τη Δευτέρα, αν το δημοψήφισμα βγάλει «όχι» αλλά και τι θα σημάνει η επικράτηση του «ναι». Λίγες ώρες πριν από το άνοιγμα των καλπών δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν.
Πρόκειται για την αλήθεια που πρέπει να δούμε όλοι κατάματα και να μην μείνουμε στα όσα μας σερβίρει ο πρωθυπουργός και οι αυλικοί του.




Ο άνθρωπος που κατέστρεψε τη χώρα, που δεν κατάφερε να φέρει συμφωνία επί 5 μήνες μας υπόσχεται ότι σε 48 ώρες θα κάνει deal. Αυτός που βάζει την Ελλάδα σε περιπέτεια με το δημοψήφισμα, λέει ένα απίστευτο ψέμα στους Έλληνες. Ότι δεν θα συμβεί απολύτως τίποτε μετά την Κυριακή.
Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν βήμα – βήμα το σχέδιο που έχουν εκπονήσει συγκεκριμένοι οικονομολόγοι που έχουν σημαίνουσες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό. Και που έχουν προειδοποιήσει τον Τσίπρα για το τι θα συμβεί, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί του. Θα πάει τη χώρα μέχρι… τη δραχμή...


Αλέξη… ξεκουμπίσου!



Δημοκρατία, αυτονομία, εθνική κυριαρχία, λαϊκή αξιοπρέπεια. Ολα μα όλα γκρεμίστηκαν στα σκουπίδια. Η πράξη εντελώς διαφορετική!
Δεν ήξερες Αλέξη μου ότι ο χρόνος μετράει υπέρ του ισχυρού και εναντίον του αδύναμου;




Δεν ήξερες Αλέξη μου ότι οι δανειστές είναι μπετόν αρμέ και θα σου έκαναν τη ζωή δύσκολη;
Δεν ήξερες ότι αυτοί, που εσύ και η παρέα σου τους χαρακτηρίζετε «εκβιαστές», «μονολιθικούς», «δογματικούς», «ανάλγητους» και «αντιλαϊκούς», ότι όλοι αυτοί θα έκλειναν την στρόφιγγα;