26.4.18

Η σωσίας του … Τραμπ!


Μια άσημη αγρότισσα στην Ισπανία έχει βρει τελευταία τον μπελά της. Ο λόγος; Είναι ολόιδια ο Ντόναλντ Τραμπ… με αποτέλεσμα η περίπτωσή της (και η φωτογραφία της) να έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα, ειδικά της Αμερικής.




Πρόκειται για την Dolores Leis, την οποία είδε ένας φωτογράφος στην βορειοδυτική Ισπανία, και έκπληκτος με την ομοιότητα ανέβασε την εικόνα της στο Instagram, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και σχολίων…

Ξες ρε ποιος είμαι εγώ;


Ποιος είναι ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ που βάζει το πόδι του πάνω στο μνημείο; Το όνομά του θα αποκαλυφθεί στην τελευταία πρόταση.
Είναι απόφοιτος Γυμνασίου - μπορεί να πήγε και λίγο Λύκειο. Γιος του Μήτσου τς Πανάγιως που είχε τα πολλά στρέμματα και κερνούσε τσίπουρα όποτε έρχονταν οι βουλευτές στο χωριό. Κείνου κει, μωρέ, που είχε ανακατευτεί με το συνεταιρισμό και μετά αγόρασε τα διαμερίσματα στην Αθήνα και έφτιαξε το καλό το σπίτι στο χωριό.




Τα γράμματα δεν τα έπαιρνε, αλλά ο δάσκαλος έκανε λίγο το κορόιδο, οι καθηγητές το ίδιο, ήταν και καλός στη μπάλα, οπότε έφτασε μέχρι την τρίτη Γυμνασίου. Είχε ένα πρόβλημα στην πρόσθεση και ένα στην ορθογραφία, αλλά είχε αποφασίσει ότι δεν θα έκανε κάτι με μαθηματικά, οπότε δεν τα χρειαζόταν...