7.11.15

Καλπάζων φασισμός…



Μέχρι σήμερα, η «δίκαιη οργή» των πάσης φύσεως και κάθε χρώματος Αγανακτισμένων στρεφόταν εναντίον εκείνων που έλεγαν κάτι μη αρεστό. Ο καλπάζων φασισμός όμως δεν κολλάει σε τέτοιες λεπτομέρειες. Τώρα φτάσαμε στο σημείο να δέρνουν έναν άνθρωπο για κάτι που είπε κάποιος άλλος.



Η άγρια και άθλια επίθεση κατά του κ. Γιώργου Κουμουτσάκου είναι φυσική συνέπεια του φασισμού που καλλιεργείται χρόνια στην Ελλάδα από την ακροαριστερά μέχρι την ακροδεξιά.
Είναι ο φασισμός της χειροδικίας και της «συμβολικής βίας» εναντίον ανθρώπων που λένε κάτι· πολιτικών, συγγραφέων, καθηγητών, δημοσιογράφων και λοιπών...

Πώς η φαυλοκρατία εξοντώνει τους αντιπάλους της…



Ο πολύ καλός φίλος δεν με άκουσε όταν, απαντώντας σε ερώτησή του για το αν θα έπρεπε να αναλάβει επίσημα καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου σε δημόσιο ασφαλιστικό ταμείο, τού είπα πολύ λακωνικά «ού μπλέξεις». Έτσι σήμερα υφίσταται εξαετή δικαστική ταλαιπωρία και, αν κρίνω από αυτά που βλέπω και ακούω, όχι μόνον δεν θα βρει το δίκιο του αλλά απειλείται και με σχεδόν πλήρη καταστροφή. 




Στο ελληνικό Δημόσιο τα λαμόγια, οι καιροσκόποι, οι απατεώνες της πολιτικής και οι αργυρώνητοι γραφειοκράτες δεν χωρατεύουν. Όταν βρουν το θήραμα δεν σταματούν έως ότου το ξεσκίσουν.
Αυτός είναι ο αδυσώπητος νόμος μιας ακλόνητης γραφειοκρατικής μηχανής και τίποτα δεν μπορεί να τον αλλάξει.

Η ISIS απειλεί την Αίγυπτο, και άρα ολόκληρο τον πλανήτη…



Το περασμένο Αύγουστο, δημοσιεύτηκε στο Twitter μια σκληρή φωτογραφία του πτώματος του Tomislav Salopek, ενός Κροάτη που εργάζονταν σε μια γαλλική εταιρία στην Αίγυπτο. Είχε απαχθεί μέρα μεσημέρι σε προάστιο του Καίρου, από μια παραστρατιωτική ομάδα στενά συνδεδεμένη με το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).




Μπορεί ο κόσμος να έχει δει πολλούς αποκεφαλισμούς Αμερικανών και Ευρωπαίων από την ISIS στο Ιράκ και στη Συρία, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο έγινε στην Αίγυπτο.
Το Ισλαμικό Κράτος έχει πλέον απλωθεί σε μια χώρα όπου εκατοντάδες χιλιάδες Δυτικοί ζουν, εργάζονται, και κάνουν διακοπές κάθε χρόνο.
Πρόκειται για μια μόνο από τις πολλές απειλές που εμφανίζονται τελευταία στην Αίγυπτο...

Τα 10 καλά της αγορομάνας!



Είναι ζωηρά, ατίθασα, γεμάτα ενέργεια που δεν κουράζονται ποτέ να κάνουν φασαρία, ερωτήσεις, αταξίες. Το σπίτι σας το πιθανότερο είναι να έχει κατακλυστεί από αυτοκινητάκια, μηχανές, πυροσβεστικά οχήματα, ήρωες, δράκους, πίστες ράλι, μπάλες, κάστρα, ρόπαλα!
Και μπορεί ως γυναίκες να ανυπομονούσατε να στολίσετε το παιδικό δωμάτιο στα ροζ, το γεγονός ότι το «ντύσατε» τελικά στα μπλε, μόνο χαρά σας φέρνει γιατί οι γιοι είναι υπέροχοι.





Αν λοιπόν έχετε έναν μικρό μπόμπιρα να τριγυρνάει μες στο σπίτι ή περιμένετε να τον καλωσορίσετε σε λίγους μήνες, εδώ είναι 10 σπουδαία πράγματα που πρέπει να ξέρετε ως …αγορομάνα!


H πικρή αλήθεια με αριθμούς για τη Θεσσαλονίκη!



Κατάθλιψη! Στοιχεία -σοκ από τους παραγωγικούς φορείς της πόλης για ανεργία, απολύσεις και μαύρη εργασία, που γονατίζουν τη φτωχομάνα!




Με την ανεργία στο 30,2%, τα λουκέτα να... πέφτουν βροχή και χωρίς καμιά προοπτική, η Θεσσαλονίκη ζει μαύρες μέρες, έχοντας ήδη χάσει πολλές ευκαιρίες για να γίνει αυτό που κάποτε οραματιζόταν, δηλαδή μητρόπολη των Βαλκανίων.


Δεν ελέγχομαι-δεν ελέγχομαι…



Ή αλλιώς: Τους πρόδωσε το όραμα ο Αλέξης...

Μετά το ''δεν πληρώνω-δεν πληρώνω'' έρχεται το ''δεν ελέγχομαι-δεν ελέγχομαι'';
Στα γραφεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας πήγαν το πρωί της Παρασκευής οι ελεγκτές του ΤΑΙΠΕΔ για να πάρουν οικονομικά έγγραφα και άλλα στοιχεία από την υπηρεσία. Ωστόσο, οι υπάλληλοι της ΥΠΑ τους έδιωξαν κακήν κακώς.




Ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ, κ. Αλεβιζόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο STAR και εξαπέλυσε πυρά εναντίον του ΤΑΙΠΕΔ προφανώς γιατί θεωρεί πως ο ρόλος του συνδικαλιστή του δίνει το δικαίωμα να θεωρεί τσιφλίκι του την δημόσια περιουσία...